• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوري شماره ها رو برگردونم رو گوشي؟؟

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
گوشيمو فرمت كردم . فكر مي كردم همه شماره هامو تو سيم كپي كردم ولي وقتي روشن شد ديدم همه شماره هام پاك شده. يه سري از اونها خيلي مهم بودن.بايد هرجور شده برگردونمشون. نرم افزاري هست كه حافظه خود گوشي رو برگردونه؟ جايي هست كه اين كار رو انجام بده؟:(

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
گوشيمو فرمت كردم . فكر مي كردم همه شماره هامو تو سيم كپي كردم ولي وقتي روشن شد ديدم همه شماره هام پاك شده. يه سري از اونها خيلي مهم بودن.بايد هرجور شده برگردونمشون. نرم افزاري هست كه حافظه خود گوشي رو برگردونه؟ جايي هست كه اين كار رو انجام بده؟:(
فکر نکنم بشه.
گوشیتون چیه؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
راست میگه گوشیتون چی هست؟!!!

اگر se هست یک copy from sim بگیرین حله!!!

Banned_Bananas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راست میگه گوشیتون چی هست؟!!!

اگر se هست یک copy from sim بگیرین حله!!!

البتّه منطقی تر این هست که هر از گاهی از شماره ها Backup بگیرید (هم SE هم NOKIA) تا دچار مصیبت نشید.​

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
گوشی نوکیا 6630 هستش. یعنی هیچ جور نمیشه حافظه اش رو روی گوشی ریکاوری کرد مثل رم خارجی که با برنامه میشه یه چیزایی رو از روش برگردوند؟ راستش گوشی مال کسی بود دستم. امانت بود. خیلی هم شماره ها براش مهم بوده اینجور که من فهمیدم. این تعمیر کارها که باکس دارن نمی تونن کاری کنن؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
گوشی نوکیا 6630 هستش. یعنی هیچ جور نمیشه حافظه اش رو روی گوشی ریکاوری کرد مثل رم خارجی که با برنامه میشه یه چیزایی رو از روش برگردوند؟ راستش گوشی مال کسی بود دستم. امانت بود. خیلی هم شماره ها براش مهم بوده اینجور که من فهمیدم. این تعمیر کارها که باکس دارن نمی تونن کاری کنن؟
اگه شما یه بک آپ از مموری خود گوشی نه مموری کارت گرفته باشین برمیگردن.

peyman13618

Registered User
لایک‌ها
0
اگه شما یه بک آپ از مموری خود گوشی نه مموری کارت گرفته باشین برمیگردن.

عرض کردم که:گوشی در اصل مال من نبود و امانت دست من بوده. صاحبش هم تا اونجا که من می دونم تاحالا به کامپیوتر وصلش نکرده بوده. بک آپ هم نداره. موندم چی جوابشو بدم . خیلی به شماره هاش احتیاج داره. من گفتم دادم یکی از دوستام گوشی رو درست کنه. مگه مموری گوشی از چه نوعی هست که قابل بازیافت نیستش؟

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
عرض کردم که:گوشی در اصل مال من نبود و امانت دست من بوده. صاحبش هم تا اونجا که من می دونم تاحالا به کامپیوتر وصلش نکرده بوده. بک آپ هم نداره. موندم چی جوابشو بدم . خیلی به شماره هاش احتیاج داره. من گفتم دادم یکی از دوستام گوشی رو درست کنه. مگه مموری گوشی از چه نوعی هست که قابل بازیافت نیستش؟
نمیدونم.
شما به این آدرس تو گوشیتون برین:
Settings>Data mgr.>Memory>
بعد Options روبزنین.
ببنین این گزینه تو گوشیتون هست:
Restore from card
اگه این باشه یعنی خودش بک آپ گرفته.

امیرفرخ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

عزیز، شما برای کپی کردن contact ها...تو قسمت contact گزینه copy to sim direct رو زدید دیگه؟؟؟قبل از فرمت کردن...
الان برو تو sim directory میبینی همه contact ها هستن...contact هایی که copy میشن رو سیم که تو قسمت contact گوشی نشونشون نمیده...باید از sim direct برشون گردونی...
option رو بزن تو قسمت contact...بعدش sim direct ...

بالا