• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد سرمایه گذاری

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
سلام پیشنهاد توی بازی انلاین هست یه تحقیق کوچیک همه چیز دستتون میاد

بازار کار : در ایران تو سطح خیلی ابلا حتی تمام کشورها یه سرور ایرانی میزنن بخاطر استقبال خب بهترین بازی از نظر درامد گرز با نزدیک به 300 میل درامد ماهانه بعد صعر پادشاهان

هزینه بازی : هزینه طراحی ک خب من بین 8 تا15 میلیون میگیرم شرکت های دیگ از 30 شروع میشه....یه هزینه هم هزینه تبلیغ هست ک فعلا تو میهن دانلود کافیه با 1.5 میل ماهانه حدود 70 زهار بازیکن بهتون میده

نحوه درامدزایی : از بازیکنان بازی ک برای قوی شدن تو بازی هزینه خوبی میکنن از خرید وی ای پی بگیر تا خرید طلا و سکه و منابع و ارتش خودم ت ونعره جنگ بالای چند میل خرج کردم سرور 5 و6

وقت موزد نیاز : وقت زیادی نمیگیره شاید اصلا نیاز نباشه بیاید یکی میزارید پاش ک پشتیبانی پیامها و.... باشه

زمان تحویل پروژه : زیر 1ماه تحویل میدم بقیه شرکتها نمیدونم

احتمال ریسک: خیلی کمه چون بازی سطح حرفه ای نداشتیم ک به مشکل بر بخوره + اینکه اصل پول حفظ هست و هر وقت نیاز بود بازی میفروشید

بازم میگم ک نیازی نیست به منم بدید خواستید انجام میدم اگ ن بدید کسی دیگ ولی اگ پول دارید این کارو بکنید من بابت البوم اهنگم 2ساله هر چی در میارم میدم بابت البوم ندارم فعلا ولی تا تابستون بازی خودمو راه میندازم اگ خواستید هزینه کنید حتما رو این پروژه مانور بدید

[email protected]

09381007991

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان عزیز
تا حالا به این فکر کردید که بتونین از وبلاگ یا وبسایتی که دارین بدون رنج و مشقت و سختی ، پول در بیارید ؟
شوخی نمی کنم !! پـــــــــــــول به معنای واقعی !!!
سایت "پاپ آپ یخی" (ice-popup.ir) برای این کار راه اندازی شده تا برای شما دوستان پول در آوردن رو راحت و ساده کنه !!!
فقط کافیه برید و ثبت نام کنید و بعد از پر کردن یه فرم ساده پا به دنیای افراد شاغل بزارید و خرج زندگی خودتون رو در بیارید !!!
من یکی از کاربران قدیمی سایت پاپ آپ یخی هستم و کاملا از خمات این وبسایت راضی هستم .
شما هم یـــــــــــــــــــــــــه ســـــــــــــــــــــــــــــری بــــــــزنید
IcE-pOpUp.Ir

ممنون بابت تبلیغ تو پست من.............. خجالت بکش............

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
داداش چه تضمینی هست پول من از بین نره؟کم پولی نیست 8 میلیون

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
داداش چه تضمینی هست پول من از بین نره؟کم پولی نیست 8 میلیون
داش سلام
ببین از 8ت الی 15ت ک خرج میکنی بازی دستته بازی اماده هم همیشه پول نقده و بعد بکنار نیازی به فروشش نیست و اصل سرمایه بازی استارت بزنی پولت درم یاد خوش شانس باشی سرور 1 بازی کل پولتو در میاره مثل 70 درصد بازی ها............. یه تحقیق هم کنیم توجه میشی
100 درصد سهام مال خودتونه بعد یه مدت کوتاه سهام بازی رو 20 درصد 20 درصد بفروش ک هر 20 درصد 5ت هم بفروشی اصل پولت و سودش در میاد همون کاریک گرز و مستر 90 دارن انجام میدن الان بعد چندسال
البته گرز هر 4 درصد رو داره حدود 40ت میده تا اونجا یکی از بچه ها امار گرفته بود
شما بتونید سرور یک بازی 50 هزار بازیکن بگیرید ک تو میهن دانلود این تعداد بازیکن بهتون راحت میده نفری میانگین 1000 خرج کنن سرور 1 و2 بازی بگیم 50ت در بیاد بازم خیلیه خداییش
این میانگین هزارت ومن تو تمام بازی های ایران یکیه

بازم میگم یه تحقیق کن + بازم میگم به منم ندادی مهم نیست ولی اینکارو بکن خیلی عالیه

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
نه من بحثم این نیست که به شما ندم یا به کسی دیگه بدم برام بسازه ...من میگم اینا فقط حرف هست و معلوم نیست تو عمل چی پیش میاد برای این میگم چه تضمینی هست؟؟؟

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
نه من بحثم این نیست که به شما ندم یا به کسی دیگه بدم برام بسازه ...من میگم اینا فقط حرف هست و معلوم نیست تو عمل چی پیش میاد برای این میگم چه تضمینی هست؟؟؟
خصوصیتو جواب دادم

تضمین برا بازی انلاین ندیدم نیاز باشه اخه یه تحققی کوچیک متوجه میشید بازی انلاین سط حرفه ای با مشکل برخورد نکرد هیچ بازی انلاینی ولی خب اگ چیزی مد نظرتونه میتونید بگید برا تضمین
خصوصی شد

redstar1

Registered User
لایک‌ها
17
اگه این قدر خوبه خودت چرا واسه خودت نمیسازی بری میلیاردر شی؟

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
اگه این قدر خوبه خودت چرا واسه خودت نمیسازی بری میلیاردر شی؟
دارم عزیز...........
بعد نیازی نیست کنایه بزنی برید تحقیق کنید اسپید اپ هم اضافه شد تا حالا نمیدونستم چندتا از مشتری ها گفتن بیشترین درامد رو الان اسپید اپ داره 320 میل دارمد رسیده
شما هم برید تحقیق کنید + خواستید بازی کنید میفهمید باید پول خرج کنید تو بازی
قیمت هم بگیرید
بعد خواستید من انجام بدم بگید ن ک بدید هر کسی ک میشناسید

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
یعنی واقعا بازیهای آنلاین اینقدر طرفدار داره؟ اونم طرفداری که توی بازی خرج کنه و ....

Sent from my ipad

nataj1

Registered User
لایک‌ها
5
بله نمونش یه سرچ بزن تو گوگل خروج ارز از بازی انلاین

بحث درامدش برو تو همه بازی ها تعداد کاربرا بشمار فقط اسپید اپ و گرز رو هم بالای 500 هزار کاربر دارن
بقیه بازی ها بماند ولی حدودا اینطور ک پارس انلاین گفته بعد از باز کردن صفحات وب بازی انلاین دوم هست ک حدودا 75 درصد کاربرا پارس انلاین تو بازی انلاینه ک البته خود شرکت اینترنت دهی پارس انلاین هم بازی انلاین زده هه

Last edited:

lordgods

Registered User
لایک‌ها
213
سلام بچه ها یه بازی اماده دارم با 4 سال سابقه فعالیت و دومین بازی ایران و اولین بازی از صفر ایران با سابقه خب
کسی خریداره و اطلاعات خواست پیام خصوصی بده برا گرفتن ادرس و....
قیمت پایش 20 میلیونه

بالا