• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی آپدیت پیج رنک

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
سایت زیر و خیلی از سایت ها زمان دومین آپدیت پیج رنک بعد از اولین آپدیت در تاریخ 4 فوریه 2013 رو بین 27 June تا 7 July اعلام کردن! این پیش بینی تا چه حد می تونه درست باشه؟! جالب اینه که دلیلی هم واسه این زمان بندیشون ارائه نکردن و فقط زمان دادن! :eek: اگر اینطور باشه کسایی مثل من که بک لینک 3 ماهه گرفتن.. پولشون رو ریختن تو جوققققق!! :eek:
Next Google Page Rank Update Schedule After 4 February 2013 ~ techGK - Technology Inspiration Blog : www.techgk.org

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
این همه آدم میان تاپیک رو می بینن یه نظر نمیدن! :eek:

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
پیج رنک که دیگه اهمیتی نداره .. خودتون رو به آب و آتیش نزدید براش ...

jamalsadati1993

Registered User
لایک‌ها
6
پیچ رنک اهمیت نداره؟ پس چی اهمیت داره؟ از کجا همچین حرفی میزنی؟ مردم میلیون ها تومن هزینه میکنن برای به دست اوردن پیج رنک. شاید منظور شما این هست که بک لینک دیگه اهمیت نداره که اونم اگه واقعی باشه اهمیت داره. گوگل بیشتر بک لینک های غیر واقعی و خریداری شده رو میشناسه. البته زمانی متوجه میشه که شما یهو 100 تا بک لینک بخری. اگه هر چند وقت یه بار بک لینک بگیری متوجه نمیشه

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
کلا هیچی اهمیت نداره . گوگل برای تفریح خودش رو به زحمت میندازه و اون رو برای تک تک صفحات همه سایت ها محاسبه میکنه !

بی خیال گوگلی

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
پیچ رنک اهمیت نداره؟ پس چی اهمیت داره؟ از کجا همچین حرفی میزنی؟ مردم میلیون ها تومن هزینه میکنن برای به دست اوردن پیج رنک. شاید منظور شما این هست که بک لینک دیگه اهمیت نداره که اونم اگه واقعی باشه اهمیت داره. گوگل بیشتر بک لینک های غیر واقعی و خریداری شده رو میشناسه. البته زمانی متوجه میشه که شما یهو 100 تا بک لینک بخری. اگه هر چند وقت یه بار بک لینک بگیری متوجه نمیشه

اگه سئوکار یا حداقل سئو شناس بودید این حرف رو نمی زدید .

پیج رنک گوگل الان اهمیت سابق رو نداره و فوق العاده از اهمیت اون کاسته شده چون ورودی سایت ها دیگه ارتباط زیادی به رنک نداره ...

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
اگه سئوکار یا حداقل سئو شناس بودید این حرف رو نمی زدید .

پیج رنک گوگل الان اهمیت سابق رو نداره و فوق العاده از اهمیت اون کاسته شده چون ورودی سایت ها دیگه ارتباط زیادی به رنک نداره ...
اتفاقا خیلی هم ارتباط داره چون خودم این مورد رو تجربه کردم! مطلبی بوده که یه روز من ارسال کردم و فرداش سایت دیگه ای که رنکش از سایت من بالاتر بود اومد فرستاد و تو نتایج بالاتر از من اومد! اگر اهمیتی نداشت و بی ارتباط بود این همه سایت جلز ولز نمی زدن واسه این چیزا ;) حالا تاریخ این آپدیت ها درسته یا نه؟!

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
جواب تمامی دوستان اینه که به معنای سئو توجه نکردید به نظر من Search Engine Optimization !!!! دوستمون آقای فرزاد به این نکته توجه نکرده که تمامی فعالیت های ما برای اینه که ورودیمون از طریق موتور های جستجو که 82% ورودی سایت ها رو تشکیل می دهند پس خعلی راحت متوجه می شیم که پیج رنک گوگل که موتور جستجو هست با بازدید و ورودی که که 82% آنها از موتور های جستجو هستند رابطه مستقیم داردند.

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
جواب تمامی دوستان اینه که به معنای سئو توجه نکردید به نظر من Search Engine Optimization !!!! دوستمون آقای فرزاد به این نکته توجه نکرده که تمامی فعالیت های ما برای اینه که ورودیمون از طریق موتور های جستجو که 82% ورودی سایت ها رو تشکیل می دهند پس خعلی راحت متوجه می شیم که پیج رنک گوگل که موتور جستجو هست با بازدید و ورودی که که 82% آنها از موتور های جستجو هستند رابطه مستقیم داردند.

دوست من سایت الان وجود داره که رنک 4 یا 5 داره ؛ ولی ورودی روزانه حتی 100 تا هم نداره

ولی سایت هم زیاد داریم که رنک 2 یا 3 گوگل دارن ولی روزانه 10 ها هزار ورودی گوگل دارن ...

در صورت نه گوگل ماله منه نه من وکیل و وصی گوگل هستم :D :D

هر طور که خودتون دوست دارید ;)

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
صحبت های شما قابل احترام
اما آقا فرزاد گل یه وب سایت رنک 5 ممکنه مثال بزنید که روزی 100 تا هیت داشته باشه ؟اگرهست من همین الان خریدارم به قیمت خوب.

