سر یک معامله ایسام 1 ماه پول بنده رو بلوکه کرده بود و پسش نمی داد
کالا رو دو بار پس دادم! دفعه اول فروشنده تحویل نگرفته بود! حدود 180 تومن هزینه دو بار برگشت شد
امروز دیگه تو سامانه ثنا ثبت نام کردم تا از ایسام شکایت ثبت کنم
امضا دیجیتال هم گرفتم و عکس و هویتم رو در سایت آی تی ساز مشخص کردم
اومدم برم ثبت شکایت کنم دیدم پیام داده مبلغ رو برگردونده
پس از مدت یک سال در ایسام آخرین معامله رو انجام دادم اونم برای شخص دیگری نه برای خودم، ببینید چه بلایی میاره سر آدم!
حالا من یکی دو تا کتاب حقوقی خوندم و از قوانین و مقررات سر درمیارم و می دونم چه طور جواب بدم.
تا 99 درصد مواقع در ایسام معامله نمی کردم، الان با کلاه بردار معامله کنم بهتره!
راحت شماره حساب رو می گیری و کالا که اومد در خونه از مراحل باز کردنش فیلم می گیری، کالای طرف حسابت مشکل داشته باشه حداقلش اینه که با یک اشخاصی طرف میشی که مثل خودت با قوانین ناآشنا هستند، نه یک تیم حقوقی یک شرکت بزرگ که جز محکوم کردنت هیچ چیز براشون مهم نیست.
قبلا ضرر زیادی در ایسام متحمل شدم. به قیمت روز بخوایم حساب کنیم بیشتر از 40 میلیون ضرر کردم، باور کنید سود هم کردم اما این قدر استرس و اتلاف وقت داره اصلا ارزش نداره. با 3 تا اکانت (بدون دلیل اکانت ها رو می بنده!) کمی کمتر از 1500 تا معامله داشتم. هر کس بنا به هر دلیل کالا رو نمی خواست پس می گرفتم و فقط هزینه پست ارسالی رو ازش می گرفتم.
بعضی وقت ها معامله می کردم از طرف جنس می خریدم، نمی گفت تعمیری هست! یا نمی گفت فقط با پلتفرم اینتل کار می کنه! نمی گفت جلدش فابریک نیست! نمی گفت زدگی داره!، بر خلاف عکس فوق العاده سفیدش نمی گفت رنگش زرد شده!
الان شاید یک مدل پردازنده کمیاب فقط تو ایسام باشه، حاضرم پلتفرم رو کلا عوض کنم، اما به هیچ وجه دیگه از فروشندگان ایسام خرید نکنم
خرید و فروشتون توش وقفه بی افته بهتره (همون وقفه میشه درصد کارمزد ایسام)