• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش خرید دامنه ( بک اوردر )

shahkocholo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید تاپیک میزنم
سوال من در مورد پیش خرید دامنه هستش.back order
1--آیا سایت ایرانی هست که کار بک اوردر ( پیش خرید ) دامنه رو انجام بده ؟
آخه واسه سایت های خارجی هم مشکل دلار هست هم مشکل زبان
2--اگر سایت ایرانی سراغ ندارید لطفا یک سایت خارجی خوب معرفی کنید برای بک اوردر که هم قیمتش خوب باشه هم کارش
3--یک چیز دیگه اینکه پولی که میدی اگه طرف خودش دامنه رو تمدید کرد یا اینکه یکی یا یه شرکتی زودتر از شرکت بک اوردر تو دامنه رو گرفت .اونوقت پولت میسوزه ؟یا بر میگردونن ؟

............................................
کسی هست جواب منو بده ؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنین

Last edited:

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
سلام
ببخشید تاپیک میزنم
سوال من در مورد پیش خرید دامنه هستش.back order
1--آیا سایت ایرانی هست که کار بک اوردر ( پیش خرید ) دامنه رو انجام بده ؟
آخه واسه سایت های خارجی هم مشکل دلار هست هم مشکل زبان
2--اگر سایت ایرانی سراغ ندارید لطفا یک سایت خارجی خوب معرفی کنید برای بک اوردر که هم قیمتش خوب باشه هم کارش
3--یک چیز دیگه اینکه پولی که میدی اگه طرف خودش دامنه رو تمدید کرد یا اینکه یکی یا یه شرکتی زودتر از شرکت بک اوردر تو دامنه رو گرفت .اونوقت پولت میسوزه ؟یا بر میگردونن ؟

............................................
کسی هست جواب منو بده ؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنین

سلام
ایرانی که نداریم... باشه هم واسطه هست
godaddy.com افتضاح هست در این زمینه (در حال حاضر)
name.com بد نیست
pool.com خوبه
snapnames.com بی رقیبه

namejet.com هم مال شرکت enom هست من تجربه ندارم و خیلی های دیگه اونی پر رنگ برای شرایط شما بهتره حساب کاربری براتون شارژ میکنند...

شما تا هر موقعی بک اوردر انجام نشده باشه لغو کنید مبلغ به حساب کاربری تون افزوده میشه

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
ببخشید من معنی back order رو نفهمیدم یعنی دامنه رو کامل ثبت کنی فقط یه مبلغی بدی که کسی اجازه ثبتش رو نداشته باشه؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ببخشید من معنی back order رو نفهمیدم یعنی دامنه رو کامل ثبت کنی فقط یه مبلغی بدی که کسی اجازه ثبتش رو نداشته باشه؟
نه، یعنی دامینی که قبلاً ثبت شده رو میری به اصطلاح بک اوردر میزنی. اگه صاحب دامین اوکی بده، با اون قیمت بهت میفروشه.

shahkocholo

Registered User
لایک‌ها
0
آقای H+R یا دیگران اگه کسی میتونه بیشتر راهنماییم کنه
الان اگه من پیش خرید کنم و طرف لحظه آخر دامنش رو تمدید کرد پول من بر میگرده به حساب کاربریم؟ درست متوجه شدم؟
سوال دوم این که این سیستم دقیقا میاد لحظه ای که دامنه آزاد میشه اونو ثبت میکنه برای من ؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نه، یعنی دامینی که قبلاً ثبت شده رو میری به اصطلاح بک اوردر میزنی. اگه صاحب دامین اوکی بده، با اون قیمت بهت میفروشه.

فکر نکنم تعریفش این باشه ها ! تا جایی که من میدونم یعنی دامینی که قبلا ثبت شده شما میری پیش خرید میکنی که اگه طرف ظرف مدت خاصی تمدید نکرد و اکسپایر شد و اگر رقیبی نبود سیستم دامین رو برای شما خریداری میکنه

و اگرم کسای دیگه ای بودن که دامین رو میخواستن رقابت بین شرکت های رقابت کننده پیش میاد که هر کی زورش بیشتر باشه از لحاظ اعتباری و اینا دامین رو میتونه بگیره

چون قیمت های بک اوردر ثابته مثلا برای دات کام همیشه تو نیم دات کام 49 دلاره و بعید میدونم معنیش این باشه که طرف با اون قیمت بهت بفروشه

