face
Registered User
- نوشتهها
- 342
- لایکها
- 15
به نام خدا
با سلام
یه برنامه (فکر کنین اپ ولی اپ نیست) دارم که روزانه چند ده هزار نفر از کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس،کانادا، ژاپن و... ازش استفاده میکنن.
برنامه محبوبی هست و البته رقبایی هم داره.
نمیخوام تبلیغ مستقیم بذارم. نهایت بعد از نصب برنامه یک صفحه باز کنم یا منوهایی به سایتهایی که شما توصیه میکنید بذارم.
مثلا انجمن بسازم و لینک بذارم براش. وقت آزاد ندارم زیاد و تا حالا همه چی رایگان بوده برای کاربرا و از دونیت کم و بیش دوازده میلیون تو دو سال و اندی بهم رسیده. البته سرور مجازی پیپل هم خرج داره برام.
نظرات خودم اینه
پیج توییتر و اینستا بذارم و از کاربرا بخوام فالو کنن منو و تبلیغ اونجا انجام بدم.
دنبال یه سایت دونیت سرویس هستم که هم فی کم داشته باشه هم کم کم پیپلم رو بذارم کنار و هم بشه ماهیانه و دوره ای پول گرفت از کاربرا.
پیپل این قابلیت رو داره ولی فکنم اکانت پریمیر یا بیزینسش هست درسته؟
یک سایت خاصی که نمیدونم چی باشه بسازم و لینکش رو بذارم تو منوها.
بعد نصب برنامه یه صفحه باز کنم شامل تبلیغات(الان باز میشه ولی تبلیغ نیست توش و یکسری متنه) این صفحه روزانه بیشتر از هزار بازدید داره.
بگردم دنبال اسپانسر..
پیشنهاد خرید و همکاری داشتم از خارج ولی بدلایلی کنسل شدن.
شما باشین از چه طریقی و سیاستی کسب درآمد میکنین؟
با توجه به وجود رقبا نمیخوام ریسک کنم.
اسم برنامه رو نمیارم ببخشید دیگه.
هرگونه پیشنهاد موجب کمال امتنان است.
با تشکر
با سلام
یه برنامه (فکر کنین اپ ولی اپ نیست) دارم که روزانه چند ده هزار نفر از کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس،کانادا، ژاپن و... ازش استفاده میکنن.
برنامه محبوبی هست و البته رقبایی هم داره.
نمیخوام تبلیغ مستقیم بذارم. نهایت بعد از نصب برنامه یک صفحه باز کنم یا منوهایی به سایتهایی که شما توصیه میکنید بذارم.
مثلا انجمن بسازم و لینک بذارم براش. وقت آزاد ندارم زیاد و تا حالا همه چی رایگان بوده برای کاربرا و از دونیت کم و بیش دوازده میلیون تو دو سال و اندی بهم رسیده. البته سرور مجازی پیپل هم خرج داره برام.
نظرات خودم اینه
پیج توییتر و اینستا بذارم و از کاربرا بخوام فالو کنن منو و تبلیغ اونجا انجام بدم.
دنبال یه سایت دونیت سرویس هستم که هم فی کم داشته باشه هم کم کم پیپلم رو بذارم کنار و هم بشه ماهیانه و دوره ای پول گرفت از کاربرا.
پیپل این قابلیت رو داره ولی فکنم اکانت پریمیر یا بیزینسش هست درسته؟
یک سایت خاصی که نمیدونم چی باشه بسازم و لینکش رو بذارم تو منوها.
بعد نصب برنامه یه صفحه باز کنم شامل تبلیغات(الان باز میشه ولی تبلیغ نیست توش و یکسری متنه) این صفحه روزانه بیشتر از هزار بازدید داره.
بگردم دنبال اسپانسر..
پیشنهاد خرید و همکاری داشتم از خارج ولی بدلایلی کنسل شدن.
شما باشین از چه طریقی و سیاستی کسب درآمد میکنین؟
با توجه به وجود رقبا نمیخوام ریسک کنم.
اسم برنامه رو نمیارم ببخشید دیگه.
هرگونه پیشنهاد موجب کمال امتنان است.
با تشکر
Last edited: