• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد بنده در مورد اومدن به صفحات اول گوگل حتما بخونید

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان من این روزا خیلی خوشحالم میخوام این خوشحالی رو تقسیم کنم با بقیه
من تقریبا بالای 8-9 ماه سایتم رو راه اندازی کردم هیچ موقع تفاوتی رو حس نمیکردم بین بازدیدام نهایتا 100 تا بالا پایین میشد ولی من ادامه دادم کارم رو نا امید نشدم دوستان این تجربه ای هست که بنده کسب کردم و عجیب هم داره جواب میده بهم
دوستان عزیز بنظر من هزینه سئو بیخوده یعنی در اصل بیخود نیست اگه به دست کاردونش بدید و بنظرم هزینه اضافه هست
دوستا بنده ابتدا افزونه all pack seo رو نصب داشتم چون با افزونه دیگه آشنایی نداشتم تا اومد با افزونه Yoast تقریبا 5-6 ماه هست که نصبه هم دارم استفاده میکنم به شمام پیشنهاد میکنم حتما نصبش کنید فوق العادس ، معرکس عالیه این افرونه بعد از 5-6 ماه جوابشو به من داد من اول ازش نا امید بودم حتی پاکشم کردم ولی دوباره برگشتم طرفش و طبق قائده باهاش کار کردم اصول سئو محتوایی رو رعایت کردم نزدیک یک سوم از پستام تا مرز 95% با هاش بهینه کردم و الان داره بهم جواب میده بطوری که دگه این سرورم جواب گو نیست و باید ارتقاش بدم
الان باورم نمیشه روی کلمات طلایی تو زمینه دانلود بنده از نا کجا اباد گوگل رسیدم به پیج یک CTR شش تا از کلماتم روی 98 درصد هست این درصورتی هست که سایت بنده داره رو همین کلماتی که الان صفحه اوله میچرخه قبلنا ورودی گوگل من روزی نهایت به 800 تا میرسید الان روی تک تک اون کلمات دارم ورودی میگیرم الان مرز 10 هزار ورودی گوگلم رد کردم
همینجا از کسی ایم افزونه طراحی کرد بهش میگم خدا پدر مادرتو بیامورزه
دوستان اصل به افزونه ای به غیر از Yoast دیگه فکر نکنید فقط اگه نصبش میکنید یکی اینکه روش باید صبر داشته باشید دوم که مهمه پستاتون رو باش طبق اصول سئو کنید من یوتیوب رو جارو کردم تا به نتیجه رسیدم پس شمام همینکار رو بکنید تا به نتیجه برسید
دوست دارم همه دوستان بترکونه سایتشون
یا خق

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
من از All in One SEO استفاده مي كنم الان اگه اين افزونه رو پاك كنم و Yoast رو نصب كنم به سايت ضربه نمي خوره ؟؟

اگه ي لينك معتبر در مورد تنظيمات جز به جز اين افزونه Yoast داريد لطف كنيد چون تنظيماتش خيلي پيچيده و زياده

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
من قبلا اینو کشف کرده بودم عالی هم داشتم نتیجه میگرفتم. یه سایت خارجی داشتم
بعد یه مدت از سایت فاصله گرفتم تمدید نکردم کلا از بین رفت از رو هاست هم سایت حذف شد
مجدد که کار رو شروع کردم هرچی فکر کردم با چی سئو میکردم یادم نیومد که نیومد
دمت گرم داداش که به اشتراک گذاشتی
فکرم آزاد شد:)

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان یه نکته ای که فراموش کردم بگم بنده به سایت های persianGFX,p30download,mihandownload,facenam,mihandownload لینکم این خودش تو ایندکس مطالبم خیلی تاثیر داشته بک لینکم احتساج به زمان داره بنظر من بک لینک 1 واه اصلا فایده نادره اگه میگیرید اولا از سایتا معتبر بگیرید دوما 3 ماه به بالا بگیرید

