عزیز شما به جای ایجاد تاپبک تاپیکای موجودو مطالعه میکردی یکیش به کارت میومد یکیش تسکسلام، اگه من بخواهم از طریق اینترنت کسب درآمد داشته باشم، چه کارهایی می تونم انجام دهم؟ (به جز بیت کوین و کارهایی زیر مجموعه ای و شرط بندی!)
من یکم داستان نویسی و نقاشی (تصویر سازی) و نویسندگی برای انجمن (پست گذاشتن) وکمی هم برنامه نویسی (c,c++,html) بهتر بگم در حد یک آماتور این کارها رو بلد هستم، چطوری می تونم با این مهارت های آماتوری کسب درآمد داشته باشم؟
اگه بخوام نویسندگی انجمن رو انجام بدم کجا میتونم برم و اعلام کنم؟ شما فرومی رو میشناسید که بتونم اونجا نویسندگی کنم؟
من کاری لازم دارم که حداقل بتوانم 6 ساعت در روز از آن کسب درآمد کنم چون مشغول به تحصیل هستم برای همین فرصت بیشتری برای نشستن پشت کامپیوتر رو ندارم.
پیشنهاد شما چیه؟
روزی 6 ساعت رو میتونی بیای اینجا پست بزاری و بچه های تازه وارد که از درامد اینترنتی سر در نمیارن دست بندازی پست بزاری بخندی و سرگرم بشی و از اونایی که تجربه دارن درس بگیری
عزیز شما به جای ایجاد تاپبک تاپیکای موجودو مطالعه میکردی یکیش به کارت میومد یکیش تسک
برا نقاشی باید به موسسه هایی که نشریه و مجله کودک دارن سر بزنیدوستان با شرایطی که خودم توضیح دادم پیشنهاد شما برای کسب درآمد (روزی 6 ساعت) چیه؟
چون من نقاشی هم بلدم یعنی تا حدودی که یک نوع سبک خاص (فانتزی و ...) رو ارائه بدم. چطوری میشه با نقاشی در نت کسب درآمد کرد؟
کسی هست که در این مورد اطلاع داشته باشه؟
لطفا به من کمک کنید تا بتونم یک کسب درآمدی داشته باشم و پیشنهادهای مفید بدید.
از لینکی که دادم اقدام کن ...دوستان با شرایطی که خودم توضیح دادم پیشنهاد شما برای کسب درآمد (روزی 6 ساعت) چیه؟
چون من نقاشی هم بلدم یعنی تا حدودی که یک نوع سبک خاص (فانتزی و ...) رو ارائه بدم. چطوری میشه با نقاشی در نت کسب درآمد کرد؟
کسی هست که در این مورد اطلاع داشته باشه؟
لطفا به من کمک کنید تا بتونم یک کسب درآمدی داشته باشم و پیشنهادهای مفید بدید.
روزی 6 ساعت رو میتونی بیای اینجا پست بزاری و بچه های تازه وارد که از درامد اینترنتی سر در نمیارن دست بندازی پست بزاری بخندی و سرگرم بشی
سلام دوست عزیز ای زرنگ ترسیدم ازت من با این بنده خدا شوخی کردم کس ننه به تو چه فضول
با یوزر دیگم میشه فحشت داد نمیشه؟
خوشبخت اماتور