• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد همکاری و کسب درامد

behdad123

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان همونطور که همه میدونن یکی از راههای کسب درامد همکاری با سایتهای همکاری در فروش هست. به این صورت که اگر شما با لینکی که فروشگاه به شما میده محصولی بفروشید درصدی از مبلغ به حساب شما واریز میشود.

چند وقت پیش یک وبلاگ درست کردم و کد پست های ثابت چند فروشگاه (میهن استور و دایان شاپ و .....) رو داخل اون قرار دادم و هرچند روز یکبار محصولی به فروش میرفت.(مثلا یک کاربر تبلیغی رو یک جا میبینه و در گوگل سرچ میکنه: (آچار همه كاره نينجا والت) با جستجوی عبارت داخل پرانتز مشاهده میکنید که وبلاگ من(ما) در صفحه سوم گوگل ظاهر میشود. اما با جستجوی کلمه (توپ کیک بو) مشاهده میکنید که این وبلاگ در صفحه اول نمایش داده میشود. که البته چند روز پیش یک عدد از این محصول فروش رفت و پورسانت 4620 تومانی بعد از تحویل جنس به حساب من واریز میشود.)
راهیابی به صفحات اول گوگل در موضوع خرید و فروش به علت رقابت بسیار بالا خیلی دشوار است به همین دلیل من این پیشنهاد همکاری را به شما میدهم!
برای اینکار ابتدا شما باید در یک یا چند سایت همکاری در فروش عضو باشید: میهن استور دایان شاپ
سپس وارد این ادرس mediasara.rozblog.com شوید و از کادر سمت چپ در سایت ثبت نام کنید. سپس با اطلاعاتی که ثبت نام کردید وارد سایت شوید.مشاهده میکنید که میتوانید از منوی سمت چپ در سایت پست ارسال کنید.
وقتی گزینه ارسال پست از منوی سمت چپ را انتخاب کنید صفحه ای باز میشود بر روی عبارت html کلیک کنید و کدی که از سایت همکاری در فروش دریافت کردید را در صفحه باز شده کپی کنید و به روز رسانی را بزنید. مشاهده میکنید که پست شما ایجاد شده است بعد باید یک عنوان مناسب برای پست خود انتخاب کنید. مثلا برای ساعت مچی: (خرید اینترنتی ساعت مچی یا فروش ارزان ساعت مچی شیک یا........) در انتخاب عنوان بسیار دقت کنید و سعی کنید سرچ خور ترین کلمات را انتخاب کنید! شما میتوانید متن داخل پست را عوض کنید یا برچسب های مناسب برای پست انتخاب کنید و یا هر کار دیگری که احساس میکنید در نتایج موتورهای جستجو تاثیر مثبت داشته باشد.

نحوه کسب درامد:مثلا شما پستی با عنوان "خرید ساعت مچی دخترانه" ایجاد کردید.و کاربری با جستجوی عبارت "ساعت مچی دخترانه" به پست شما هدایت میشود و از لینک شما خرید را انجام میدهد.سپس بعد از فروش جنس سایت همکاری در فروشی که با آن کار میکنید پول را به حساب شما واریز میکند.

مزایای این کار :
اگر شما به تنهایی این کار را انجام دهید باید وقت بسیار زیادی صرف کنید و با توجه به رقابت بسیار بالایی که برای فروش محصولات وجود دارد موفقیت در این کار بسیار دشوار و زمان بر است.
در زمانی که شما پست ارسال نکنید امکان اینکه محصولات شما فروش برود وجود دارد چون کاربران دیگر فعالیت میکنند و رتبه وبلاگ کاهش پیدا نمیکند.

در ضمن دقت کنید که هرچه تعداد پست شما بیشتر باشد امکان فروش و کسب درامد شما افزایش پیدا میکند و تمامی مطالب ارسالی شما پس از تایید به نمایش درخواهند آمد و من تمامی پست هایی که مربوط به فروش محصولات باشند را در مدت کوتاهی تایید میکنم.

Last edited:
بالا