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
من از All in One SEO استفاده مي كنم الان اگه اين افزونه رو پاك كنم و Yoast رو نصب كنم به سايت ضربه نمي خوره ؟؟

اگه ي لينك معتبر در مورد تنظيمات جز به جز اين افزونه Yoast داريد لطف كنيد چون تنظيماتش خيلي پيچيده و زياده
من بالای 20-30 گیگ فیلم در مورد سئو و افزونه Yoast دانلود کردم تاثیر به اشتراک گذاشتن مطلب در فیسبوک و گوگل پلاس به صورت دستی هم خیلی بهم کمک کرد

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
دوستان یه نکته ای که فراموش کردم بگم بنده به سایت های persianGFX,p30download,mihandownload,facenam,mihandownload لینکم این خودش تو ایندکس مطالبم خیلی تاثیر داشته بک لینکم احتساج به زمان داره بنظر من بک لینک 1 واه اصلا فایده نادره اگه میگیرید اولا از سایتا معتبر بگیرید دوما 3 ماه به بالا بگیرید

شما اون سایت ها رو بک لینک کردید یا اونا شما رو ؟

اشتراک گذاشتن مطلب در فیسبوک و گوگل پلاس به صورت دستی

این رو میشه توضیح بدی ؟
دستی خیلی سخته که هر پستی رو دستی بری اونجا ببری شِیر کنی .
اتوماتیک راهی نمیدونی ؟ البته گوگل پلاس و تویتر .

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
داداش اصل مطلب رو فراموش کردی بگی
نوشتن پست ها طبق اصول سئو بر اساس این افزونه
یه توضیحی بده

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
واثعا با ارزش که به اون چیزی که رسیدید دارید بدون چشم داشت مالی نشرش میدید.
خیلی عالیه.

2640144892

Registered User
لایک‌ها
244
کارتون ستودنیه من تازه وارد کار سایت شدم دو سایت دارم که از اول همین سئو توش نصبه البته کار باهاشون بلد نیستم و خودم همین طوری میزنم میشه یه لینک برای اموزش بذارین مخصوصا مفهوم تگ اچ 2 رو هم توضیح بدین ممنون میشم

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
اخه تنظیمات این افزونه بستگی داره به نوع سایت
ببینید مطالبی که من میزارم از 2 تا سایت دانلودیه ولی کپی نکردم عنوان رو تغییر دادم ، متن رو تا اوجایی تونستم نزدیک کردم به اون کلمه کانونی ، چگالی کلمه کلیدیمو تو متن بردم بالا البته تا حد معقولش ، عکسام رو با افزونه image seo بهینه کردم ، عکس رو حودم پیدا میکردم کپی نکردم،لینک سایت منبع رو دادم، گوگل انالیز بهم خیلی کمک کرد تا بدونم کاربرام توسط چه کلماتی به سایتم میان و پستام رو بیشتر بردم رو همون موضوعات، لینک گوگل + رو اختصاصیش کردم و تو افزونه گذاشتم ، با افزونه های اشتراک گذاری مطلب رو به انتشار دادم تو صفحم تو فیسبوک ، کاری کنید صفحتون تو فیسبوک بالای 50 لایک و تو گوگل بالای 30 نفر لایک کرده باشن، تو گروه های فیسبوکی عضو شدم و مطالب رو داخل اون گروه ها منتشر میکردم، من از 5-6 تا سایت بک لینک قوی گرفتم ، کامنتای کاربرام رو جواب دادم
این همه اون کارایی بود که من کردم و بعد از 6-7 ماه یه تکونی به سایتم و فروش سایتم دادم، درضمن دوستانی که فروشگاه دارن سعی کنن محصولاتشون رو با کیفت بدن چون خودش باعث جذب مشتری میشه بنده همیکارو کردم من فقط بازی و نرم افزار میفروشم ولی اونارو خیلی شکیل با جلدو لیبل و کاور شیک مفرستم خودش تاثیر زیاد داره تو جذب مشتری

بالا