این ديگه خيلی جالبه فقط با رفتن به اینجا ميتونيد آنلاين شيد هر جا که باشيد 
http://www.e-messenger.net/
http://www.e-messenger.net/
به نقل از mgh :خوب يه جای معتبره از قيافش اینجور بر مياد
در ضمن اگه پسورد نگيره چجوری لاگين کنه¿
شما هر جايی که غير ياهو بريد همينه مثلا تريلين يا مسنجر های ديگه
ولی این شرکتای بزرگ بيکار نيستن پسورد من و شما رو بدزدن
![]()
منم تستش کردم.ماهه! فقط این قضیه افلاین ها یه کم نافرمه :wacko:به نقل از mahdi206 :من تستش كردم ، چيز باحاليه! خيلي از وب مسنجر خود ياهو بهتره! هم قيافه اش هم سرعتش.![]()
تنها مشكلش اينه كه دقيقا مثل وب مسنحر ياهو ظاهرا off ها رو نمياره و اگه هم از قبل off داشته باشين از بين ميره!
ولی از ایدیتون برای ارسال اسپم استفاده خواهد شد و ایدیتونو میفروشه! مگه فکر میکنید عاشق چشم و ابروتونه که مفتی کار کنهبه نقل از mgh :خوب يه جای معتبره از قيافش اینجور بر مياد
در ضمن اگه پسورد نگيره چجوری لاگين کنه¿
شما هر جايی که غير ياهو بريد همينه مثلا تريلين يا مسنجر های ديگه
ولی این شرکتای بزرگ بيکار نيستن پسورد من و شما رو بدزدن
![]()
به نقل از mehrdad1355 :ولی از ایدیتون برای ارسال اسپم استفاده خواهد شد و ایدیتونو میفروشه! مگه فکر میکنید عاشق چشم و ابروتونه که مفتی کار کنه
این یعنی اگر زیاد خوب باشن فقط تاوقتی که unsubscribe نشدی برات اسپم میفرستن! حرف mehrdad1355 درسته. بعدش شما خودتم ایرانی هابه نقل از mgh :ولی فکر کنم از آی دی هم استفاده نکنه¡ همه که مثل ایرانيا دروغ گو نيستن
)
EMESSENGER PRIVACY POLICY
At the eMessenger login you have to enter your username and password to use our service. WE WILL NOT STORE YOUR PASSWORD IN ANY WAY ON OUR SERVER. Information we do collect is used for internal reporting tools and to notify users about features and updates of our service. Your email address will not be shared with other third party organizations for commercial purposes. If you want to unsubscribe from receiving any updates please send an email to [email protected]
گربه که محض رضای خدا موش نمیگیره! فایده مالی براش باید داشته باشهبه نقل از mgh :ولی فکر کنم از آی دی هم استفاده نکنه¡ همه که مثل ایرانيا دروغ گو نيستن
)
EMESSENGER PRIVACY POLICY
At the eMessenger login you have to enter your username and password to use our service. WE WILL NOT STORE YOUR PASSWORD IN ANY WAY ON OUR SERVER. Information we do collect is used for internal reporting tools and to notify users about features and updates of our service. Your email address will not be shared with other third party organizations for commercial purposes. If you want to unsubscribe from receiving any updates please send an email to [email protected]
به نقل از mehrdad1355 :گربه که محض رضای خدا موش نمیگیره! فایده مالی براش باید داشته باشه
اونا تبلیغات یا میزارن یا هاست و دامین میفروشن و خلاصه برای بازار گرمی خودشونهبه نقل از mgh :مگه تريلين يا مسنجر های شبيهش (گيم و ...) مفتی نيستن¿ هيچ اسپمی هم در کار نيست حتی تو ورژن های کاملا مفتی و بدون کرک
حالا من هم نفعی از این شرکت نميبرمولی ميگم هستن جاهايی که بدون اسپم و این چيزا امکانات ميدن