• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش فروش آپارتمان و مغازه در منطقه 10 تهران

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
سلام دوستان. تعدادی آپارتمان( 8 عدد) بعلاوه 2 باب مغازه برای پیش فروش در انتهای جیحون خیابان تیموری داریم که نیاز هست که یکی دو تای اونها رو پیش فروش کنیم. خیابان تیموری بعد از اصلاحی 18 متر میشود و خیابان اصلی هست. مغاه ها 2 باب هستند یکی 35 متر و دیگری 95 متر که عین مغازها زیرش انبار تجاری هست. پارکینک هم به تعداد دلخواه موجود هست که میتونم تقدیم کنم
آپارتمان ها هم 50 متری و 80متری هستند و با سند مسکونی و موقعیت اداری تقدیم میشه( بر خیابان) ضمنا من هم مالک هستم و هم سازنده. منظورم این بود که مشکلاتی که برخی پیش فروشها به دلیل جدایی سازنده و مالک دارند رو نداریم. و ملک خودمون رو داریم میسازیم
قیمت هم با توجه به شرایط منطقه فوقالعاده پایین گذاشتیم

H.T.C

Registered User
لایک‌ها
1,331
دوست عزیز بستگی به واحدی که میخواین بخرید و شرایط پرداخت شما برای آپارتمان ها بین متری 2 تا 2.5
و برای مغازه هم بین 9 تا 11

ببخشید سوال میپرسما.شاید سواله خیلیای دیگه باشه
انباری داره؟امکلانات دیگه ساختمون؟
در حال ساخته یا ساخته شده.وام داره؟
مصالح چجوره.نقشه

alireza_ssp

Registered User
لایک‌ها
504
خواهش میکنم دوست عزیز. بله انباری داره. پارکینگ مکانیزه داره. در صورت تمایل برای هر واحد میتونید بیش از یک پارکینگ خریداری نمایید. نقشه متاسفانه در دسترسم نیست که تقدیم کنم. ولی واحد 80 متری مستطیل هست که دو ضلع اون کاملا نورگیر هست و ضلع بزرگ اون به خیابون اصلی و ضلع کوچک به کوچه میخوره
جوازش آماده شده و از اردیبهش کلنگ میخوره. تحویل مغازه ها دی ماه هست و تحویل آپارتمان ها تابستان 96 . مصالح هم در حد عرف منطقه (کمی بهتر) چون بر خیابون هست. ساختمون زیر زمین انباری هست و همکف تجاری
4 طبقه دو واحدی هم روی تجاری ها مسکونی با موقعیت اداری. دارای 14 واحد پارکینگ مکانیزه

بالا