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
صحبت های شما قابل احترام
اما آقا فرزاد گل یه وب سایت رنک 5 ممکنه مثال بزنید که روزی 100 تا هیت داشته باشه ؟اگرهست من همین الان خریدارم به قیمت خوب.

سرچ کنین مطمئن باشین 100 درصد پیدا میشه عزیز.
قبلاً یه وبلاگ رنک 3 داشتم ، شاید روزانه 20 تا ورودی داشت ، ولی سایت داشتم رنک 0 گوگل که شاید 3 هزار تا ورودی داشته..

ورودی گوگل به تعداد کوئری و سئوی سایت شما بستگی داره و رنک شما به بک لینک تون ... (یکی از رموز سئو رو گفتم خلاصه :D )

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361
با این حرف هایی که گفتید همه چیز مشخص شد یا این معلومات موفق باشید.

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
با این حرف هایی که گفتید همه چیز مشخص شد یا این معلومات موفق باشید.

تا مرد سخن نگفته باشد ، عیب و هنرش نهفته باشد ..

اینا رو بخونید شاید به غول بی خاصیت پیج رنک پی ببرید :

یک ادمین | آیا واقعا پیج رنک مهم است؟

آیا واقعا پیج رنک مهم است؟

آیا پیج رنک گوگل یک عامل مهم برای سئو و بهینه سازی سایت است؟

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
دوست من سایت الان وجود داره که رنک 4 یا 5 داره ؛ ولی ورودی روزانه حتی 100 تا هم نداره

ولی سایت هم زیاد داریم که رنک 2 یا 3 گوگل دارن ولی روزانه 10 ها هزار ورودی گوگل دارن ...

در صورت نه گوگل ماله منه نه من وکیل و وصی گوگل هستم :D :D

هر طور که خودتون دوست دارید ;)

بله
تایید میشه

jamalsadati1993

Registered User
لایک‌ها
6
من فکر میکنم شما یه اشتباه کوچولو میکنی اقا فرزاد
در نظر بگیر من سایتی دارم که رتبه 1 رو داره و شما سایتی که رتبه 3 داره. اون وقت طرف کلمه ای رو سرچ میکنه که تو سایت هر دو هست مطمئنا سایت شما که رتبه 3 داره میاد بالاتر. در حالی که شاید شما صفحات زیادی ندارید و برای همین ورودی گوگلتون کمتر هست.مثلا من دوستی رو میشناسم که سایتی در مورد یه بازی خاص داره و رنک گوگلش 4 هست. همیشه تو نتایج جستجو برای عنوان بازی مورد نظر میاد بالای بالا ولی خب ورودی گوگلش به اسان دانلود نمیرسه که اونم رنکش 4 هست. یعنی اسان دانلود مطالب بیشتری میذاره و برای کلمه های بیشتری تو صفحه اول میاد. پس نمیشه گفت رتبه گوگل مهم نیست . درست میگم؟

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
در نظر بگیر من سایتی دارم که رتبه 1 رو داره و شما سایتی که رتبه 3 داره. اون وقت طرف کلمه ای رو سرچ میکنه که تو سایت هر دو هست مطمئنا سایت شما که رتبه 3 داره میاد بالاتر. در حالی که شاید شما صفحات زیادی ندارید و برای همین ورودی گوگلتون کمتر هست.مثلا من دوستی رو میشناسم که سایتی در مورد یه بازی خاص داره و رنک گوگلش 4 هست. همیشه تو نتایج جستجو برای عنوان بازی مورد نظر میاد بالای بالا ولی خب ورودی گوگلش به اسان دانلود نمیرسه که اونم رنکش 4 هست. یعنی اسان دانلود مطالب بیشتری میذاره و برای کلمه های بیشتری تو صفحه اول میاد. پس نمیشه گفت رتبه گوگل مهم نیست . درست میگم؟

بله دوست عزیز

شما هم درست می فرمایین ، این چیزی که من گفتم که مطمئناً همیشه درست و برقرار نیست ...

اصلا قصد گوگل از پیج رنک همین بوده که سایت هایی که رنک بالاتر دارن ، ورودی بیشتر و کوئری بیشتری داشته باشن. ولی خب به مرور زمان با توجه به پیچیده شدن نت و سایت های مختلف دیگه این الگوریتم همیشه درست و دقیق کار نکرد.

البته ما باید شرایط یکسان رو در نظر بگیریم . مثلا همون مثال شما ، کوئری سایت ها و بک لینک هاشون مطمئناً متفاوت بودن که در ورودی شون هم تفاوت وجود داره . اصلا موضوع سایت شون هم یکی نیست که بخوان یه اندازه ورودی بگیرن..

ولی در کل میتونم در بعضی حالت ها نتیجه بگیریم که رنک گوگل اهمیت سابق رو نداره و حتی اگه بخوایم زیاد روش تمرکز کنیم و بک لینک زیادی هم بخریم ، اسپم میشیم و از نتایج هم حذف ...

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203

همیشه اینطور نیست !

شما "آپلود عکس" رو در گوگل سرچ کنید

سایت آپلود7 حتی بعضی اوقات از سایت هایی که رنک 4 و 5 دارند هم بالاتر میاد. در حالی که خودش رنک 2 داره

بالا