a021lireza
Registered User
سلام
هر چی که ربط به پیکان داره بگین !
[[
هر چی که ربط به پیکان داره بگین !
[[
اگه مثل من تجربه رانندگي و تصادف داشتي هيچ وقت پرايد سوار
نميشدي و به پيکان بگي اشغال...پيکان براي من سالاريه که جونشو فدا کرد خودش به قبرستون ماشينا رفت اما جون من رو
نگرفت...اگه مصرف بنزينش نبود هيشکي پرايد سوار نميشد تا بالاخره يک روز تاوانشو با جونش بده..
حالا که پیکان دیگه تولید نمیشه خاطره های خوشش مونده واسه مردم ایران و خاطره های بدش از یاد رفته
همین پراید هم اگه دیگه تولید نشه سال ها بعد میشه نوستالژی و همین مردم میان بهش میگن سالار :دی
پراید درسته آشغاله ولی از پیکان بهتره انصافا
تو پیکان که سوار میشی انگار سوار قوطی حلبی شدی
اتفاقا تلفات رانندگی در ایران در بیست سال پیش دو برابر الان بوده
اون موقع که دیگه پراید نبوده بندازیم گردن پراید :دی
اون موقع ماشین اول ایران پیکان بوده
درسته با پیکان خاطره داریم ولی یادمون نره همین پیکان رو انگلیسیها در حالی که داشت ورشکست میشد انداختن به خیک ما و گرنه می تونستیم خودروهای بهتری رو مونتاژ کنیم.
قربون شما پيکانيه کمربند بسته بود؟ ...نه
بعععععله عزيز پيکان واسه زمان شاه ماشين خوبي بود مثل اريا
نوا سيمرغ..کلن اون بدبخت به فکر تعديل جمعيت نبود..
کلللن تفکر ساخت اتومبيل تو دنيا عوض شده و الا ميشد و ميشه
شک ابزوربرايي تو همين سيمرغ واريا کار گذاشت که نيرو به راننده
منتقل نشه گرون ميشه اما هم تفکر سازنده مصرفي شده هم بنزين گرون...
بعدم يک لطف کن ماشيناي کاردرست امروزي اونور ابي رو تو عکس
با پرايد دوزاري مقايسه نکن...
پیکان یا همون هیملن هانتلر یکی ازشخمی ترین طراحی های تاریخ اتوموبیل بوده
زمون ایران ناسیونال بازار ایران کولن دست آمریکایی هابود .بروز ترین ماشین های آمریکایی رو توایران میدیدی(قبل انقلوب) .برای ایجاد تنوع تعدادی اینگیلیسی هم آوردن که یکیش همین هیلمن هانتلر بود.
اما بعد انقلوب ...ایران خودرو ر*د تو یکی از شخمی طرین طراحی های تاریخ!..چراغ هاشد مستطیل ماشین شد مکعب اصن یه وعضی
پیکان اون موقع نه از لحاظ فنی نه از لحاظ امکانات رفاهیی و نه از لحاظ ظاهری هیچ حرفی بره گفتن نداشته اون دوران که آمرکیایی ها جولان میدادن
به نظر من سنبل ماشین ایرانی کادیلاک سووییل یا همون کادیلاک ایران هست ..نه این*******ی ..
پَس نه: مبتکر عکس پست اول چقدر شادفکر بودهچراغ های دوبل چلنجر گوزاشته به جای چراغ فیات