• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد شما برای کسب درآمد از اینترنت چیه؟ (روزی 6 ساعت)

Codes

Registered User
لایک‌ها
411
حذف تاپیک! ..........................

Last edited:

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
سلام، اگه من بخواهم از طریق اینترنت کسب درآمد داشته باشم، چه کارهایی می تونم انجام دهم؟ (به جز بیت کوین و کارهایی زیر مجموعه ای و شرط بندی!)
من یکم داستان نویسی و نقاشی (تصویر سازی) و نویسندگی برای انجمن (پست گذاشتن) وکمی هم برنامه نویسی (c,c++,html) بهتر بگم در حد یک آماتور این کارها رو بلد هستم، چطوری می تونم با این مهارت های آماتوری کسب درآمد داشته باشم؟
اگه بخوام نویسندگی انجمن رو انجام بدم کجا میتونم برم و اعلام کنم؟ شما فرومی رو میشناسید که بتونم اونجا نویسندگی کنم؟
من کاری لازم دارم که حداقل بتوانم 6 ساعت در روز از آن کسب درآمد کنم چون مشغول به تحصیل هستم برای همین فرصت بیشتری برای نشستن پشت کامپیوتر رو ندارم.
پیشنهاد شما چیه؟
عزیز شما به جای ایجاد تاپبک تاپیکای موجودو مطالعه میکردی یکیش به کارت میومد یکیش تسک

Codes

Registered User
لایک‌ها
411
روزی 6 ساعت رو میتونی بیای اینجا پست بزاری و بچه های تازه وارد که از درامد اینترنتی سر در نمیارن دست بندازی پست بزاری بخندی و سرگرم بشی و از اونایی که تجربه دارن درس بگیری
o_O:general210:
ببخشید ولی من هدفم این که کسب درآمد داشته باشم نه اینکه کسی رو دست بندازم.

Codes

Registered User
لایک‌ها
411
عزیز شما به جای ایجاد تاپبک تاپیکای موجودو مطالعه میکردی یکیش به کارت میومد یکیش تسک

حق با شماست من تا حدودی مطالعه کردم اما چون عجله برای کسب درآمد داشتم تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم.

Codes

Registered User
لایک‌ها
411
دوستان با شرایطی که خودم توضیح دادم پیشنهاد شما برای کسب درآمد (روزی 6 ساعت) چیه؟
چون من نقاشی هم بلدم یعنی تا حدودی که یک نوع سبک خاص (فانتزی و ...) رو ارائه بدم. چطوری میشه با نقاشی در نت کسب درآمد کرد؟
کسی هست که در این مورد اطلاع داشته باشه؟
لطفا به من کمک کنید تا بتونم یک کسب درآمدی داشته باشم و پیشنهادهای مفید بدید.

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
دوستان با شرایطی که خودم توضیح دادم پیشنهاد شما برای کسب درآمد (روزی 6 ساعت) چیه؟
چون من نقاشی هم بلدم یعنی تا حدودی که یک نوع سبک خاص (فانتزی و ...) رو ارائه بدم. چطوری میشه با نقاشی در نت کسب درآمد کرد؟
برا نقاشی باید به موسسه هایی که نشریه و مجله کودک دارن سر بزنی

123456hhh

Registered User
لایک‌ها
193
از لینکی که دادم اقدام کن ...

akbari756

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا برات یه پیشنهاد دارم یه وبلاگ یا ترجیحا وبسایت بزن و بعد از طریق پاپ اپ درامد کسب کن.

lord_bet

Registered User
لایک‌ها
88
روزی 6 ساعت رو میتونی بیای اینجا پست بزاری و بچه های تازه وارد که از درامد اینترنتی سر در نمیارن دست بندازی پست بزاری بخندی و سرگرم بشی

مثل خودت نه؟هر وقت بیکار بشی بیای اینجا ...... بنویسی از خودت تعریف کنی بگی من ترید بلدم شرکت تعاونی دارم زن دارم بچه دارم نه؟ کلا خیالات م س خ ر ت رو اینجا جار بزنی؟

خیلی بیکار و الافی

جهت اطلاع دوستان:

مجتبی19ی قدیم= rapredeh جدید

Codes

Registered User
لایک‌ها
411
وااای خدا چرا دعوا شده؟؟!! :general509::general509::general509: لطفا آرام باشید

Codes

Registered User
لایک‌ها
411
دوستان من کارم رو بدون نرم افزار ارائه میدم چون هنوز آماتورم، یعنی فعلا می تونم با مداد رنگی، گواش، اکرولیت و.. (البته به جز رنگ روغن) کار کنم. و سوال مهم من اینکه اگه بشه با نقاشی کسب درآمد کنم یعنی میشه طرح هایم رو بدون پست کردن برای کسی بفرستم؟ یعنی من فقط توی خونه بشینم و هر کسی خواست سفارش بده و من طرح هام رو با پرینتر اکسن کنم و از طریق نت (ایمیل یا ...) بفرستم؟
آیا همچین کاری شدنیه؟
لطفا به من کمک کنید

بالا