• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چت در gmail قابلیت کنفرانس هم دارد؟

ly.comeng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چت در gmail قابلیت کنفرانس هم دارد؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشید، من یه سوالی دارم:
کلاً چت جیمیل چه جوریه؟ آیا شبیه یاهو مسنجره؟ یعنی باید برای استفاده ازش برنامه ش رو نصب کنیم؟
آخه من چند وقت پیش یه اکانت جیمیل باز کردم ولی ازش استفاده نکردم، برا همین هم اصلاً با قابلیتاش آشنا نیستم...

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
ببین ، نرم افزار خاصی نداره. تو صفحه اصلی جیمیل بعد از لاگین کردن ، سمت چپ (زیر ستون inbox , trash ....)
یه ستون دیگه هست به عنوان quick contact. که اسم افرادی که توی دفترچه تلفنت هستن رو انجا میبینی.
با نگه داشتن موس روی هر کدوم از اسم ها یه پنجره کوچیک باز میشه که یه دکمه invite to chat داره.
روی اون کلیک کن. اگه طرف آنلاین باشه و جواب بده، یه پنجره دیگه باز میشه و می تونی چت کنی.

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
ببین ، نرم افزار خاصی نداره. تو صفحه اصلی جیمیل بعد از لاگین کردن ، سمت چپ (زیر ستون inbox , trash ....)
یه ستون دیگه هست به عنوان quick contact. که اسم افرادی که توی دفترچه تلفنت هستن رو انجا میبینی.
با نگه داشتن موس روی هر کدوم از اسم ها یه پنجره کوچیک باز میشه که یه دکمه invite to chat داره.
روی اون کلیک کن. اگه طرف آنلاین باشه و جواب بده، یه پنجره دیگه باز میشه و می تونی چت کنی.
آها. مرسی. دیدم.
ولی نوشته بود تعداد اینوایتها محدوده! (فقط 50 تا) قضیه این چیه؟

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
نمی دونم. من هشتاد و خرده ای دارم. 50 تام زیاده! می خوای چیکار :p

فکر کنم تعداد اینوایتا بعداً زیاد بشه. نه؟ شاید به خاطر جلوگیری از نفوذ اسپمرها این کارو کردن. شاید هم بوترها (اصلاً تو جیمیل میشه کسی رو بوت کرد؟ :blink: )

pilot

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,253
فکر کنم تعداد اینوایتا بعداً زیاد بشه. نه؟ شاید به خاطر جلوگیری از نفوذ اسپمرها این کارو کردن. شاید هم بوترها (اصلاً تو جیمیل میشه کسی رو بوت کرد؟ :blink: )

تا اونجایی که می دونم ، نه نمیشه کسی رو بوت کرد. ممکنه بعدا زیاد بشه.

بالا