• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد و راهکارهای کسب درآمد از برنامه ای بین المللی

face

Registered User
لایک‌ها
15
به نام خدا
با سلام
یه برنامه (فکر کنین اپ ولی اپ نیست) دارم که روزانه چند ده هزار نفر از کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس،کانادا، ژاپن و... ازش استفاده میکنن.
برنامه محبوبی هست و البته رقبایی هم داره.
نمیخوام تبلیغ مستقیم بذارم. نهایت بعد از نصب برنامه یک صفحه باز کنم یا منوهایی به سایتهایی که شما توصیه میکنید بذارم.
مثلا انجمن بسازم و لینک بذارم براش. وقت آزاد ندارم زیاد و تا حالا همه چی رایگان بوده برای کاربرا و از دونیت کم و بیش دوازده میلیون تو دو سال و اندی بهم رسیده. البته سرور مجازی پیپل هم خرج داره برام.

نظرات خودم اینه
پیج توییتر و اینستا بذارم و از کاربرا بخوام فالو کنن منو و تبلیغ اونجا انجام بدم.
دنبال یه سایت دونیت سرویس هستم که هم فی کم داشته باشه هم کم کم پیپلم رو بذارم کنار و هم بشه ماهیانه و دوره ای پول گرفت از کاربرا.
پیپل این قابلیت رو داره ولی فکنم اکانت پریمیر یا بیزینسش هست درسته؟
یک سایت خاصی که نمیدونم چی باشه بسازم و لینکش رو بذارم تو منوها.
بعد نصب برنامه یه صفحه باز کنم شامل تبلیغات(الان باز میشه ولی تبلیغ نیست توش و یکسری متنه) این صفحه روزانه بیشتر از هزار بازدید داره.
بگردم دنبال اسپانسر..
پیشنهاد خرید و‌ همکاری داشتم از خارج ولی بدلایلی کنسل شدن.
شما باشین از چه طریقی و سیاستی کسب درآمد میکنین؟

با توجه به وجود رقبا نمیخوام ریسک کنم.

اسم برنامه رو نمیارم ببخشید دیگه.
هرگونه پیشنهاد موجب کمال امتنان است.
با تشکر

Last edited:

saman.888

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
به نظر من یه بنر کوچیک افقی با نوشته متحرک در بالای صفحه بهتره و کاربرها رو کمتر اذیت می کنه

face

Registered User
لایک‌ها
15
به نظر من یه بنر کوچیک افقی با نوشته متحرک در بالای صفحه بهتره و کاربرها رو کمتر اذیت می کنه

نمیخوام تبلیغ این سبکی بذارم.قطعا کاربرا حذفش میکنن و برنامه رقبا رو نصب میکنن

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دونات چیه؟:D

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
خیلی عجیب و جالبه که این برنامه شما که این همه هم یوزر از سرتاسر دنیا داره وهمه هم دارن ازش به رایگان استفاده می کنند ولی جرات نمیکنی اسمش رو بگی یا حتی معرفیش کنی اینجا!!! مگه برنامه غیرمجاز و مورد داری هست؟؟

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
به نام خدا
با سلام
یه برنامه (فکر کنین اپ ولی اپ نیست) دارم که روزانه چند ده هزار نفر از کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس،کانادا، ژاپن و... ازش استفاده میکنن.
برنامه محبوبی هست و البته رقبایی هم داره.
نمیخوام تبلیغ مستقیم بذارم. نهایت بعد از نصب برنامه یک صفحه باز کنم یا منوهایی به سایتهایی که شما توصیه میکنید بذارم.
مثلا انجمن بسازم و لینک بذارم براش. وقت آزاد ندارم زیاد و تا حالا همه چی رایگان بوده برای کاربرا و از دونیت کم و بیش دوازده میلیون تو دو سال و اندی بهم رسیده. البته سرور مجازی پیپل هم خرج داره برام.

نظرات خودم اینه
پیج توییتر و اینستا بذارم و از کاربرا بخوام فالو کنن منو و تبلیغ اونجا انجام بدم.
دنبال یه سایت دونیت سرویس هستم که هم فی کم داشته باشه هم کم کم پیپلم رو بذارم کنار و هم بشه ماهیانه و دوره ای پول گرفت از کاربرا.
پیپل این قابلیت رو داره ولی فکنم اکانت پریمیر یا بیزینسش هست درسته؟
یک سایت خاصی که نمیدونم چی باشه بسازم و لینکش رو بذارم تو منوها.
بعد نصب برنامه یه صفحه باز کنم شامل تبلیغات(الان باز میشه ولی تبلیغ نیست توش و یکسری متنه) این صفحه روزانه بیشتر از هزار بازدید داره.
بگردم دنبال اسپانسر..
پیشنهاد خرید و‌ همکاری داشتم از خارج ولی بدلایلی کنسل شدن.
شما باشین از چه طریقی و سیاستی کسب درآمد میکنین؟

با توجه به وجود رقبا نمیخوام ریسک کنم.

اسم برنامه رو نمیارم ببخشید دیگه.
هرگونه پیشنهاد موجب کمال امتنان است.
با تشکر
میتونی یک سرویس با قابلیت های بیشتر ولی با اشتراک ماهانه کناره سرویس رایگانت ارائه بدی.
بستگی دارد مخاطبت چه قشری هست و چه کاری با آن انجام میده ولی به طور کلی یا از طریق اشتراک پول در میاورند مثلا نسخه Pro برنامه و یا از نمایش تبلیغ.

خیلی عجیب و جالبه که این برنامه شما که این همه هم یوزر از سرتاسر دنیا داره وهمه هم دارن ازش به رایگان استفاده می کنند ولی جرات نمیکنی اسمش رو بگی یا حتی معرفیش کنی اینجا!!! مگه برنامه غیرمجاز و مورد داری هست؟؟
بخاطره اینکه اینجا همه اهل فن هستن و نمیخواد 10 تا کپی مثل برنامه اش فردا ساخته بشه :D

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
میتونی یک سرویس با قابلیت های بیشتر ولی با اشتراک ماهانه کناره سرویس رایگانت ارائه بدی.
بستگی دارد مخاطبت چه قشری هست و چه کاری با آن انجام میده ولی به طور کلی یا از طریق اشتراک پول در میاورند مثلا نسخه Pro برنامه و یا از نمایش تبلیغ.

بخاطره اینکه اینجا همه اهل فن هستن و نمیخواد 10 تا کپی مثل برنامه اش فردا ساخته بشه :D
اگرعلت اینه که به نظر من طرز فکر کاملا غلط و اشتباه و خنده داری هستش! الان ینی اون چند ده هزار نفری که دانلود کردن و استفاده میکنن به این فکر نیوفتادن؟ فقط به فکر من و شما میرسه؟ ازهرایده و برنامه چند صد یا چند هزار نمونه اجرا شده، ولی چند تاشون موفق بودن؟

face

Registered User
لایک‌ها
15

اینو تو فکرش هستم و نسخه بعدیرو فعلا منتشر نکردم. آخه برخیها مثل ما دسترسی ندارن که بخوان پول بدن.دلم نمیاد فشار بیارم. و همینطور رقبا هم قابلیت خاصی دارن که منم باید برگ برنده ای رو کنم.
فکر دونیت دوره ای هستم باید تحقیق کنم.پیپل بیزینس که نمیتونم بسازم.مگر پریمیر.
فکر یه سرویس جداگانم.
مثلا یه انجمن نیمه فعال که منتظر کاربر باشه.
یا یه ایده که دنبال کاربر باشه تا مطرح بشه.
کاربرا عمومین و قشر خاصی نیستن.
مثلا انجمنی که خاطرات سفرهاشون رو بگن، یا مثلا اپی مثل شیپور و دیوار ...تو این مایه ها...

