• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شما برای ساخت اسکریپت فروش شارژ و کالاهای دیجیتال

eActivation

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت همه دوستان عزیز

قصد دارم برای فروش کارت شارژ و کالاهای دیجیتال اسکریپتی رو با امکانات بیشتر از نگارش های موجود برنامه نویسی و طراحی کنم برای همین از شما دوستان عزیز تقاضا دارم تا هر کاستی و کمبودی که در اسکریپت های فروش کارت شارژ و کالاهای دیجیتال وجود دارد رو بفرمایید تا یک سیستم جامع و کاربری پیاده سازی بشه.

همچنین اگر پیشنهادی برای امکانات جدیدتر هم دارید لطفاً اعلام کنید. در خصوص قیمت گذاری هم نظرتون رو بفرمایید.

از همتون بسیار ممنونم

eActivation

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان منتظر پیشنهادات شما هستم...
خوشحال میشم در موضوع مشارکت داشته باشید

smk.mohammad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام خدمت همه دوستان عزیز

قصد دارم برای فروش کارت شارژ و کالاهای دیجیتال اسکریپتی رو با امکانات بیشتر از نگارش های موجود برنامه نویسی و طراحی کنم برای همین از شما دوستان عزیز تقاضا دارم تا هر کاستی و کمبودی که در اسکریپت های فروش کارت شارژ و کالاهای دیجیتال وجود دارد رو بفرمایید تا یک سیستم جامع و کاربری پیاده سازی بشه.

همچنین اگر پیشنهادی برای امکانات جدیدتر هم دارید لطفاً اعلام کنید. در خصوص قیمت گذاری هم نظرتون رو بفرمایید.

سلام ، وقت بخیر
پیشنهاد میکنم حتما به بازار کار آنلاین نادیا مراجعه کنید و پروژه رو اونجا هم ارسال کنید تا با افراد متخصص آشنا بشین . موفق باشین .

بالا