• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

||| پیش بینی وضعیت اقتصادی سال 93 و بازار مسکن و.. |||

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
به نام شهید
سلام.. وقت بخیر
امیدوارم که ایام نوروز باستانی رو به خوشی و شادی گذرونده باشید
از عنوان تاپیک مشخصه ؛
امسال چطور خواهد بود ؟
با احتمالات افزایش قیمت سوخت
قطع شدن یارانه ی نقدی
و..
چطور پیش بینی میکنید ؟ رکود ؟ رشد اقتصادی ؟ ...
یا...
منتظر نظرات سازنده ی شما هستم.
مرسی

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
امسال رکود شدید اکثر بخش هارو شامل میشه مسکن,ارز, خودرو!
و این برای سرمایه داران و دلالان خوشایند نیست, مذاکرات ۵+۱ هم بازی موش و گربه است و خزانه دولت خالی و هزینه تای زیاد عملا دولت رو ناتوان نگه میداره ! گروهای مخالف زیادی منتظر فرصت برای ضربه زدن هستن!

اگه هدفمندی و بطبع گرانی سوخت و... اجرا بشه محبوبیت رییس جمهور کم میشه و برای دولت نو پا که گروهای زیادی منتظر فرصت هستن اصلا خوب نیست!!

غرب که ایران رو در بازار نفت پس زده و جایگزین ها مشخص شدن عملا احساس نیازد به نفت ایران نمی بینه و حالا که فهمیده دولت داره به زانو درمیاد و در موضع ضعف قرار گرفته میتونه باج بیشتری بگیره و خودش و طرفدارانش در یک بازی برد_برد قرار بده!

در ضمن افزایش حامل های انرژی باعث تورم لجام گسیخته, ضعف هر چه بیشتر طبقه متوسط و رکود بیشتر ودر نهایت به سمت اضمحلال زیرساخت های اقتصادی پیش میره!

دولت منتخب قبل از اجرا سعی در افزایش محبوبیت داره حتی با فرستادن اس ام اس !!!
لحظات شادی را براییتان ارزومندم= روحانی

در پایان همه اینها تحلیل شرایط از جانب خودم هستن, و می توانند درست یا نادرست باشند
Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

Last edited:

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
مرگ موش رایگان خواهد شد

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
رییس اتحادیه املاک مثل اینکه میگفت 93 رکود بدتری رو شاهدیم تو بازار ملکو املاک که الانم تقریبا تعطیل رسما!

Sent from my F**king life

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
به نظر من وضعیت اقتصادی سال آینده کاملاً بستگی به قضیه مذاکرات داره که اون هم مبهمه پس هیچ پیش‌بینی نمیشه داشت!

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
صحبت هاي هر ساله ي رييس جمهوران محترم منتخب مردم ايران در اوايل هر سال اين نويد را ميدهد كه در سال جديد از همه نظر و در همه حوزه ها و زمينه ها بهتر از قبل ميشيم و همونطور كه در اخر هر سال ديديد بهتر شديم و ...

نمونش همين تورم هر دقيقه و هر روز و هر هفته و هر ماه و هر سال با كاهش تورم روبه رو هستيم ...

يا هر سال ميان ميگن تصادفات ٢٠ درصد از سال قبل كاهش داشته فكر كنم ٦ ٧ سالي هست من اين صحبت رو ميشنوم !!!!!

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
يا هر سال ميان ميگن تصادفات ٢٠ درصد از سال قبل كاهش داشته فكر كنم ٦ ٧ سالي هست من اين صحبت رو ميشنوم !!!!!
به زودی آمار مرگ و میر تصادفات به صفر میرسد و بعد از آن شاهد زاد و ولد در جاده های کشور خواهیم بود !

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
اقتصاد مقاومتی را در راس امور قرار دهید فرمایشات عاقا را هم آویزون کنید به خودتون. باشد که رستگار شوید.
من که در حال پس انداز هستم برای شروع مقاومت.

sys_co2

Registered User
لایک‌ها
4,835
با تشکر از مشارکت دوستان عزیز
بنده پیش بینی میکنم رکود رو پیش رو داشته باشیم.. با توجه به اولتیماتومی که دولت به صورت غیر مستقیم توی گفته هاش ذره ذره تزریق کرده

منتظر تبادل نظر دوستان هستم
مرسی

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
تورم به خاطر مرحله دوم طرح هدفمندی و در نتیجه کاهش قدرت خرید مردم+کسری بودجه کشور به دلیل کاهش احتمالی قیمت نفت و در نتیجه رکود

به بهبود اوضاع اقتصادی در سال جدید امیدوار نیستم

xms

Registered User
لایک‌ها
387
دعا کنید جنگ سوریه زود سرانجام برسه .
هزینه هاش کمر کشور رو خم کرده

3 سال بحران سوریه با 150 هزار نفر کشته :android31:
کشته ها شامل 51 هزار و 212 غیرنظامی، 58 هزار و 480 نفر از نیروهای مسلح دولتی و حامیان آنها، 37 هزار و 781 نفر از مخالفان از جمله تندروهای اسلامگرا و 2 هزار و 871 نفر با هویت نامشخص هستند.
343145_886.jpg
براساس جدید ترین آمارهای منتشر شده از تلفات بحران سوریه، بیش از 150 هزار نفر از مارس 2011 تاکنون در ناآرامی های خشونت بار این کشور کشته شده اند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، این آمار جدید توسط مجموعه "دیده بان حقوق بشر سوریه" مستقر در لندن اعلام شده است. این گروه با استفاده گزارشگران مستقر در مناطق مختلف سوریه، این آمار را دریافت و منتشر می کند.