• Like
Reactions: H+R

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقای H+R یا دیگران اگه کسی میتونه بیشتر راهنماییم کنه
الان اگه من پیش خرید کنم و طرف لحظه آخر دامنش رو تمدید کرد پول من بر میگرده به حساب کاربریم؟ درست متوجه شدم؟
سوال دوم این که این سیستم دقیقا میاد لحظه ای که دامنه آزاد میشه اونو ثبت میکنه برای من ؟

من بک اوردر دامین دادم و طبق اون چیزی که من فهمیدم قوانینش اینجوریه :

شما اگر برنده نشی پولش به حسابتون برگشت میخوره ... مثلا اگه زده باشه اکسپایرش امروزه تا 60 روز هم باز مهلت تمدید میده به صاحبش با قیمت بالاتر ( مثلا اگه ثبت دامین 10 دلار باشه و از تاریخش گذشته باشه طرف مثلا باید 30 $ بده )

اگه بازم تا اون تاریخ طرف تمدید نکرد دامین آزاد میشه و رقابت بین اونایی که bACKORDER کردن پیش میاد

shahkocholo

Registered User
لایک‌ها
0
من بک اوردر دامین دادم و طبق اون چیزی که من فهمیدم قوانینش اینجوریه :

شما اگر برنده نشی پولش به حسابتون برگشت میخوره ... مثلا اگه زده باشه اکسپایرش امروزه تا 60 روز هم باز مهلت تمدید میده به صاحبش با قیمت بالاتر ( مثلا اگه ثبت دامین 10 دلار باشه و از تاریخش گذشته باشه طرف مثلا باید 30 $ بده )

اگه بازم تا اون تاریخ طرف تمدید نکرد دامین آزاد میشه و رقابت بین اونایی که bACKORDER کردن پیش میاد

متشکر از راهنمایی

b6967385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
name.com بد نیست
pool.com خوبه
snapnames.com بی رقیبه

namejet.com هم مال شرکت enom هست من تجربه ندارم و خیلی های دیگه اونی پر رنگ برای شرایط شما بهتره حساب کاربری براتون شارژ میکنند...

شما تا هر موقعی بک اوردر انجام نشده باشه لغو کنید مبلغ به حساب کاربری تون افزوده میشه

منبع این ریتینگه شما چیه ؟ تجربه خرید تو این سایتها داشتی؟

فکر نکنم تعریفش این باشه ها ! تا جایی که من میدونم یعنی دامینی که قبلا ثبت شده شما میری پیش خرید میکنی که اگه طرف ظرف مدت خاصی تمدید نکرد و اکسپایر شد و اگر رقیبی نبود سیستم دامین رو برای شما خریداری میکنه

و اگرم کسای دیگه ای بودن که دامین رو میخواستن رقابت بین شرکت های رقابت کننده پیش میاد که هر کی زورش بیشتر باشه از لحاظ اعتباری و اینا دامین رو میتونه بگیره

چون قیمت های بک اوردر ثابته مثلا برای دات کام همیشه تو نیم دات کام 49 دلاره و بعید میدونم معنیش این باشه که طرف با اون قیمت بهت بفروشه

هر کی زورش بیشتر برسه یعنی چی

هر رجیستاری یک مقدار معین در ثانیه می تونه request بفرسته ببینه دامین قابل ثبت شدن هست یا نه...
این شرکت ها هم موقعی که دامنه آزاد شده شروع می کنند پشت سره هم request فرستادن برا ثبت دامین , مثلا ثانیه ای یکبار, اون شرکتی که شانس یارش باشه می تونه دامین رو ببره

mohrd

Registered User
لایک‌ها
2
هر کی زورش بیشتر برسه یعنی چی

هر رجیستاری یک مقدار معین در ثانیه می تونه request بفرسته ببینه دامین قابل ثبت شدن هست یا نه...
این شرکت ها هم موقعی که دامنه آزاد شده شروع می کنند پشت سره هم request فرستادن برا ثبت دامین , مثلا ثانیه ای یکبار, اون شرکتی که شانس یارش باشه می تونه دامین رو ببره
سلام.
ممنون میشم یکی پاسخ این دوستمون رو بده...

bbf

Registered User
لایک‌ها
49
دوستان

من یک دامنه .co.uk

میخام بک اردر کنم

سایت مناسبی میشناسید؟

hamedwolf

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
name.com بد نیست
pool.com خوبه
snapnames.com بی رقیبه

دوستان کسی هست تا حالا از جایی بک اردر کرده باشه لطفا اطلاع بدین

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
برای بک اردر DropCatch.com عالیه!

بالا