• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پی تو کلیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام
من میخواهم روزی دو ساعت پی تو کلیک کار کنم و دوستان هم به من این دو تا سایت رو معرفی کردند اما من به خاطر اینکه سرعت اینترنتم کمه نمیتونم هر دوتا رو کار کنم و میخواهم یکیش رو که بهتره و بیش تر پول میده را بهم معرفی کنید
donkeymails.com
no-minimum.com
کدوم؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من میخواهم روزی دو ساعت پی تو کلیک کار کنم و دوستان هم به من این دو تا سایت رو معرفی کردند اما من به خاطر اینکه سرعت اینترنتم کمه نمیتونم هر دوتا رو کار کنم و میخواهم یکیش رو که بهتره و بیش تر پول میده را بهم معرفی کنید
donkeymails.com
no-minimum.com
کدوم؟
ماهی 3-4 دلار ارزشش رو داره؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
یعنی فقط 3 -4 دلار میشه در آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی فقط 3 -4 دلار میشه در آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از سایتهای PTC (که Scam نباشه و پول بده) معمولا نمیشه بیشتر از 3/4 دلار در ماه درآورد مگه اینکه Offer های درست و حسابی پر کنید که اونم اصلا راحت نیست. بهترین کار ینه که وقتی 10 دلار بدست آوردین دیگه این سایتارو بیخیال بشین و برید سراغ سایتهای سورفینگ(Surfing) . اما تو سورفینگ هم باید از یکی که تو این کار تجربه داره کمک بگیرید وگرنه همون 10 دلاری که بدست آوردیدم یه روزه دود میشه.

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15

دانکی میل که خیلی باحاله به ازای هر کلیک یک دهم سنت ! پول میده !!
اون یکی هم فکر کنم همینطوری باشه
البته مگه اینکه زیر مجموعه معرفی کنی که اونها هم کلیک کنن که اگه می خوای زیر مجموعه ای کار کنی سایتهای بهتری هم هستن مثل ماتریس ها
البته هیچ کدوم به پای نتورک مارکتینگ نمی رسه
کلا کار کردن از طریق زیر مجموعی معرفی کردن مرد می خواد چون خیلی سخت هست

راستی اگه راهی رو رفتی که حال داد به من هم پی ام بزن!:D

vahidz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
این سایت واقعا خوبه.نسبتا جدید و فقط 8438 عصضو داره که هر روز داره بیشتر میشه.همه پی تی سی ها و ایمیل هاش هم 1 پنسی(100/1 پوند)هست و مینیمم پرداختش 1 پوند.

http://englandbux.org/pages/index.php?refid=vahidz

بالا