این مجموعه اعلام کرده است که تاکنون توانسته است کشته شدن 150 هزار و و344 نفر را از زمان آغاز ناآرام ها در روز 18 مارس 2011 در استان درعا در جنوب سوریه تا 31 مارس 2014 ثبت و مستند کند.

براین اساس، کشته ها شامل 51 هزار و 212 غیرنظامی، 58 هزار و 480 نفر از نیروهای مسلح دولتی و حامیان آنها، 37 هزار و 781 نفر از مخالفان از جمله تندروهای اسلامگرا و 2 هزار و 871 نفر با هویت نامشخص هستند.

در میان غیرنظامیان نیز 7 هزار و 14 کودک و 5 هزار و 266 دختر بالای 12 سال دیده می شود.

کشته شدگان در صف نیروهای دولتی سوریه و حامیان آنها نیز به این شرح اعلام شده است: 35 هزارو 601 نیروهای نظامی رسمی، 21 هزار و 910 نفر از نیروهای شبه نظامی حامی دولت، 364 نفر از نیروهای نظامی حزب الله لبنان و 605 نفر از شیعیانی غیرسوری.

دیده بان حقوق بشر تاکید کرد تلفات در میان نیروهای نظامی دولتی و مخالفان مسلح بیش از این است اما مستند کردن آن سخت و دشوار است.

در این گزارش به هزاران نفر ناپدید و مفقود شده در جنگ داخلی سوریه نیز اشاره شده است. علاوه بر این 8 هزار نفر نیز از نیروهای نظامی دولتی و حامیان آن به اسارت مخالفان درآمده اند.
همچنین صدها نفر توسط گروه های محلی در مناطق مختلف سوریه، دزدیده شده اند.

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
به نظر من برق خیلی گرون میشه...الانم شبکه 3 هی داره زیرنویس میزنه " یارانه برق مهمترین عامل برای مصرف بی رویه برق "
دیگه هرکی عقل ، شعور و درک کافی داشته باشه تا اخرش باید بخونه چی قراره پیش بیاد.

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
آخرش ما نفهمیدیم مفهوم این یارانه و سوبسید که اینا میگن چیه ! تا جاییکه من میدونم سوبسید به این میگن که دولت کالا یا خدماتی را زیر قیمت تمام شده برای خودش به مردم عرضه کنه. الان قیمت تمام شده برق و گاز و آب و گازوئیل و حتی بنزین برای دولت کمتر از قیمتیه که به مردم میفروشه. این سوبسیدش الان دقیقا کجاشه که ما نمیبینیم ؟:D

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
آخرش ما نفهمیدیم مفهوم این یارانه و سوبسید که اینا میگن چیه ! تا جاییکه من میدونم سوبسید به این میگن که دولت کالا یا خدماتی را زیر قیمت تمام شده برای خودش به مردم عرضه کنه. الان قیمت تمام شده برق و گاز و آب و گازوئیل و حتی بنزین برای دولت کمتر از قیمتیه که به مردم میفروشه. این سوبسیدش الان دقیقا کجاشه که ما نمیبینیم ؟:D
برق که تخصص خودمه می دونم چندین برابر نرخ فعلی برای دولت تمام میشه البته دلیلش هم شبکه فرسوده کارمند بیش از نیاز عدم توسعه نیروگاه های مقیاس کوچیک و...

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
برق که تخصص خودمه می دونم چندین برابر نرخ فعلی برای دولت تمام میشه البته دلیلش هم شبکه فرسوده کارمند بیش از نیاز عدم توسعه نیروگاه های مقیاس کوچیک و...

اتفاقا تخصص من هم هست:D. میدونم که نصف قیمت متوسطی که الان داره میفروشه برای دولت تموم میشه

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
یواش یواش داریم از شرایط بخور و نمیر به شرایط نخور و بمیر تغییر وضعیت می‌دیم!...
باشد که رستگار شویم...

کرایه تاکسیا داره به سمتی میره که دیگه صرف نمیکنه بریم سر کار....

مجازات دزدی :
دزدی کوچک : اعدام
دزدی متوسط : زندان
دزدی میلیاردی : آزاد، همراه با تور کانادا

میگم اگه یه پیامبر جدید هم بخواد واسه ایرونی ها بیاد،
نه لازمه شتر از لای کوه بکشه بیرون نه با عصا دریای خزر رو نصفه کنه،
همین که قیمت ها رو برگردونه به شش ماه قبل، ملت بهش ایمان میارن:))))

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
یواش یواش داریم از شرایط بخور و نمیر به شرایط نخور و بمیر تغییر وضعیت می‌دیم!...
باشد که رستگار شویم...

کرایه تاکسیا داره به سمتی میره که دیگه صرف نمیکنه بریم سر کار....

مجازات دزدی :
دزدی کوچک : اعدام
دزدی متوسط : زندان
دزدی میلیاردی : آزاد، همراه با تور کانادا

میگم اگه یه پیامبر جدید هم بخواد واسه ایرونی ها بیاد،
نه لازمه شتر از لای کوه بکشه بیرون نه با عصا دریای خزر رو نصفه کنه،
همین که قیمت ها رو برگردونه به شش ماه قبل، ملت بهش ایمان میارن:))))
الان خود اقا هم ظهور کنه اینا قبولش نمی کنن و میگن امام ساختگیه!!
ا
عسلام فقط چیزیه که ما میگیم و ا خو ندا

Sent from my HUAWEI Y511-U30 using Tapatalk

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
هیچ کشوری در دنیا نیست که بیش از سی و چند سال تورم دو رقمی تجربه کرده باشه
واقعا پوست کلفتیم.
پیش بینی من
دلار 4000 یا شاید 5000 تومن
سکه 1400-1700