• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد به ارائه کنندگان خدمات و محصولات در ایران

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
راستش تصمیم گرفته ایم که یک فهرست(دایرکتوری) تهیه کنیم از سایتها و شرکت هایی که در ایران خدمات و یا محصولات خود را در ازای ایگلد ارایه می دهند تهیه کنیم.
از دوستانی که مسئول چنین شرکتهایی هستند و یا چنین شرکتهایی را می شناسند خواهشمند است با سایت ما تماس بگیرند.
شایان ذکر است که ثبت اسم شرکت ها هیچ هزینه ای در بر ندارند و حتی تبلیغ شرکت های موردنظر در سایت ما هم قرار خواهد گرفت.

Last edited:

sub

Registered User
لایک‌ها
1
فکر نکنم توی ایران کسی با این شرکت کار کنه. به قول یکی از دوستان ایگولد توی ایران ممنوعه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از sub :
فکر نکنم توی ایران کسی با این شرکت کار کنه. به قول یکی از دوستان ایگولد توی ایران ممنوعه
اینجوریام نیست

phantom_alon

Registered User
لایک‌ها
1
چي تو ايران ممنوع نيست ؟

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :
سلام
راستش تصمیم گرفته ایم که یک فهرست(دایرکتوری) تهیه کنیم از سایتها و شرکت هایی که در ایران خدمات و یا محصولات خود را در ازای ایگلد ارایه می دهند تهیه کنیم.
از دوستانی که مسئول چنین شرکتهایی هستند و یا چنین شرکتهایی را می شناسند خواهشمند است با سایت ما تماس بگیرند.
شایان ذکر است که ثبت اسم شرکت ها هیچ هزینه ای در بر ندارند و حتی تبلیغ شرکت های موردنظر در سایت ما هم قرار خواهد گرفت.
با احترام
e-gold4u.comا
ایده خوبیه ولی چون ایگولد فیلتره فکر نمیکنم شرکتهای زیادی پیدا بشن که ایگولد رو قبول بکنن!
به هر حال موفق باشید!;)

Last edited by a moderator:

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از h53067 :
ایده خوبیه ولی چون ایگولد فیلتره فکر نمیکنم شرکتهای زیادی پیدا بشن که ایگولد رو قبول بکنن!
به هر حال موفق باشید!;)
من خودم دو تا شرکت ارایه هاست و دومین را می شناسم که ایرانی هستند و این کار را انجام می دهند ولی می خواهم ببینم که میتونم لیست کاملتری درست کنم یا نه! شرکت هایی از نوع دیگه هستند یا نه!.در ضمن الان در تهران دیگه فیلتری وجود نداره حتی پارس آنلاین هم باز کرده فیلتر رو.

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از egold4ucom :
من خودم دو تا شرکت ارایه هاست و دومین را می شناسم که ایرانی هستند و این کار را انجام می دهند ولی می خواهم ببینم که میتونم لیست کاملتری درست کنم یا نه! شرکت هایی از نوع دیگه هستند یا نه!.در ضمن الان در تهران دیگه فیلتری وجود نداره حتی پارس آنلاین هم باز کرده فیلتر رو.
من خودم مشترک adsl پارس آنلاینم و ایگولد بسته هست البته تو شهرستان;)

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از h53067 :
من خودم مشترک adsl پارس آنلاینم و ایگولد بسته هست البته تو شهرستان;)
سلام
من هم adsl پارس آنلاین رو در تهران استفاده می کنم ولی فیلتر نیست خوشبختانه!(البته تا 3 هفته پیش فیلتر بود)

egold4ucom

Registered User
لایک‌ها
0
تا الان فقط دو تا شرکت اسمشون را برای ما ارسال کرده اند.
یعنی فقط همین؟

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ما هم هاست و دومين با ايگولد ارائه ميديم :rolleyes:

sub

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از phantom_alon :
چي تو ايران ممنوع نيست ؟
زور گفتن به مردم. پول گرفتن از مردم. پارتی بازی و تمام مواردی که به نفع دولت (به ظاهر اسلامی) باشه

EGoldBazar.Com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا