سلام
منظورت از تصویر برداری همون عکاسی هست دیگه؟ چون من شخصا" در مورد فیلم برداری چیزی نمیدونم زیاد
این مورد مربوط میشه به عکاسی تبلیغاتی و صنعتی.اگر از خط تولید میخواید عکس بگیرید نظم/تمیزی محل/نوع نور و کادر و حتی مقدار عمق میدان مساله مهمی هست.جدا از اون در مراحل ادیت هم باید وقت زیادی بگذارید تا محصول به بهترین شکل نمایش داده بشه
اما برای عکاسی تبلیغاتی از یک سوژه انقدر موضوع گسترده میشه که نمیشه فاکتور مشخصی براش در نظر گرفت.بر فرض مث هست اما شاید بتونه کمکتون کنه.
به تاپیک زیر هم سر بزنید بد نیست
http://forum.akkasee.com/f115/t3610-76.html
حالا اگر دنبال یک سوژه برای تمرین هستید به نظر من ابتدای کار سراغ اشیا استیل و آینه ای نرید چون دردسر بیشتری داره.ساعت/جواهرآلات/ادکلن یا هر چیز لوکس دیگه ای ابتدای کار میتونه کمکتون کنه
اگثر بچه ها برای تست ابتدای این کار از نوشابه های قوطی کوکا استفاده میکنند.شاید اون هم به دردتون بخوره
سلام و عرض ادب
مرسی حسین جان از کمکت . آره منظور همون عکاسی بود . که البته از خط تولید نیست و از محصولات بسته بندی مواد غذایی هستش. . در مورد ادیت یک طراح خوب داریم اما تا به حال درخواستی ازش نکردم برای ادیت تصاویر به این شکل . البته اگر ادیت با فتوشاپ منظورتون باشه .
در مورد خیمه نور هم دقیقا همین طراحی که عرض میکنم بار ها که در مورد بک گراندی مناسب برای محصولات و عکس برداری ازشون بهش میگم میگه باید فقط با خیمه نور بگیری. حالا این خیمه نور رو یک پیگیری کلی میکنم . در کل بسته بندی های موجود مشکل اصلی در زیبا نشدن تصاویر اینه که بکگراند مناسبی نداره همین .
بی شک تصاویری که ادیت شدن خیلی جالب شدن . این ها با فتوشاپ به این شکل بکگراندشون تغییر کرده؟
همینطور تو تاپیکی که فرمودی رفتم یه یک چند تا سوال :
- تصاویر زیر در خیمه نور گرفته شدند؟ چجوری بک گراند ها رو تونسته به این شکل در بیارن؟ با ادیت بوده؟ یه توضیحی در مورد ساخت چنین بک گراند هایی میدی؟
- همینطور مثلا اون تصویر ساعت مچی . یک استندی اون رو نگه داشته حتما . اون استند رو با ادیت حذف کرده؟
- یا برای بیس کار زمین . چه چیزی با چه جنسی پیشنهاد میدی؟ مثلا عکس کفش خیلی براق و بدون لکه هستش.