• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد و راهکار شما برای جبران کاهش های اخیر در بازدید سایت

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلام دوستان

دیگه همه دوستان در جریان هستن که اکثر سایت ها اخیر دچار کاهش بازدید شدن من خودم به شخصه وقتی که الکسا سایت هایی که روزانه خودم باهاشون سر و کار دارم رو بررسی می کنم نمودار بازدید همه نزولی هست
خوب اینکه دلیل چیه کامل مشخصه بخش قابل توجهی به خاطر تلگرام و اینستاگرام هست
اما سوال اینجاست که ما به عنوان یک وبمستر میتونیم چکار کنیم و اینکه پیش بینی شما برای آینده چیه ؟ ایا وضع خراب تر میشه یا میشه امیدی داشت ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,229
از تلگرام و اینستاگرام (بدم میاد از هر چی گرام گرام! )ترافیک بفرست به سایت
وبمستر مجبوره یه دستی چند تا کار همزمان انجام بده - باید همزمان روی اینساگرام و... هم کار کرد حتی اگر قرار باشه اونجا اسپم و جفنگ ارسال بشه

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
از تلگرام و اینستاگرام (بدم میاد از هر چی گرام گرام! )ترافیک بفرست به سایت
وبمستر مجبوره یه دستی چند تا کار همزمان انجام بده - باید همزمان روی اینساگرام و... هم کار کرد حتی اگر قرار باشه اونجا اسپم و جفنگ ارسال بشه
مشکل اینجاست که جذب مخاطب برای گروه تلگرام و اینستاگرام هم کار ساده ای نیست و زمانبر و هزینه بر هست

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
مشکل دیگه اینه که همه بودجه تبلیغاتی داره میره به سمت تبلیغ در تلگرام و اینستاگرام و دیگه تبلیغی برای وبسایت های نمی مونه. مگر پاپ آپ برای ممبر گرفتن تلگرام!

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
مشکل دیگه اینه که همه بودجه تبلیغاتی داره میره به سمت تبلیغ در تلگرام و اینستاگرام و دیگه تبلیغی برای وبسایت های نمی مونه. مگر پاپ آپ برای ممبر گرفتن تلگرام!
به هر حال تلگرام هم عمری داره اما سوال اینجاست که چقدر عمر می کنه ؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
به هر حال تلگرام هم عمری داره اما سوال اینجاست که چقدر عمر می کنه ؟
عمرش تموم بشه هم یه اپلیکیشن موبایلی دیگه می آد...
دلت رو به این مسئله خوش نکن...
الان ملت دیگه سرچ کردن هم بلد نیستن!
البته وب هنوز هم درآمد داره نه این که نداره...

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
ببینید من در تاپیک دیگری گفتم که عمده مشکل اصلی که الان ما باهاش روبرو هستیم حرکت سرمایه ناچیز در گردش تبلیغاتی که قبلا در وب بود به سمت اپلکشن ها هست اتفاقا به تعداد کاربران اینترنت بسیار افزوده شده اما این سمتی نمیان ما الان شاهد افزایش استفاده از گوشی های هوشمند هستیم و این فرآیند برگشت ناپذیر هست حتی اگر تلگرام نباشه یه اپ دیگه میاد
اما مراحلی که به نظر من طی خواهد شد
1-پس از سایت های تفریحی سیستم های تبلیغاتی دچار کاهش شددید آمار میشن و تقریبا کارشون تمومه
2-وب شاهد مرحله موقتی از ظهور وب سایت های آموزشی و تولید محور خواهد بود که به نوبه خود عالی خواهد بود اما به دلیل نبود کپی رایت خیلی سریع دچار مشکل خواهند شد
3-سرمایه های تبلیغاتی موجود همگی به سمت شبکه های مجازی حرکت خواهند کرد و آخرین نفس های وب هم به شماره خواهد افتاد
4-وب و وبمستری به حالت کاملا رکود خواهد افتاد و نه کاملا متوقف و نه رشد قابل توجه خواهد داشت به طوری که انگیزه فعالیت نخواهد بود
شاید در موارد بالا به نظر شما اغراق شده باشد اما ما داریم از حالت تجاری بحث می کنیم و الا اگر همون وب درآمد به اندازه هزینه اینترنت مد نظر باشه اون همیشه خواهد بود و تنها اشکال درآمدیش عوض خواهد شد تنها راهکار هم آپدیت و حرکت به سمت شبکه های مجازی هست
اما یک مشکل خیلی آزاردهنده که وجود داره قبلا به خاطر برخی موارد فنی اون بروبچ که پول هم داشتن یارای رقابت با قدیمیا رو نداشتن اما در دنیای شبکه های اجتماعی فقط پول و قدرت تبلیغ حرف اولو می زنه و عملا وبمستر حرفی برای گفتن نداره و این خیلی ناراحت کننده هست اون همه یاد بگیر آخرش الان یه بچه بیاد 20 میلیون پول تو جیبیشو بزاره یه کانال توپ بزنه یا پیج خوب بخره بشه موفق و پول درآر اینترنت

