parniaznet
Registered User
- نوشتهها
- 281
- لایکها
- 371
سلام
اول بگم که سایت وردپرس هست و افزونه بادی پرس روش نصب شده!
مشکل سایت مشکل لود آزاکس هست و قسمت هایی که به صورت آژاکس هست بعد از فال سازی بادی پرس از کار افتاده و همینطور قسمت های آزاکس بادی پرس هم کار نمیکنه.
مشکل از دسترسی به کد های آژاکسی هست که توی هدر گذاشته شده.
حالا ما یکی رو لازم داریم که از طریق Inspect element گوگل کروم یا هر روشی که خودش بلده، این کدهای رو شناسایی کنه و منتقل کنه به همون جایی که داره فراخوانی میشه یعنی دیگه تو هدر نباشه و تو جای خودش باشه
حالا من عکس ها رو با توضیحات میدم اگه کسی راه حل دیگه ای هم واسه حل شدن این موضوع داشت بگه
هزینه اش هم هرچقدر باشه تقدیم می کنم فقط این مشکل حل بشه
عکس اول :
همونطور که میبینید این اسلایدر کار نمیکنه
و در اصل باید اینجوری باشه :
عکس دوم :
همونطور که در عکس مشاهده میشه، این باکس باید سه تا نوشته رو نمایش بده و اون دوتا آخری نباید نمایش داده بشه و وقتی کاربر روی مثبت کلیک کرد یکی یکی اضافه بشه نوشته ها و همینطور برعکس
و در اصل باید به این صورت باشه :
که بعد از کلیک بر روی علامت مثبت یک نوشته اضافه میشه...
عکس سوم:
وقتی روی اون کادر نوشتن کلیک می کنه باید زیرش گزینه ی ارسال باز بشه
ضمنا اون قسمت سورت بر اساس فلان هم کار نمیکنه
یعنی باید اینطوری باشه :
مشکل مشابه در قسمت پروفایل :
باید این شکلی باشه :
و عکس آخر :
همونطور که میبینید کادر برش عکس نمایش داده نمیشه تا کاربر اون قسمت دلخواهش رو انتخاب کنه
باید این شکلی باشه :
اگه کسی میتونه این مشکلات رو برطرف کنه پیام خصوصی بده یا به ای دی parniaznet تو یاهو پی ام بده
اول بگم که سایت وردپرس هست و افزونه بادی پرس روش نصب شده!
مشکل سایت مشکل لود آزاکس هست و قسمت هایی که به صورت آژاکس هست بعد از فال سازی بادی پرس از کار افتاده و همینطور قسمت های آزاکس بادی پرس هم کار نمیکنه.
مشکل از دسترسی به کد های آژاکسی هست که توی هدر گذاشته شده.
حالا ما یکی رو لازم داریم که از طریق Inspect element گوگل کروم یا هر روشی که خودش بلده، این کدهای رو شناسایی کنه و منتقل کنه به همون جایی که داره فراخوانی میشه یعنی دیگه تو هدر نباشه و تو جای خودش باشه
حالا من عکس ها رو با توضیحات میدم اگه کسی راه حل دیگه ای هم واسه حل شدن این موضوع داشت بگه
هزینه اش هم هرچقدر باشه تقدیم می کنم فقط این مشکل حل بشه
عکس اول :
همونطور که میبینید این اسلایدر کار نمیکنه
و در اصل باید اینجوری باشه :
عکس دوم :
همونطور که در عکس مشاهده میشه، این باکس باید سه تا نوشته رو نمایش بده و اون دوتا آخری نباید نمایش داده بشه و وقتی کاربر روی مثبت کلیک کرد یکی یکی اضافه بشه نوشته ها و همینطور برعکس
و در اصل باید به این صورت باشه :
که بعد از کلیک بر روی علامت مثبت یک نوشته اضافه میشه...
عکس سوم:
وقتی روی اون کادر نوشتن کلیک می کنه باید زیرش گزینه ی ارسال باز بشه
ضمنا اون قسمت سورت بر اساس فلان هم کار نمیکنه
یعنی باید اینطوری باشه :
مشکل مشابه در قسمت پروفایل :
باید این شکلی باشه :
و عکس آخر :
همونطور که میبینید کادر برش عکس نمایش داده نمیشه تا کاربر اون قسمت دلخواهش رو انتخاب کنه
باید این شکلی باشه :
اگه کسی میتونه این مشکلات رو برطرف کنه پیام خصوصی بده یا به ای دی parniaznet تو یاهو پی ام بده
Last edited: