• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد به همکاری در فروشها

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام من یه پیشنهاد دارم برای همکاری در فروشها البته شاید این موضوع قبلا هم گفته شده باشه!

من میگم اگه بشه همه سیستمهای همکاری در فروش با هم متحد بشن که حداقل برای بار اول که میخوان به وبمستر پول پرداخت کنند سقف پرداخت داشته باشند خیلی خوب میشه چون اینطوری هم به نفع خودشون هست و هم به نفع وبمستر!

الان من میبینم که اکثر کسانی که خرید میکنند از نت با روال کار آشنا شدن و میگن ما میریم سریع تو یه سیستم همکاری در فروش ثبت نام میزنیم و بعد پورسانتش رو هم میگیریم و اینجوری سر وبمستر بیچاره بی کلاه میمونه و در نهایت هم دودش به چشم همکاری در فروش میره.

پس بهتر نیست مثلا برای باراول 15 تومن سقف پرداخت بذارید و برای دفعات بعد اینو حذف کنید؟

homashop

Registered User
لایک‌ها
30
سلام من یه پیشنهاد دارم برای همکاری در فروشها البته شاید این موضوع قبلا هم گفته شده باشه!

من میگم اگه بشه همه سیستمهای همکاری در فروش با هم متحد بشن که حداقل برای بار اول که میخوان به وبمستر پول پرداخت کنند سقف پرداخت داشته باشند خیلی خوب میشه چون اینطوری هم به نفع خودشون هست و هم به نفع وبمستر!

الان من میبینم که اکثر کسانی که خرید میکنند از نت با روال کار آشنا شدن و میگن ما میریم سریع تو یه سیستم همکاری در فروش ثبت نام میزنیم و بعد پورسانتش رو هم میگیریم و اینجوری سر وبمستر بیچاره بی کلاه میمونه و در نهایت هم دودش به چشم همکاری در فروش میره.

پس بهتر نیست مثلا برای باراول 15 تومن سقف پرداخت بذارید و برای دفعات بعد اینو حذف کنید؟

کلا از همون اول سیاست سیستم ما اینجوری هست که سقف اولین پداخت 20 هزار تومن و پرداخت های بعدی بدون سقف پرداخت
در ضمن 5 هزار تومان هم هدیه عضویت داریم

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
اکثر همکاری در فروشهای معتبر برای بار اول سقف پرداخت دارند و این موضوع تا حدودی از قضیه عضو شدن های کاذب در سیستم جلوگیری میکنه ...

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4

این اصلا ربطی نداره؟مگه یه مشتری فقط یک بار خرید میکنه ؟شاید یه مشتری اینقدر خرید کنه یا محصولی با قیمت بالا بخره و پورسانت هم خودش بگیره.
اگر همکاری در فروش بخواد واقعا حامی بازاریاب باشه باید بعد از گرفتن یک تعداد مشخص بازاریاب ثبت نام رو متوقف کنه.حداقل برای چندماه .در نگاه اول این موضوع باعث میشه که فکر کنیم اینجا مسئول همکاری در فروش ضرر میکنه در صورتی که اصلا اینطوری نیست.همکاری که ببینه از همکاری در فروش مبلغ خوبی رو در میاره تلاشش بیشتر میشه و در نتیجه فروش بیشتر میشه ولی وبمستری که تازه ثبت نام کرده باشه بعد اولین پورسانت که اونم معلوم نیست بعد چند ماه میگره دیگه بیخیال میشه.

hdsd

Registered User
لایک‌ها
321
اصلا ربطی نداره یک سیستم همکاری در فروش برای جلوگیری از این وضع میبایست در بخش فروشگاهی خود نامی از سیستمش نبره اون وقت خریدار چی میدونه چی به چیه دوم از اون خریداران تو فاز همچین کارهائی نیستند و بعد هدیه عضویت های بالا بنظر من یک کار غیره کارشناسیه

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
بهترین کار همونه که تو فروشگاههای همکار اسمی از فروشگاه اصلی نره
البته به نظر من این عکسهای واترمارک شده هم به ضرر همکاران هست و کسی که زرنگ باشه به سایت اصلی رجوع میکنه !

بالا