Last edited:

face

Registered User
لایک‌ها
15

بگذریم...

face

Registered User
لایک‌ها
15
اگرعلت اینه که به نظر من طرز فکر کاملا غلط و اشتباه و خنده داری هستش! الان ینی اون چند ده هزار نفری که دانلود کردن و استفاده میکنن به این فکر نیوفتادن؟ فقط به فکر من و شما میرسه؟ ازهرایده و برنامه چند صد یا چند هزار نمونه اجرا شده، ولی چند تاشون موفق بودن؟

بخوام تشریح کنم از حوصله این تاپیک خارج میشه.
شما به بزرگیه خودتون عفو بفرمایید.

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوست من در نیاوردن اسم برنامه یا نشانی از آن بسیار کار نیکو و پسندیده ای کردید چون به محض اینکار یه تعداد که سعی می کنن کلا کپی برابر اصل روانه کنن یه تعدادم اصلا نتونن هم بزنن میگن کلا نباشه پس نه در این انجمن و نه در هیچ جای دیگر نه اسمی از سایت خودتون بیارید نه برنامه های خودتون و اما در مورد روش درآمد
دوست گرامی این کاملا بستگی به کارکرد برنامه شما داره یعنی باید سعی کنید در راستای فعالیت برنامه خودتون روش درآمد زایی خودتون رو داشته باشید به طور مثال شما فکر کنید برنامه ای دارید روی موبایل که آشپزی هست و روزی 60 هزار نفر اونو می بینن شما بیایی روی این تبلیغ خرید و فروش ماشین بزاری نتیجه کمی می گیری پس توصیه می کنم در راستای فعالیت خودتون بخش هایی پولی به برنامه اضافه کنید چون بنر و بازشدن تبلیغ باعث اذیت کاربران میشود

face

Registered User
لایک‌ها
15
دوست من در نیاوردن اسم برنامه یا نشانی از آن بسیار کار نیکو و پسندیده ای کردید چون به محض اینکار یه تعداد که سعی می کنن کلا کپی برابر اصل روانه کنن یه تعدادم اصلا نتونن هم بزنن میگن کلا نباشه پس نه در این انجمن و نه در هیچ جای دیگر نه اسمی از سایت خودتون بیارید نه برنامه های خودتون و اما در مورد روش درآمد
دوست گرامی این کاملا بستگی به کارکرد برنامه شما داره یعنی باید سعی کنید در راستای فعالیت برنامه خودتون روش درآمد زایی خودتون رو داشته باشید به طور مثال شما فکر کنید برنامه ای دارید روی موبایل که آشپزی هست و روزی 60 هزار نفر اونو می بینن شما بیایی روی این تبلیغ خرید و فروش ماشین بزاری نتیجه کمی می گیری پس توصیه می کنم در راستای فعالیت خودتون بخش هایی پولی به برنامه اضافه کنید چون بنر و بازشدن تبلیغ باعث اذیت کاربران میشود

ممنونم، در ایران مقداری در تلگرام کلیپ تبلیغاتیش رو پخش کردم ولی نه بصورت تبلیغ. برخی هم قبلتر برنامم رو نصب کرده بودن و وقتی فهمیدن ایرانیه ابراز لطف کرده بودن.
حقیقت نمیخوام هیچ نوع تبلیغی بذارم بیشتر میخوام بشه یه شبکه از سرویسها که هرکدوم بهم لینک بدن. به نظرم اگه معرفی خوبی بشه از راه دونیت میشه درآمد خوبی کسب کرد. مخصوصا آمریکاییها خیلی بیشتر کمک میکنن.
دنبال یه سایت یا سرویسم. مثلا دانلود فایلهای یوتیوب .کوتاه کننده لینک. ریفرال سیستمها .اسپانسرها و...

بالا