• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش فرض جذب گرافیست برای همکاری در طراحی بازی اینترنتی

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
می خوام یه بازی آنلاین مثل گرز،جنگ خان ها و... طراحی کنم.
خودم طراح و برنامه نویس وب هستم و نیاز به یک/چند نفر دارم که طراحی گرافیکی(آیکون،کاراکتر،نقشه و...) انجام بدن.
نام دوستان در سازندگان بازی ذکر میشه + برای مدتی، درصدی از درآمد بازی به صورت توافقی بهشون تعلق می گیره(در آمد سایت های بازی آنلاین خوبه).

دوستان دارای نمونه کار در اولویت هستند.

Last edited:

arefnk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
می خوام یه بازی آنلاین مثل گرز،جنگ خان ها و... طراحی کنم.
خودم طراح و برنامه نویس وب هستم و نیاز به یک/چند نفر دارم که طراحی گرافیکی(آیکون،کاراکتر،نقشه و...) انجام بدن.
نام دوستان در سازندگان بازی ذکر میشه + برای مدتی، درصدی از درآمد بازی به صورت توافقی بهشون تعلق می گیره(در آمد سایت های بازی آنلاین خوبه).

دوستان دارای نمونه کار در اولویت هستند.

بحث هزینه ها و غیره اش بر چه حسابیه ؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
بحث هزینه ها و غیره اش بر چه حسابیه ؟
توافقیه دیگه، مثلا میگیم شما یکسال 30% از درآمد خالص بازی رو بر میداری شاید ماهی 2 میلیون در آمد باشه شایدم کمتر یا بیشتر.(با توجه به تبلیغاتی که در نظر دارم براش انجام بدم انشاالله در آمد خوبی داره)

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
عزیز تولید مپ و گرافیک و اینجور چیزا برای بازی آنلاین ، کار مهم و اساسی یه بازی آنلاینه ، پیشنهاد میکنم روش همکاری رو بر اساس درصد همکاری همیشگی و دائمی قرار بدید تا کسی بیاد جلو

اومد و بازی تو سال اول درامد مطلوبی نداشت اونوقت حق بنده خدا ضایع میشه

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
عزیز تولید مپ و گرافیک و اینجور چیزا برای بازی آنلاین ، کار مهم و اساسی یه بازی آنلاینه ، پیشنهاد میکنم روش همکاری رو بر اساس درصد همکاری همیشگی و دائمی قرار بدید تا کسی بیاد جلو

اومد و بازی تو سال اول درامد مطلوبی نداشت اونوقت حق بنده خدا ضایع میشه
حق با شماست ولی اون در صورتی هست که بخوایم یه بازی مثل جنگ خانها و... طراحی کنیم، مدنظر ما یه بازی مثل گرز هست که مپ و آیکون نداره و منظور من از نقشه یه تصویر ساده بود که موقعیت کشور رو مشخص کنه(شمال جنوب یا...).

ولی اگه کسی هست که واقعا فکر می کنه می تونه نقشه و آیکون ها رو کامل طراحی کنه(مثل جنگ خانها) مشکلی نیست درصدی دائمی براش در نظر می گیرم.

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
مطمئنا گرافیک بازی در سوددهیش موثره
اما به نظر من برای طراح دقیقا مشخص کنید چه چیزی می خواید ازش و مبلغ ثابتی بابتش بهش بپردازید
درصد از سود، عادلانه و درست نیست.

ایده ی بازی آنلاین دارم. نوشتنش در حال اتمامه و به زودی ثبتش می کنم و می خوام بفروشمش. خریدار هستید؟ بازی فوق العاده ایه.

موفق باشید

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
مطمئنا گرافیک بازی در سوددهیش موثره اما به نظر من برای طراح دقیقا مشخص کنید چه چیزی می خواید ازش و مبلغ ثابتی بابتش بهش بپردازید درصد از سود، عادلانه و درست نیست. ایده ی بازی آنلاین دارم. نوشتنش در حال اتمامه و به زودی ثبتش می کنم و می خوام بفروشمش. خریدار هستید؟ بازی فوق العاده ایه. موفق باشید
خیلی ممنون از شما ولی ایده خودم دارم. سپاس.

بالا