• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد کار

hamhame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من دانشجوی عمرانم و برای یه کار تحقیقاتی در زمینه ترافیک می خواستم نقشه ترافیک آنلاین که شهرداری قرار می ده رو پردازش کنم و ترافیک مثلا هر 1 پیکسل رو به صورت یک عدد (1 تا 6 با توجه به رنگ ) به صورت تکست در بیارم تا بعدا روی اون ها تحلیل انجام بدم ترجیحا هم می خواستم برنامه تحت وب باشه تا بتونم روی هاست یا سرور بریزم تا اتوماتیک خودش نقشه رو پردازش کنه و اون فایل تکست رو برای دانلود ذخیره کنه و من بعدا دانلود کنم
همه خیابون ها رو هم می خوام پردازش کنه

دوستانی که علاقه به همکاری دارند لطفا اعلام کنند
فقط دانشجویی حساب کنید:D

اینم لینک نقشه:
http://www.tehrantraffic.com/trafficmap/map.asp

temper

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
کار تحقیقاتی جالبی هست ولی این نقشه چون وضوح و دقت درستی در تفکیک رنگ ها نداره استخراج اطلاعات ازش مشکل هست .
به عنوان مثال در این نقشه مرز جاده ها با سبز پررنگ نشان داده شده و در ترافیک سنگین یک جاده به جای اینکه بخش میانی جاده تغییر رنگ بده ، یک خط قرمز تقریبا نازک کشیده شده که بعضا با مرزها هم تلاقی داره .
الگویی که در این نقشه برقراره اینه که وضعیت های ترافیکی مختلف در پس زمینه سبز کمرنگ(ترافیک روان) دیده می شوند و اگر شما کل عکس رو به عکس هایی با ابعاد کوچک تقسیم کنید و بخواهید روی هر کدوم پردازش تصویر انجام بدهید ، عکس های کوچک تشکیل دهنده ترکیبی از رنگ های سبز پر رنگ(مرزها) ، و رنگ سبز کمرنگ و در صورت ترافیک یکی از رنگ های نشاندهنده ترافیک هستند .
با وجود این ها ایده هایی برای پیاده سازی یک راه حل مناسب دارم .اگر خواستید بگویید تا بیشتر در موردش کار کنم و چنانچه قادر به انجامش بودم با هم همکاری کنیم .
موفق باشید .

hamhame

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کار تحقیقاتی جالبی هست ولی این نقشه چون وضوح و دقت درستی در تفکیک رنگ ها نداره استخراج اطلاعات ازش مشکل هست .
به عنوان مثال در این نقشه مرز جاده ها با سبز پررنگ نشان داده شده و در ترافیک سنگین یک جاده به جای اینکه بخش میانی جاده تغییر رنگ بده ، یک خط قرمز تقریبا نازک کشیده شده که بعضا با مرزها هم تلاقی داره .
الگویی که در این نقشه برقراره اینه که وضعیت های ترافیکی مختلف در پس زمینه سبز کمرنگ(ترافیک روان) دیده می شوند و اگر شما کل عکس رو به عکس هایی با ابعاد کوچک تقسیم کنید و بخواهید روی هر کدوم پردازش تصویر انجام بدهید ، عکس های کوچک تشکیل دهنده ترکیبی از رنگ های سبز پر رنگ(مرزها) ، و رنگ سبز کمرنگ و در صورت ترافیک یکی از رنگ های نشاندهنده ترافیک هستند .
با وجود این ها ایده هایی برای پیاده سازی یک راه حل مناسب دارم .اگر خواستید بگویید تا بیشتر در موردش کار کنم و چنانچه قادر به انجامش بودم با هم همکاری کنیم .
موفق باشید .

اگر این موضوع رو پیگیری کنید ممنون می شم.البته برای من دقت زیاد مورد نظر نیست چون مثلا 100 متر خطا در ترافیک خیلی برام اهمیت نداره
به هر حال امیدوارم منجر به همکاری بشه

بالا