• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوري در جي ميل فارسي بنويسيم...

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
تعجب نكنيد يه جورايي واقعيت داره ! :D
مي خواستم بعد يه عمر استفاده از جي ميل بدونم چطوري مي تونم توش فارسي بنويسم... :)
ممنون ميشم يكي توضيحي چيزي بده... :happy:

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
كار خاصي نداره ، فقط Alt + Shift رو ميزني زبان سيستمت ميشه فارسي حالابشين فارسي بنويس! به همين راحتي:)

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
gmail هیچ مشکلی با فارسی نداره. اگه خواستی یاد سمت راست نوشته هات rich formatting رو فعال کنی میشه.

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
هیچ مشکلی برای نگارش و نمایش متن های فارسی وجود نداره فقط
Encoding صفحه باید در حالت UTF-8 باشه و برای نمایش و مطالعه بهتر متن های فارسی Direction صفحه در حالت rtl باشه.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
نه دوستان جی میل اونقدرا هم که میگید بی مشکل نیست .

اگه از جی میل به جی میل باشه مشکلی نیست ولی از یاهو و ام اس ان و .. به جی میل و بالعکس مشکل پیش میاد :(

Arasteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

آره اگه فرستنده و گیرنده هر دو جی میل داشته باشن مشکلی پیش نمی یاد فقط کافی صفحه کلید رو فارسی کنی.

ولی اگه گیرنده از سرویس دیگه ای مثل یاهو و هات میل استفاده کنه نمی شه کارکترهای فارسی رو خوند البته تا دو سه ماه پیش اینطور بود.. الان نمی دونم.. ولی تو خبرها خونده بودم که یاهو و ام اس ان هر دو می خوان امکانات زبان های دیگه رو به سرویسشون اضافه کنم.

اگه نیاز مبرم به فرستادن ایمیل فارسی داشته باشی می تونی از www.parsimail.com استفاده کنی. با استفاده از پارسی میل گیرنده نامه شما می تونه ایمیل فارسی شما با هر سرویسی به راحتی بخونه.

من این سرویس رو امتحان کردم.. بد نیست... تنها عیبش فضای کم (2 مگابایت) و فرستادن یه تبلیغ تصویری بزرگ در انتهای هر ایمیله که شاید بعضی ها خوششون نیاد.

خدانگهدار

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
من تا حالا نامه های زیادی از سرویس هایی مثل Yahoo دریافت کردم جز چند مورد بقیه نامه های دریافتی مشکلی نداشتن البته این مشکل در گذشته بیشتر به چشم می خورد.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از darklord :
نه دوستان جی میل اونقدرا هم که میگید بی مشکل نیست .

اگه از جی میل به جی میل باشه مشکلی نیست ولی از یاهو و ام اس ان و .. به جی میل و بالعکس مشکل پیش میاد :(
چه از ياهو به جيميل و چه از جيميل به ياهو مشكلي براي ارسال و خوندن ايميلهاي فارسي وجود نداره.

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
همچنان مشكل به قوت خودش باقييست...!
از ياهو يه ميل به جي ميل زدم ولي خوب همش چرتو پرت نشون ميداد...
Encoding رو روي عربي يا يونيكد گذاشتم بازم كار نكرد :(
تنظيماتي چيزي بايد انجام بدم...؟ :(

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
موقعي كه ميخواي تو ياهو ايميلتو تايپ كني encoding صفحه رو بذار روي unicode اگه نشد دفعه بعدي بذار روي arabic بالاخره روي يكيشون بايد جواب بده! من روي unicode فارسي مي نويسم مشكلي ندارم. (چه موقع ارسال از جيميل و چه موقع ارسال از ياهو)

Gt_Max

Registered User
لایک‌ها
80
به نقل از mahdi206 :
موقعي كه ميخواي تو ياهو ايميلتو تايپ كني encoding صفحه رو بذار روي unicode اگه نشد دفعه بعدي بذار روي arabic بالاخره روي يكيشون بايد جواب بده! من روي unicode فارسي مي نويسم مشكلي ندارم. (چه موقع ارسال از جيميل و چه موقع ارسال از ياهو)

اونش مشكلي نيست فارسي رو مي نويسم سند مي كنم ميره به جي ميل..
ولي جي ميل درست نمي خونتش..
ولي از جي ميل به ياهو ميزنم درسته... :blink:

بالا