• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیوستها در vb واقعاً به کمک نیاز دارم

soheil60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من از vb 3.5.0 استفاده میکنم و 2 تا فایل attach کردم اولی که 4k بود attache شد ولی دومی(8mb) رو هر کاری میکنم attach نمیشه .توی قسمت پیوستها واسه پسوند همون فایلی که میخوام ضمیمه کنم اندازه فایل رو تغییر هم دادم ولی بازم در apload مشکل دارم و Invalid file مینویسه.خود فایل بصورت exe هستش ولی وقتی Zip هم میکنم بازم همین مشکل را دارم

کمک لطفاً

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
sharmande , fonte farsi nadaram

1 - shoma oon be oon pasvande file ke mikhayeed upload konid ejaze upload nadadid

2 - meghdar mojaz upload dar php be sorate normal 2048KB hast va shoma bayad baraye uploade file bozorgtar az in meghdar ba ftp ya chize digee inkaro anjam bedid ya az modire host darkhast konid in meghdar ro baraye shoma dar php.ini taghir bede

soheil60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم مدیر انجمن مذکور هستم و با اینکه قبلاً هم پسوند فایل رو تعریف کردم و هم حجم رو تغییر دادم ولی باز هم upload نمیشه

soheil60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزارین کامل براتون توضیح بدم

من در داخل شبکه روی یکی از کلاینت ها انجمن نصب کردم و روی ویندوز xp. برای PHP هم از نرم افزار EasyPHP1-7 استفاده کردم و بنابه گفته شما در همین برنامه php.ini را پیدا و اندازه آپلود را که upload_max_filesize = 2m بود به 10m تغییر دادم. اما باز هم فایدهای نداشت. آپلود نمیشه

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
البطه من هرگز با easy php کار نکردم و مشکلات احتمالی ان را نمیدانم ولی شما می توانید برای رفع مشکل خود نصب دستی php و iis را انجام دهید . همش wizard هست و کار خواصی نمیخواد . این را امتحان کنید

soheil60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه لطف کنی و درباره چگونگی کار با اینها رو بهم بگی آخه تا بحال اصلاً کار نکردم

ممنون ار لطفتون

بالا