• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنیاز های کسب درآمد یک وبمستر

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سلام به همگی دوستان

بنظر شما یک وب مستر برای کسب درآمد باید چه ابزار هایی رو داشته باشه؟

به عنوان مثال من میگم داشتن یک حساب بانک ملی، درگاه پرداخت و اینترنت بانک ابزار لازم یک وب مستر هستند
شما دیگه چه پیشنهاد هایی دارید؟ برای بالا رفتن دانش بقیه وبمستر ها لطفا نظر بدید:rolleyes:o_O

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام

اول از همه به نظر من نداشتن حساب از بانک ملی و داشتن اینترنت بانک از بانک های سامان، پاسارگاد و یا ملت یک نوع کلاس کاری برای وبمستر محسوب میشود.

- - وبمستر باید با جدیدترین روش های کلاهبرداری آشنایی کافی داشته باشه تا بتونه با آنها مقابله کنه ...

- - - وبمستر اگر بخواهد اینترنشنال کار کنه باید حداقل یک حساب بانکی درست دَرمون ( یا الکترونیکی مثل پیپل و.. ) که اکثر وبمستر ها ( مانی میکر ها ) باهاش کار میکنن و قبولش دارن داشته باشه.

- - - - وبمستر باید کمی تا قسمتی ابری سواد داشته باشه ، درسته تجربه حرف اول رو میزنه اما سواد و شخصیت کاری داشتن هم بد نیست.

- - - - - وبمستر باید آدم باشد ، برای بالا بردن خودش بقیه رو خراب نکنه .. واسه رسیدن به پول دست به هر کاری نزنه.. همون قدری که خودش خوبی میکنه از دیگران هم انتظار خوبی داشته باشه و نه بیشتر.

- - - - - - مسئولیت پذیری و مسئول بودن در قبال کاری که بابتش پول میگیرید شرط مهم برای یک وبمستر حرفه ای هست.. مثلا اگر برنامه نویس هستید و دارید روی 5 تا پروژه کار میکنید ، با یه 2 دو تا 4 تا کردن میفهمید که وقت اضافی برای قبول پروژه ی جدید ندارید ، در نتیجه مجبور نیستید به خاطر پول هم خودتون رو گرفتار کنید و هم سفارش دهنده رو ...

و هزاران موارد دیگر :دی

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,738
تجربه
آشنایی با زبان انگلیسی
اینترنت ۵۱۲ به بالا
توانایی سرچ توی گوگل به صورت حرفه ای
مسلط به ادبیات نوشتاری و متن های اختصاصی
آشنایی با برنامه نویسی تحت وب
سرمایه بنا به نیاز
وقت زیاد

mahdi000000

Registered User
لایک‌ها
435
سلام

اول از همه به نظر من نداشتن حساب از بانک ملی و داشتن اینترنت بانک از بانک های سامان، پاسارگاد و یا ملت یک نوع کلاس کاری برای وبمستر محسوب میشود.
منظورتون چیه؟چه فرقی داره؟

Captive

لایک‌ها
16,665
منظورتون چیه؟چه فرقی داره؟

بحثش خیلی مفصله دوست عزیز .. :دی بنده به شخصه حال نمیکنم با بانک ملی.. و وقتی یکی از مشتریام فقط تو بانک ملی حساب داشته باشه او را یک بی کلاس قلمداد میکنم و مشتری که تمام حساب ها رو داشته باشه به غیر از بانک ملی از او به عنوان فردی متمدن و های کلاس یاد میکنم :دی

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
بحثش خیلی مفصله دوست عزیز .. :دی بنده به شخصه حال نمیکنم با بانک ملی.. و وقتی یکی از مشتریام فقط تو بانک ملی حساب داشته باشه او را یک بی کلاس قلمداد میکنم و مشتری که تمام حساب ها رو داشته باشه به غیر از بانک ملی از او به عنوان فردی متمدن و های کلاس یاد میکنم :دی

با کلاس بودن یک حساب بانکی به حلال بودنشه نه تعدد صفرهای موجودی و اسم بانک.

Captive

لایک‌ها
16,665
با کلاس بودن یک حساب بانکی به حلال بودنشه نه تعدد صفرهای موجودی و اسم بانک.

ملی حلال هست و بقیه حرام؟؟ ملی فقط تعداد مشتریانش از بقیه بانک ها بیشتر هست وگرنه تو هیچ زمینه برتری نداره... قدیم اکثر کلاهبردار ها به دلیل اینکه کارمندان این بانک برای افتتاح حساب سخت گیری نمیکردن مخصوصا در شهرستان ها و روستاها ، اقدام به افتتاح حساب در این بانک میکردن و آخر هم ... شما یه سر به دادسراها اگر میزدید متوجه میشدید که 90% کسانی که حسابشون هک شده یا ازشون کلاهبرداری شده دارنده ی حساب یا فرد کلاهبردار کارت بانک ملی رو داشته و ....

اینترنت بانک ضعیف ، آپدیت نبودن کارمندان بانک رو هم حالا اضافه کنید که تا چند مدت پیش من مراجعه کردم گفتم میخوام نت بانک فعال کنم گفت نت بانک چیه؟؟ بعد توضیح دادم که منظورم از نت بانک همان اینترنت بانک است بعد تازه متوجه شده که ... البته فکر نکنید این اتفاق فقط توی یک شعبه رخ داده !!!

