• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد درآمدزای جدید برای وبمسترها

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اهورامزدا

<<گوش دادن را بیاموز گاهی فرصتها آهسته در میزنند >>

عرض سلام دارم خدمت کلیه همکاران گرامی و وبمسترهای محترم
با کسب اجازه از مدیر محترم تاپیک , به جهت همکاری و کسب درآمد برای وبمسترها و افراد توانا این تاپیک را دایر میکنم .
بنده مجتبی نسیم دوست مدیر گروه بزرگ Bwinco هستم و از امکان جدیدی که اخیرا برای همکاران و اعضای گروه ترتیب داده ام تا بتوانند کسب درآمد واقعی,هفتگی ,تضمینی , کلان و مادام العمر را تجربه کنند .

ArMin_KhAn

Registered User
لایک‌ها
185
دوست عزیز برای منی که هیچی از گروه شما نمیدونم ، امکانش هست که محبت بفرمایید و یک سری توضیحات ابتدایی رو شرح بدین ؟ :)

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز برای منی که هیچی از گروه شما نمیدونم ، امکانش هست که محبت بفرمایید و یک سری توضیحات ابتدایی رو شرح بدین ؟ :)

بله حتما در چند پست بعدی توضیحات را تکمیل خواهم نمود
با تشکر از توجه شما

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
نکنه همون سایت bwin90 هستش یعنی همون طوری شبیه همون سایته که مسابقات فوتبال بر اساس فرم های توتو پیش بینی میکنن

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اجازه بدهید تا مختصری در رابطه با گروه و فعالیت آن توضیح دهم :
زمینه فعالیت گروه برگزاری مسابقات نظرسنجی ورزشیست که در هفته 2 بار (هفتگی و میان هفته) برگزار میشود و هربار جوایز نقدی قابل توجهی بین برندگان مسابقات تقسیم میشود که در حال حاضر جوایز هر مسابقه بین 90 تا 300 میلیون تومان متغیر است حال سوالی که بوجود می آید این است که جوایز را چه کسی میپردازد ؟
باید عرض کنم که شرکت در نظرسنجی مستلزم پرداخت هزینه ایست که با فرمول ساده ای میزان آن بدست می آید
لطفا جهت اطلاعات بیشتر به مطالبی که در وبلاگ BWINCO گردآوری شده است مراجعه فرمایید .
سابقه 15 ساله گروه همواره درجهت برگزاری هرچه بهتر این دست از مسابقات مهیج هفتگی بوده است
احداث سایت به جهت برگزاری مسابقات گامی دیگر در آین راستا میباشد که به واسته آن محدودیتهای گذشته گروه و اعضا چه در جهت شرکت در مسابقه و چه در مسیر همکاری علاقمندان به حداقل رسیده است
پیشتر کلیه فعالیت ما به صورت سنتی و دستی بوده است که با ارائه فرمهای مسابقات توسط نمایندگان به شرکت کنندگان و سپس جمع آوری آنها و ارسال برای مدیریت جریان داشته است که هم اینک نیز ادامه دارد
دراین پروسه درصدی از مبالغ هفتگی جمع آوری شده , توسط هر نماینده به ایشان اختصاص می یابد شایان ذکر است این کسب درآمد برای نمایندگان محترم تا زمانیست که در این مسابقات با گروه همکاری میکنند .
این یکی از محدودیتهای هست که کاربران سایت bwinco با آن مواجه نیستند .
بدین صورت که اگر نمایندگان شرکت کنندگان را به سایت هدایت کرده و آنان را بوسیله لینک شخصی در سایت ثبت نام کنند از این پس هر بار که آن شرکت کنندگان از مسابقات نظر سنجی استفاده کرده و مبالغ آنرا بپردازند درصد نمایندگان محفوظ خواهد بود و بدین صورت
این درآمد برای ایشان به صورت مادام العمر خواهد بود .

ادامه دارد . . .

