• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد تبادل بازدیدکننده

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
سلام دوستان
بنده یه پیشنهاد تبادل بازدیدکننده برای سایتهایی که بالای 5000 بازدید در روز دارن,دارم اگر مایل به همکاری هستید پیام بذارید تا روش کار رو بگم آدرس سایتتون رو هم فراموش نکنید
موفق باشید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
والا ما هر چند وقت یه بار به خاطر اس ام اس هامونم تذکر میگیریم از نهاد فیلترینگ دیگه اگه به سایت موزیک و فیلم هم لینک بدیم بدون تذکر فیلتر میشیم من 8 سال قبل 10 تا سایتهام الکیه الکی فیلتر شدن دیگه دوست ندارم فیلتر بشم شرمنده

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
والا ما هر چند وقت یه بار به خاطر اس ام اس هامونم تذکر میگیریم از نهاد فیلترینگ دیگه اگه به سایت موزیک و فیلم هم لینک بدیم بدون تذکر فیلتر میشیم من 8 سال قبل 10 تا سایتهام الکیه الکی فیلتر شدن دیگه دوست ندارم فیلتر بشم شرمنده
8 سال قبل ایران اصلا اینترنت نداشت فیلترینگ کجا بود باو:دی

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
بازدید 8 هزار در روز ....
میتونی به الکسا نگاه کنی که قبلا زیر 1500 ایران بود ولی حالا به خاطر مشکل بالای 1500 شده و همچنین پیج رنک .3.

ولی به خاطر خراب شدن سرور فعلا معلوم نیست بازدید روزانه چنده که تا دو روز دیگه حل خواهد شد....

آدرس هم تو امضام هست.

hamed-hyper

Registered User
لایک‌ها
39
AKHE RASOOL JAN IN SITE U KE HICHI NADARE CHETORI YE HAMCHIN BAZDIDI DARE???????????????

NAKONE FAKE?

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
یعنی چی هیچی نداره ؟
بازدید اولین مطلب رو ببین !

پیج رنک سایت 3 هست ...
در ضمن بخش های ویژه که ازشون نام نمیبرم فعالیت میکنن.

دیگه چی؟:D

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
بازدید 8 هزار در روز ....
میتونی به الکسا نگاه کنی که قبلا زیر 1500 ایران بود ولی حالا به خاطر مشکل بالای 1500 شده و همچنین پیج رنک .3.

ولی به خاطر خراب شدن سرور فعلا معلوم نیست بازدید روزانه چنده که تا دو روز دیگه حل خواهد شد....

آدرس هم تو امضام هست.
رسول جان شما بازدیدی هم که خوده نیوک نشون میده 2400 نشون میده چطور میگی 8000 تا؟ درضمن من بازدید با وبگذر رو گفتم نه کانترهای خود سیستمهای مدیریت محتوا حالا ببین دقیق بازدیدت چقدر هست تا بهت بگم چیکار باید کرد

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
من از وبگذز استفاده نکردم ولی بازدید خود نیوک بالای 8 هزار نشون میده .....
فکر کنم شما پست بالایی رو نخوندی ...
گفتم سایت سرورش خراب بود و باعث شد کلا افت بازدید کننده داشته باشه و الان هم تا 24 ساعت حق آپدیت ندارم به دلایلی..

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
من از وبگذز استفاده نکردم ولی بازدید خود نیوک بالای 8 هزار نشون میده .....
فکر کنم شما پست بالایی رو نخوندی ...
گفتم سایت سرورش خراب بود و باعث شد کلا افت بازدید کننده داشته باشه و الان هم تا 24 ساعت حق آپدیت ندارم به دلایلی..

خود نیوک که وضعیتش خرابه

بازدیدا رو بالا نشون می ده

حتما از وبگذر استفاده کنید چون آمار نیوک برای هیچ کس معتبر نیست

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
قبلا از وبگذر استفاده میکردم ولی باعث کندی لود میشد...

دوباره از وبگذر استفاده خواهم کرد...

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
قبلا از وبگذر استفاده میکردم ولی باعث کندی لود میشد...

دوباره از وبگذر استفاده خواهم کرد...
رسول جان شما باید از آمارگیر ویگذر و پرشین استیت یا histats یا همین مدل آمارگیرها استفاده کنی که ما بفهمیم چقدر بازدید دارید برای خودتون هم خوبه میفهمید ورودیهاتون از کجا هستن و چه مطلبی بیشتر بازدید داری آمارگیرهای خود سیستمهای مدیریت محتوا امار درست نمیدن

rasool15

Registered User
لایک‌ها
263
خب فعلا سایت شروع به کار نکرده فردا یا پس فردا که سایت یواش یواش شروع کرد به فعالیت از وبگذر استفاده خواهم کرد...

بالا