در ضمن من نه کارمند بانک خاصی هستم و نه .... اما با یک سرچ تو همین فاروم متوجه میشید افرادی که دستی تو کار دارن چه بانک هایی رو به عنوان بهترین بانک تایید و قبول میکنند

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
به نظر من هم بانک ملی برای وبمستر مناسب نیست ! ولی حساب داشتن تو بانک ملی در کنار بانک های پیشتاز در زمینه امور اینترنتی (مثل ملت، پاسارگاد و ...) توصیه میشه.
از موارد ضروری برای وبمستر :
  • حداقل یک اتاق کار (یا یک فضای شخصی داخل خونه که راحت باشه آدم)
  • لوازم جانبی کامپیوتر مثل اسکنر، پرینتر و ...
  • اینترنت با کیفیت و سرعت معقول برای محل کارش (اگر حرفه ای بخواد کار کنه، ترجیحا روی 2 بستر متفاوت، مثلا adsl و 4g که اگه بر حسب اتفاق لنگر کشتی خورد به کابل adsl منطقه تون! بتونید سویچ کنید و کارتون لنگ نمونه)
  • اگر تو منطقه ای زندگی (یا کار) میکنه که برق ضعیفی داره و مکرر قطعی داره، ups یا استبلایزر استفاده کنه
  • آشنایی با زبان انگلیسی در حدی که حداقل بتونه با یک نفر انگلیسی چت کنه
  • آشنایی به هاست، دامین و مسائل پایه ای وب
  • روابط عمومی
  • رعایت ادب
  • پشتکار
  • و در آخر دونستن اینکه یک شبه نمیشه ره صد ساله رفت
و مواردی که ضروری نیستن ولی اگر باشن بهتره :
  • آشنایی با html, css, js
  • آشنایی با php یا asp
  • آشنایی با دستورات لینکوس
  • آشنایی با seo
  • آشنایی با شبکه
  • آشنایی با گرافیک و نرم افزارهای مربوطه
  • سرمایه یا پشتوانه مالی (یا خودش پول داشته باشه، یا کسی باشه که اگه زمین خورد دستش رو بگیره)

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
فرهنگ جهان سوم !
متاسفانه این تو جامعه ما فرهنگ شده که :
چیزی که بین مردم رایج شده و تو عرف همه میشناسنش و ازش استفاده میکنن میشه یه چیز بی کلاس
ولی کافیه یه نفر یه چیز بدرد نخور رو ازش استفاده کنه میشه با کلاس که کاملا اشتباهه !
دوست عزیز الان همه وبمسترا دارن از بانک ملی استفاده میکنن ! دلایل زیادی هم داره شما هم میاین دم از کلاس میزنین
اینکه شما باهاش حال نمیکنین دلیل بر این نمیشه که یه جیز با کلاسه !
الان من تو همه بانکا حساب دارم از مووسات مالی کوچیک گرفته تا بانکای دولتی ولی بنا به دلایلی فقط از بانک ملی استفاده میکنم !.
دیگه استفاده از کدوم بانک ...

Captive

لایک‌ها
16,665
به کار بردن " با کلاس " یک نوع شوخی بود که خواننده خسته نشه از خوندن مطالب من وگرنه.. بگذریم.. و اما در مورد بانک ملی تا حالا ده تا نظر سنجی تو همین پرشین تولز شده و اکثرا از بانک ملی ناراضی بودن و جزء آخرین بانکی بوده تقریبا که کاربرا بهش رای دادن و بهترین بانک ها هم سامان ملت و پاسارگاد شناخته شده ( واسه ) وبمستر ها و این تنها نظر من نیست.. حالا اگر کسی بقالی داره و یک کارت بانک ملی هم واسه تراکنشاش گرفته مشکلی نیست میتونه راحت باهاش کار کنه :دی

پ.ن : من اگر ایراد ازش گرفتم دلیل هم آوردم همینجوری یه حرفی رو نمیزنم.. مثل شما نمیام بگم بچه ها اصفهان برم یا تبریز لطفا پیشنهاد بدید و دلیل بیارید بعد هم بیام کلی سیگنال منفی و دور از واقعیت در مورد اصفهان ارسال کنم : ))))))

خوش باشید

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
فرهنگ جهان سوم !
متاسفانه این تو جامعه ما فرهنگ شده که :
چیزی که بین مردم رایج شده و تو عرف همه میشناسنش و ازش استفاده میکنن میشه یه چیز بی کلاس
ولی کافیه یه نفر یه چیز بدرد نخور رو ازش استفاده کنه میشه با کلاس که کاملا اشتباهه !
دوست عزیز الان همه وبمسترا دارن از بانک ملی استفاده میکنن ! دلایل زیادی هم داره شما هم میاین دم از کلاس میزنین
اینکه شما باهاش حال نمیکنین دلیل بر این نمیشه که یه جیز با کلاسه !
الان من تو همه بانکا حساب دارم از مووسات مالی کوچیک گرفته تا بانکای دولتی ولی بنا به دلایلی فقط از بانک ملی استفاده میکنم !.
دیگه استفاده از کدوم بانک ...

والا منم هرکی اومد تبلیغ رزرو کنه
اول گفت شماره کارت بانک ملیتو بده

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
والا منم هرکی اومد تبلیغ رزرو کنه
اول گفت شماره کارت بانک ملیتو بده
همونطور که بنده هم عرض کردم، برای دریافت پول گزینه خوبیه، ولی برای واریز و بقیه امور یک مقدار مشکل ساز هستش ...

بالا