• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیچ و مهره پلاستیکی

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
Screw_set_-_long_1_of_2_large.jpg
9171000018-1.jpg
سلام
برای یه کاری نیاز به یه تعداد پیچ و مهره و اسپیسر پلاستیکی دارم. (تعداد عمده نمیخوام، نهایت 50 تا پیچ و مهره و 50 تا هم اسپیسر)
دوستانی که میتونن تهیه کنن، همینجا اعلام کنن یا اگه میدونن کجای تهران میشه پیدا کرد، ممنون میشم بگن.

با تشکر

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
خیابان جمهوری، تقاطع حافظ، پاساژ امجد، طبقه زیرهمکف، فروشگاه رباتیک (از پله ها که میری پایین همون راسته وسط دومین فروشگاه میشه روبروی باغچه). اون حتما داره چیزی که میخوای.

mobilebaz

Registered User
لایک‌ها
187
خیابان جمهوری، تقاطع حافظ، پاساژ امجد، طبقه زیرهمکف، فروشگاه رباتیک (از پله ها که میری پایین همون راسته وسط دومین فروشگاه میشه روبروی باغچه). اون حتما داره چیزی که میخوای.
پاساژ امجد رفتم، تقریباً کل اونجا رو گشتم. جز یه مغازه توی طبقه دوم کسی نداشت، اونم بسته ای می فروخت. (دونه ای نداشت، بسته های 500 تایی که داشت که قیمت فضایی می داد.)

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
پاساژ امجد رفتم، تقریباً کل اونجا رو گشتم. جز یه مغازه توی طبقه دوم کسی نداشت، اونم بسته ای می فروخت. (دونه ای نداشت، بسته های 500 تایی که داشت که قیمت فضایی می داد.)
فروشگاهی که گفتم انواع و اقسامش رو داره. یه سر بزن. طبقه دوم (روی همکف) احتمالا منظورت همون فروشگاهه که کنج ضلع شمال شرقی هست کنار فروشگاه بهار. اون که سر و گوش رو با هم میبره! ازش چیزی نخرید. یه فروشگاه دیگه تو همون طبقه هست. فروشگاه زیگما. اونم لوازم رباتیک میفروشه. تو ردیف وسط هست تقریبا روبروی اولین راه پله ضلع شرقی. اونم سر بزن شاید داشته باشه.

majid orooji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من پیچ مهره پلاستیکی تولید میکنم اگر خواستی با این شماره تماس بگیر 09194577495

مجید.

سپهر محمودی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
برای یه کاری نیاز به یه تعداد پیچ و مهره و اسپیسر پلاستیکی دارم. (تعداد عمده نمیخوام، نهایت 50 تا پیچ و مهره و 50 تا هم اسپیسر)
دوستانی که میتونن تهیه کنن، همینجا اعلام کنن یا اگه میدونن کجای تهران میشه پیدا کرد، ممنون میشم بگن.
با تشکر

سلام دوست گرامی
من هم بابت کارهای شرکتمون به عنوان نمونه زیاد مصرف داریم شرکت آزمایشگاهی کار میکنم
من خودم از سمت میدان قزوین تهران میگیرم
حضوریم میشه رفت فروشگاهشون پست هم میکنن به تمام نقاط کشور
و خیلی هم جنسها و مدلهای گوناگون تو همه سایزها دارن ساخت داخلی و خارجی و بعضا تولیدم میکنن به مقدار کم پیچهای پلاستیک مهره های پلاستیک واشرهای پلاستیک پیچ و مهره های پلی آمید و ...
یه جورایی میشه گفت مرکزشه تو ایران چون شرکت ما خیلی گشت تا بتونه پیدا کنه کسیو که بتونه باهاش کار کنه و این مورد مناسبترن بود بره همکاری
شماره تماسشم میزارم برات
09126394862 سعید اسکندری هست اسمش
02155494684 اینم تلفنش
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم بهتون با تشکر

سپهر محمودی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
برو حسن آباد!
بورس پیچ مهره اونجاست و ممکنه پیدا کنید

سلام دوست گرامی
من هم بابت کارهای شرکتمون به عنوان نمونه زیاد مصرف داریم شرکت آزمایشگاهی کار میکنم
02155494684 اینم تلفنش

سپهر محمودی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
همچنان خریدارم.
سلام دوست گرامی
حضوریم میشه رفت فروشگاهشون پست هم میکنن به تمام نقاط کشور
و خیلی هم جنسها و مدلهای گوناگون تو همه سایزها دارن ساخت داخلی و خارجی و بعضا تولیدم میکنن به مقدار کم پیچهای پلاستیک مهره های پلاستیک واشرهای پلاستیک پیچ و مهره های پلی آمید و ...
یه جورایی میشه گفت مرکزشه تو ایران چون شرکت ما خیلی گشت تا بتونه پیدا کنه کسیو که بتونه باهاش کار کنه و این مورد مناسبترن بود بره همکاری
شماره تماسشم میزارم برات
02155494684 اینم تلفنش

maryam keshani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مدلای متفاوت پیچ و مهره برای کاربردهای مختلف رو میتونی از پیچ استور بگیری مشخصات کامل هم زده هم عمده میشه خرید کرد ازشون هم جزئی قیمتشونم مناسب بود آخرین باری که خرید داشتم

بالا