milirezi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.
متاسفانه الان هر نیازی که مردم داشته باشن از شبکه های اجتماعی بدست میاد و نیازی به اومدن توی وب نیست دانلود فیلم ها و سریال های روز و دانلود لحظه ای اهنگ های جدید و مطالب طنز و اجتماعی و .... و تقریبا برای هر قشری کانال و گروه وجود داره کسانی هم که دنبال عکس و کلیپ هستن میرن اینستا مگر اینکه نیاز داشته باشیم چیزی رو سرچ کنیم که اون بحثش جداس.واقعا از اینده میترسم اگه همینطوری پیش بریم وب سایت ها دیگه هیچ امیدی به فعالیت نخواهند داشت

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
با سلام.
متاسفانه الان هر نیازی که مردم داشته باشن از شبکه های اجتماعی بدست میاد و نیازی به اومدن توی وب نیست دانلود فیلم ها و سریال های روز و دانلود لحظه ای اهنگ های جدید و مطالب طنز و اجتماعی و .... و تقریبا برای هر قشری کانال و گروه وجود داره کسانی هم که دنبال عکس و کلیپ هستن میرن اینستا مگر اینکه نیاز داشته باشیم چیزی رو سرچ کنیم که اون بحثش جداس.واقعا از اینده میترسم اگه همینطوری پیش بریم وب سایت ها دیگه هیچ امیدی به فعالیت نخواهند داشت
الان هم مگه وب سایت ها امیدی برای فعالیت دارند مگه؟ علاوه بر کاهش آمار کلا اون یکی دو قرونی هم که برا تبلیغات در سایت ها داده می شد الان طرف می بره میده به کانال و پیج اینستا سایت ها تفریحی که به تاریخ پیوستند الا اون چندتا بزرگا که اونا دیگه هیچ می مونه تخصصی ها که مشکلاتشون شروع شده کار سایت تمومه شبکه اجتماعی هم که جای بازیگران و بچه پولدارا هست که چند صد میلیون می تونن بدن برا پیج اقلا وقتی سایت بود به خاطر مباحث فنی اونا طرفش نمی اومدن اما حالا بهتر فکر فعالیت دیگری باشید

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ببینید من در تاپیک دیگری گفتم که عمده مشکل اصلی که الان ما باهاش روبرو هستیم حرکت سرمایه ناچیز در گردش تبلیغاتی که قبلا در وب بود به سمت اپلکشن ها هست اتفاقا به تعداد کاربران اینترنت بسیار افزوده شده اما این سمتی نمیان ما الان شاهد افزایش استفاده از گوشی های هوشمند هستیم و این فرآیند برگشت ناپذیر هست حتی اگر تلگرام نباشه یه اپ دیگه میاد
اما مراحلی که به نظر من طی خواهد شد
1-پس از سایت های تفریحی سیستم های تبلیغاتی دچار کاهش شددید آمار میشن و تقریبا کارشون تمومه
2-وب شاهد مرحله موقتی از ظهور وب سایت های آموزشی و تولید محور خواهد بود که به نوبه خود عالی خواهد بود اما به دلیل نبود کپی رایت خیلی سریع دچار مشکل خواهند شد
3-سرمایه های تبلیغاتی موجود همگی به سمت شبکه های مجازی حرکت خواهند کرد و آخرین نفس های وب هم به شماره خواهد افتاد
4-وب و وبمستری به حالت کاملا رکود خواهد افتاد و نه کاملا متوقف و نه رشد قابل توجه خواهد داشت به طوری که انگیزه فعالیت نخواهد بود
شاید در موارد بالا به نظر شما اغراق شده باشد اما ما داریم از حالت تجاری بحث می کنیم...
اغراق نیست. کاملاً واقعیته. یک سایت تخصصی با 12سال سابقه رو تعطیل کردم رفت. درآمد که نیست، بازدیدکننده هم نظر میذاره، باید دم به دقیقه پاسخ سوالات بی انتهاش رو بدی کاملاً رایگان!

سایت ها در آینده شاید نهایتاً فروشگاه های بزرگش درآمد داشته باشن. اونم به خاطر اینکه ایجاد پکیج پرداخت + نظرات خریدکنندگان + امتیاز به محصول + پیگیری سفارش، عملاً بر بستر شبکه های اجتماعی امکان پذیر نیست (البته از طریق اپ اختصاصی قابل انجامه)

کتاب هم در گذشته خیلی مفید بود و طرفدار داشت ولی امروزه چند درصد از مردم کتاب در شکل سنتی مطالعه می کنند؟

الآن تنها و تنها و تنها عاملی که باعث شده، وب سایت ها کاملاً شکست نخورند، جستجوی گوگل است و دیگر هیچ!

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
دوستان الان اینترنت تبدیل به یک تجارت شده است . و این تجارت شامل ، وبسایت و اپلیکیشن و شبکه های اجتماعی هستش .
اگر بخواهیم وبسایت ها رو با شبکه های اجتماعی مقایسه کنیم مطمئنا یک شبکه اجتماعی هیچ وقت کارایی یک وبسایت با این همه انعطاف رو نخواهد داشت .
برای اینکه یک کار تجاری قوی داشته باشیم باید در همه بخش های فضای مجازی قوی باشیم و این نیازمند کار گروهی قوی خواهد بود .
نظر شخصی بنده اینه که اگر بخوایم موفق شویم باید هم بر روی وبسایت تمرکز کنیم و هم بر روی شبکه های اجتماعی .

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان الان اینترنت تبدیل به یک تجارت شده است . و این تجارت شامل ، وبسایت و اپلیکیشن و شبکه های اجتماعی هستش .
اگر بخواهیم وبسایت ها رو با شبکه های اجتماعی مقایسه کنیم مطمئنا یک شبکه اجتماعی هیچ وقت کارایی یک وبسایت با این همه انعطاف رو نخواهد داشت .
برای اینکه یک کار تجاری قوی داشته باشیم باید در همه بخش های فضای مجازی قوی باشیم و این نیازمند کار گروهی قوی خواهد بود .
نظر شخصی بنده اینه که اگر بخوایم موفق شویم باید هم بر روی وبسایت تمرکز کنیم و هم بر روی شبکه های اجتماعی .
بله کاملا موافقم که اینترت تجارت هست از اولم بوده اما مشکل اینه که کارهایی که باید سایت ها انجام بدن رو شبکه های اجتماعی انجام میدن همه ما می دونیم که یک کانال نمی تونه مثل یک سایت امکانات مناسبی در دسترس کاربرش بزاره اما وقتی هزینه ها و ریسک های سایت رو با یک کانال مقایسه می کنی کدوم واقعا برنده میشه معلومه تلگرام شما اصلا بیا تیمی کار کن فرض رو بر این می زاریم که منظور شما از تیمی سایت تفریحی نیست و یک کار تخصصی هست حالا در این بحث شما کلی زحمت می کشی و سایت رو با محتوا پر می کنی خب این تیم شما باید نون بخورن و اولین راهکار هم پولی کردن سایتتون هست و طبق یک فرهنگ بدی که داریم پول نباید بدیم برای چیزی کاربر میاد می بینه پولیه و از اون ور تو تلگرام همینا مجانی میره همون ور که رایگانه

بالا