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نکنه همون سایت bwin90 هستش یعنی همون طوری شبیه همون سایته که مسابقات فوتبال بر اساس فرم های توتو پیش بینی میکنن

با تشکر از حسن توجه شما دوست گرامی
باید عرض کنم که گروه bwinco وابستگی با هیچ کدام از همکاران محترم از جمله موسسه محترم bwin90 و سایت ارزشمند بیطرف و ... ندارد و از ابتدا مستقل بوده است .
ضمنا استفاده از نام Bwin در جمع همکاران برگرفته از نام سایت معتبر www.bwin.com میباشد که اسپانسر تیمهایی چون رئال و میلان میباشد .

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته افتتاح سایت چند روزیست که صورت گرفته و اولین مسابقه به صورت آنلاین در حال برگذاریست بی شک پایگاه اینترنتی دارای کم وکاستی می باشد که تماما در حال اصلاح و تکمیل شدن است ولی در حال حاضر برای استفاده آماده می باشد .
ضمنا تارنمای bwinco به صورت کاملا خصوصی آماده شده است به طوری که مراجعین محترم برای ورود و مطالعه سایت باید از کلمه عبور و پسوورد استفاده نمایند که برای همه یکسان است . وجود این کلمه عبور صرفا به جهت حفظ حریم شخصی سایت میباشد .

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ادامه باید عرض کنم که میزان درصد برای نمایندگان و اعضا به دوصورت است :
میزان 20% برای نمایندگان میباشد و میزان 15 % برای گروه شرکت کنندگان
اضافه میکنم که کلیه اعضا چه نمایندگان و چه شرکت کنندگان میتوانند از بخش دریافت کامیشن و درصد حق معرفی استفاده کنند که میزان درصد حق معرفی برای هرکدام اندکی متغیر است .
دریافت کامیشن هیچ سقفی ندارد به طوری که در جمع نمایندگان افرادی هستند که حتی میانگین هفتگی از دو مسابقه هفته تا 6 میلیون تومان درآمد دارد .
رسالت اصلی تیم bwinco ایجاد اشتغال برای هموطنان و همینطور ایجاد فضای مهیج و سالم در امر نظرسنجی و سرگرمی میباشد که با امید به ایزد منان در این امر سربلند بوده است و خواهد ماند .

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید اضافه کنم در این تاپیک در صورتی که بنده فرصت نکنم پاسخگوی عزیزان باشم همکار محترم جناب مهندس صفار همواره کمک حال بنده خواهد بود
پیش تر از ایشان تشکر میکنم .

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
من نمیدونم چرا هرکسی از راه نرسیده عنوان بزرگ یا بزرگترین یا عظیم ترین یا بهترین ، شایسته ترین ، دلبرترین ،جذابترین رو میگذاره
درصورتی که هنوز کارش راه هم نیوفتاده
شما در یک جای صحبتهاتون گفتید مدیر گروه بزرگ Bwinco هستم

و در جای دیگر گفتید البته افتتاح سایت چند روزیست که صورت گرفته و اولین مسابقه به صورت آنلاین در حال برگذاریست

پس قائدتا این کارتون بزرگ نیست و کاری کاملا تکراری هست که قبل شما چندین سایت دارند میکنند

فرض رو بگیریم این کار شما نشان دهنده بزرگی کار شما نیست
لطفا پروژه های قبلی خودتون رو بگید شاید اینطوری شما رو بهتر بشناسیم
و اینکه یک گروه بزرگ حتما یک دفتر کار هم داره چون به گفته شما هفتگی چند ده میلیون تومان جایزه میدید پس باید برای یکی مثل من یکسری اعتماد سازی بکنید و آدرس دفتر کارتون رو بدید

لطفا به این 2تا سوالم جواب بدید
تا بزرگی گروه شما برای پرشن تولزی ها اثبات بشه

saffarmoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و تهنيت خدمت همه سروران گرامي،
من صفار هستم و بسيار خرسند هستم كه در كنار پرشين تولزي ها اين سايت و نحوه فعاليت آن معرفي شود.
اميدوارم با همكاري يكديگر،از اين بستر مناسب بهره برداري صحيح و جامعي صورت پذيرد.

saffarmoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسيار جای خوشحالی‌ دارد که افرادی بسیار ریز بین و نكته سنج در این انجمن صاحب نظر هستند و به نکات ریز و درشته پست‌ها توجه ویژه دارند.
امیدواریم که از اين پس بتوانیم از حمایت و همراهی‌‌ شما عزیزان بهرمند شويم .
منظور از گروه بزرگ این هستش که مدت زیادی هست که این کار نظرسنجی انجام می‌شود ولي با استفاده از قلم و كاغذ و تصور مي كنم اين مقدار جايزه خود نمايان گر تعداد اعضا و تيمي كه به دنبال برگزاري آن هستند ،مي باشد.
افرادی هم که علاقهٔ بسیار زیادی به این کار دارند و یه جوری دلبسته این کار شدند خیلی‌ از اینترنت و کامپیوتر يا سر در نميارند و يا به آن اعتماد نمي كنند. از اونجایی که مشکلات کار دستی‌ بسیار زیاد مي باشد.( خودتون فکرشو بکنین پر کردن فرم و انتقال اونا از طریق نماینده‌ها و كنترل فرم ها و كنترل واريزها که بیشتر اونا از علاقمندان به این کار هستن چه کار طاقت فرسا و وقت گیری هستش)
در خصوص دفتر ثابت هم انشاله هم در شمال و هم در تهران کار محل جدید و تهیه ابزار و وسایل کار مثل اينترنت، شبكه داخلي و...در حال انجام و اتمام مي باشد.اين نكته را هم اضافه كنم كه در حال حاضر هيچ مراجعه حضوري به اين دفتر ها نداريم و در اصل هدف از انجام چنين حركتي همين مي باشد.
البته ما هنوز در ابتداي راه هستیم و قطعا به کمک و همراهی‌‌ شما نیاز داریم در ضمن در اين کار ما ادعای اولین بودن را نداریم ولی‌ تلاش می‌کنیم با خدمات عالی‌ یعنی‌ پاسخگویی به صورت آنلاین ،خط تلفن و ایمیل به بهترین شکل ممکن سرویس دهی‌ را انجام دهیم قطعا همانطور که در ابتدا عرض کردم به کمک و حمایت همهٔ عزیزان نیازمندیم
با تشكر

saffarmoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اين سايت سعي شده است امكانات كامل جهت شركت در مسابقات نظرسنجي در اختيار كاربران قرار گيرد.به طور مثال پس از واريز پول به حساب هاي معرفي شده و تاييد آن توسط مدير سايت،صندوق خصوصي تعبيه شده در سايت شارژ شده و افراد ميتوانند هر چند فرم دلخواه را پر نموده و در صورت تغيير در نحوه انتخاب خود تا قبل از اتمام شركت در مسابقه ،فرم خود را مورد بازنگري قرار داده و يا حذف نمايند و ليست عملكرد خود را به صورت كامل مشاهده نمايند.

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم چرا هرکسی از راه نرسیده عنوان بزرگ یا بزرگترین یا عظیم ترین یا بهترین ، شایسته ترین ، دلبرترین ،جذابترین رو میگذاره
درصورتی که هنوز کارش راه هم نیوفتاده
شما در یک جای صحبتهاتون گفتید مدیر گروه بزرگ Bwinco هستم

و در جای دیگر گفتید البته افتتاح سایت چند روزیست که صورت گرفته و اولین مسابقه به صورت آنلاین در حال برگذاریست

پس قائدتا این کارتون بزرگ نیست و کاری کاملا تکراری هست که قبل شما چندین سایت دارند میکنند

فرض رو بگیریم این کار شما نشان دهنده بزرگی کار شما نیست
لطفا پروژه های قبلی خودتون رو بگید شاید اینطوری شما رو بهتر بشناسیم
و اینکه یک گروه بزرگ حتما یک دفتر کار هم داره چون به گفته شما هفتگی چند ده میلیون تومان جایزه میدید پس باید برای یکی مثل من یکسری اعتماد سازی بکنید و آدرس دفتر کارتون رو بدید

لطفا به این 2تا سوالم جواب بدید
تا بزرگی گروه شما برای پرشن تولزی ها اثبات بشه

با تشکر از جناب صفار عزیز بابت پاسخگویی ارزشمند ایشان
بنده نیز اضافه کنم
در مورد سوال این دوست گرامی دال بر اینکه دفتر کار ما کجاست باید عرض کنم در منزل بنده واقع در استان گیلان است که اگر بخواهید آدرس رو براتون خصوصی می فرستم چون در نوع فعالیت بنده قرار نیست مراجعه کننده ای نزد بنده بیایید
فقط نمایندگان هستند که با بنده در ارتباطند البته در صدد ایجاد یک دفتر در تهران و گیلان هستم که به محض آماده شدن آدرس آن در سایت ارائه می شود البته باز هم اگر بخواهید آدرس اون رو هم براتون هم اکنون میفرستم به صورت خصوصی ، هرچند هنوز آماده نشده است ولی از طریق تلفن آن پاسخ گو هستم که در سایت موجود است .
همینطور از مسابقات گذشته پرسیدید که باید عرض کنم پیشینه این مسابقات تا حدودی ناقص است و مناسب برای ارائه نیست البته این نقص بخاطر این بود که بنده فکر نمیکردم لازم شود ، و پس از انجام هر مسابقه فرمها و پیوستهای آن دور انداخته میشد که اینرو به حساب کم تجربه گی بنده بگذارید
ولی از این پس کلیه مسابقات هم در سایت و هم بر روی کاغذ به صورت بایگانی حفظ خواهد شد .
به قول دوست گرامی آقای صفار ما در ارائه خدمات به صورت اینترنتی در ابتدای راه هستیم که به امید ایزد پاک و کمک شما دوستان گرامی در این میدان نیز پیشرفتی حاصل شود .
پیوسته خواهان راهنمایی و پیشنهاد کلیه عزیزان در امر پیشبرد کار در این میدان هستم .
صریحا اعلام کنم که ما خدماتی داریم همراه جوایز بالا و ارزنده که ماحصل تلاش واقعا فرساینده ای برای بنده بوده است که مهمترین ابزار گروه است حالا قصد داریم با یک همکاری گروهی که موجب کسب سود برای همه شود کار را ادامه دهیم .
و با اجازه دوستان به ادامه بحث می پردازیم .

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من از فرصت استفاده کنم و در مورد فایل فوتوکل که مهمترین بخش این کار است توضیحاتی بدهم .
فوتوکل مجموع تمام فورمهایی است که در مسابقه شرکت کرده اند که به صورت کوچک در کنار هم جمع شده اند و در اختیار نماینده ها جهت استحضار شرکت کنندگان قرار می گیرد
فوتوکل قبل از انجام بازیهای فوتبال به نمایندگان ارائه میشود تا احتمال تقلب در کار به صفر برسد .
فوتوکل هر مسابقه ممکن است بیش از 100 برگ A4 به صورت پشت و رو باشد .
دوستان توجه داشته باشند از اونجایی که اکثر فرمهای شرکت داده شده به صورت دستی است فایل فوتوکلی که برای هر مسابقه در سایت قرار داده میشود اسکن تمامی این صفحات است که به صورت یک فایل pdf در بخش مربوطه پیوست میشود البته به مررور زمان در ارائه این فایل با کیفیت بهتر تمام تلاشمان رو خواهیم کرد .

buyer

Registered User
لایک‌ها
37
تا آنجایی که بنده می دونم دولت به این جور سایتها و مشاغل خیلی حساس هست و مدتی پیش بسیاری از این سایتها را فیلتر کردند.
آیا شما مجوز رسمی و معتبر ار ارگانهای دولتی دارید؟

saffarmoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا آنجایی که بنده می دونم دولت به این جور سایتها و مشاغل خیلی حساس هست و مدتی پیش بسیاری از این سایتها را فیلتر کردند.
آیا شما مجوز رسمی و معتبر ار ارگانهای دولتی دارید؟

بسیار خرسند هستم که پست‌های دوستان بسیار کارامد و قابل توجه هستند.در جواب باید عرض کنم متاسفانه در کشور ما خیلی‌ ارتباط معناداری بین سازمانهأی که کار صدور مجوز را انجام میدهند و شرکت هایی که در زمینهٔ اینترنت فعالیت می نمایند وجود ندارد و در این میان برخیها از این فرصت سو استفاده کرده و اقدام به فعالیت نامتعارف می کنند.

به طور مثال در زمان برگزاری بازی های جام جهانی‌ سایتهای جدیدی تاسیس شد که همگی‌ سعی‌ در کسب درامد به شکل نامتعارف داشتند و این فعالیت باعث شد تقریبا تمامی سایتهای جدید و قدیمی‌ فیلتر شوند و این موضوع نیز هیچ ارتباطی‌ به مجوز نداشت که این موضوع واقعا جای رسیدگی از سوی دولت داشته و دارد.و در حال حاضر که تب‌و تاب جام جهانی‌ فروکش کرده تقریبا تمامی سایت های قدیمی‌ مجددا شروع به فعالیت کرده‌اند و قاعدتاً نباید مشکلی‌ در این زمینه وجود داشته باشد.

در بیوین کو ما سعی‌ نمودیم از تجربیات دوستان و همکاران قدیمی‌ استفاده کنیم.اگر شما به سایت مراجعه کنید صرفاً با یک صفحه که در آن کد کاربری و رمز عبور وجود دارد مواجه می شوید و برای ورود به فضای عادی سایت نیاز به داشتن کد ورود دارید.

این فرایند باعث میشود بیوینکو به یک خانواده تبدیل شود و هر کسی‌ اجازه ورود نداشته باشد و تنها از طریق دوستان و نمایندگانی که دوستداران واقعی این حرکت هستند فعالیت گسترش یابد.

شما دوست عزیز نیز از طریق مراجعه به وبلاگ bwinco.blogsky.com می توانید وارد سایت شوید.

با تشکر و احترام فراوان

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت شما سروران گرامی
و بابت پاسخگویی سرور گرامی جناب صفار تشکر مینمایم
فعلا در حال شمارش وجمع بندی فرمهای مسابقه میان هفته 276 هستم و بعلت مشغله زیاد باز از جناب مهندس تقاضا میکنم تا پاسخگوی عزیزان باشد تا چند ساعت دیگر فایل فوتوکل به همراه جوایز و دیگر اطلاعات در سایت قرار خواهد گرفت و مسابقه جدید هفتگی در سایت قابل دسترسی خواهد شد.
پیوسته منتظر نظرات دوستان و همکاران گرامی هستیم .

nasimdost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نتايج مسابقه ميان هفته 276 به علاوه فايل فوتوكل در سايت موجود است با پايان بازيها تعداد و اسامي برندگان به همراه ميزان جوايز هر نفر اعلام خواهد شد

تعداد فرمهاي مسابقه = 7951
مبلغ كل = 105584067 تومان
مبلغ جايزه = 86467254 تومان

Last edited:

saffarmoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت سروران گرامي و كسب اجازه از مدير سايت جناب آقاي نسيم دوست

تعداد فرم هاي برنده مربوط به ميان هفته 276 مشخص گرديد و در سايت ثبت گرديد.
از نكات حائز اهميت اينكه در اين ميان هفته اطلاعات افراد شركت كننده در خصوص تيم هاي برگزار كننده مسابقات بسيار فوق العاده بود و از ميان 7951 فرم شركت كننده 171 فرم 15 امتيازي شد كه اين امر جاي بسي خوشحالي داشته و نشان دهنده تلاش شركت كنندگان در افزايش دانش عمومي فوتبال آن ها مي باشد.
با تشكر و احترام فراوان

بالا