• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری به هر مطلب توی دیتا بیس یه آدرس اختصاص بدم؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببین فرض کنید که من یه دیتا بیس دارم شامل مقالات مختلف چجوری به هر مقاله که متنشم توی دیتا بیس هست یه لینک بدم؟
اصلا نگه داری مطالب توی دیتا بیس درسته؟ اونم به این حجم؟ ینی مثلا چند هزار مقاله متنشم توی دیتا بیس باشه؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
میتونید برای هر رکورد یه ID تعریف کنید. بعد با کد نویسی بگید که مثلا آی دی شماره 5 رو محتواش رو بریز روی صفحه، یه چیزی مثل این : showpage.asp?id=5

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد اینکه اطلاعات مقاله با هر حجمی باید در دیتابیس ذخیره بشه شک نکن . باید ذخیره بشه .

اگه تو اینترنت یه چیزهائی مثل اینا دیدی :
http://test.com/how_can_i_connect_to_Database.aspx
اینا یه فیلد دارن که how_can_i_connect_to_Database در آن ذخیره میشه و هر کاربر که یک آدرس رو درخواست میکنه برنامه نوشتن که کار Url Rewriting رو انجام میده یعنی فرض کن آدرس فوق را به article.aspx?id=how_can_i_connect_to_database میفرستن با این تفاوت که آدرس صفحه همون اولیه هست ولی صفحه دومی لود میشه در صفحه دومی هم که مشخصه با یک SELECT ساده کار انجام میشه .

حالا چرا این کار را میکنن برای اینکه اطلاعات وب سايت در Search Engine ها بیاد.

اما یه مدل دیگه هم هست مثل http://www.test.aspx/Article-12.aspx اینم مثل قبلیه ولی بر اساس ID موجود در دیتابیس هست که بازم دز این عمل Url Rewriting صورت میگره .

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من خیلی اینکه موتور های جستجو بتونن راحت مطالبو پیدا کنن برام مهمه چیکار کنم که بهتر باشه؟
وقتی مقاله توی دیتا بیس ذخیره شده سرچ انجین مشکلی توی پیدا کردن مطالب نداره که؟
بعد اینکه چجوری تایتل صفحه رو بزارم اسم مقاله این نوع اسم گذاشتن که باز مشکلی ایجاد نمیکنه؟
خیلی سرچ واسم مهمه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ببینید من کل سایت رو درست کردم ولی این کاراش مونده
تیبل مقاله ها دارای id و اسم و متن و شماره کتگوری های مختلفو خصوصیت دیلیت که اگه 1 باشه نشون داده نشه تو لیستو از این چیزاس
چجوری کار کنم؟ چجوری آدرس هارو کنترل کنم؟ مصلا اگه یه آدرس غلطی هم داده شد تشخیص بده و بگه چنین مقاله ای نیستو از این چیزا

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
من خیلی اینکه موتور های جستجو بتونن راحت مطالبو پیدا کنن برام مهمه چیکار کنم که بهتر باشه؟
وقتی مقاله توی دیتا بیس ذخیره شده سرچ انجین مشکلی توی پیدا کردن مطالب نداره که؟
بعد اینکه چجوری تایتل صفحه رو بزارم اسم مقاله این نوع اسم گذاشتن که باز مشکلی ایجاد نمیکنه؟
خیلی سرچ واسم مهمه
کافیه که اسم مقاله رو که از دیتابیس برمیداری رو با یه کد تو تک <Title> بزاری

بالا