اين سايت محيطي را براي کاربران خود فراهم کرده که بتوانند در پيش بيني مسايقات فوتبال شرکت کنند و در صورت پيش بيني درست از طرف سايت هديه دريافت کنند.براي شرکت در مسابقات سايت دو روش وجود دارد: چنانچه عضوي به روش مجازي در مسابقه شرکت کند در صورت برنده شدن جايزه اي به او تعلق نمي گيرد ولي اگر به روش حقيقي (پرداخت به حساب سايت) در مسابقه شرکت کند در صورت برنده شدن جايزه دريافت خواهد کرد.جايزه سايت از مبالغ اعضا که بابت شرکت در مسابقه پرداخت ميکنند تامين ميشود. 90درصد از کل مبلغ موجودي براي هر مسابقه به عنوان جايزه براي نفرات اول، دوم و سوم در نظر گرفته ميشود. 60 درصد مبلغ کل به نفرات اول، 20درصد به نفرات دوم و 10 درصد به نفرات سوم تعلق خواهد گرفت. مبلغ باقيمانده نيز صرف امور خيريه مي گردد.با شرکت در مسابقات آنلاين پيش بيني فوتبال سايت عادلانه علاوه بر سهيم بودن در اجر معنوي، توانايي خود را در پيش بيني درست مسابقات فوتبال محک زده و برنده جوايز ارزنده سايت گرديد.از طريق لينک زير وارد سايت عادلانه شده و ثبت نام نماييد.دوستان مزیت این سایت باسایت های دیگه ای که دیدم میشه با 1024 تومن تک بازی گرفت و جایزه رو برنده شد و تازه هم تاسیس شده و خودم ازش پول دریافت نکردم ولی دو سه تا از همکلاسیام هر روز شرکت میکنن و سه باری که بردند رو دریافت کردن خودمم دیدم گفتم اگه دوست دارید ثبت نام کنید...کد ثبت نام از لینک خودم رو گذاشتم اگه سوالی داشتید تو همین تاپیک ج میدم http://adelaneh5.com/index.php?cat=register&ireg=6878