• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری تو ایسام بیشتر دیده بشم؟

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
نمیدونم تاپیکم جاش اینجاس یا ن
ببخشین میخواستم بدونم چجوری تو ایسام بیشتر فروش کنیم فقط نگین با ارزون تر فروختن
ممنون

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
نمیدونم تاپیکم جاش اینجاس یا ن
ببخشین میخواستم بدونم چجوری تو ایسام بیشتر فروش کنیم فقط نگین با ارزون تر فروختن
ممنون
خوب ایسام بازار رقابتیه همه اول قیمت رو چک میکنن 95درصد موفقیت قیمته.
موارد موثر میتونه توضیحات کامل و دقیق باشه که شک و شبهه ای برای خریدار باقی نمونه.
گرفتن عکس های با کیفیت از زوایای مختلف هم تاثیر گذاره.

memol1985

Registered User
لایک‌ها
2,008
فروشنده قدیمی هستم اما بازار فعلا کساده 🥴 🥴 🥴

latari

Registered User
لایک‌ها
86
فروشنده قدیمی هستم اما بازار فعلا کساده 🥴 🥴 🥴
من که تا به حال هرچی گذاشتم یه مشت مفت خور میان قیمت عجیب میدن دیوار بهتره حداقل طرف چرت و پرت گفت فحشش میدی

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
از همه اش مسخره تر مزایدات رزرو هست :sneaky:
اولش که باید یه پولی به ایسام بدی بعدش هم مثلا لپ تاپ دوازده میلیونی روی 4 میلیون تومن تموم شده طرف هم با اعتماد به سقف میاد پیام میده
میفرستی خب مردک الان من چی باید بهت بگم
تازه همه اینا در صورتی هست که توی عنوان نوشتی که اگه قصد بزخری داری شرکت نکن زیر ده میلیون تومن نمیدم بازم این جماعت مفت خور میان
وقتی که ازش می پرسی مگه نخوندی نوشتم زیر ده میلیون تومن نمیدم میگه نه نخوندم:poop:

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
از همه اش مسخره تر مزایدات رزرو هست :sneaky:
اولش که باید یه پولی به ایسام بدی بعدش هم مثلا لپ تاپ دوازده میلیونی روی 4 میلیون تومن تموم شده طرف هم با اعتماد به سقف میاد پیام میده
میفرستی خب مردک الان من چی باید بهت بگم
تازه همه اینا در صورتی هست که توی عنوان نوشتی که اگه قصد بزخری داری شرکت نکن زیر ده میلیون تومن نمیدم بازم این جماعت مفت خور میان
وقتی که ازش می پرسی مگه نخوندی نوشتم زیر ده میلیون تومن نمیدم میگه نه نخوندم:poop:
البته تو این مورد مقصر قطعا خود شمایی ! شما وقتی میگی 10 تومن نرسه نمیفرستم چرا میای مزایده از 2 هزار تومن میزاری ؟ قیمت پایه رو بزار 10

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
البته تو این مورد مقصر قطعا خود شمایی ! شما وقتی میگی 10 تومن نرسه نمیفرستم چرا میای مزایده از 2 هزار تومن میزاری ؟ قیمت پایه رو بزار 10
دو هزار تومنی دیده میشه ده تومنی کسی نمیاد طرفش 🥶

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
دیروز تو ایسام یه قطعه فروختم پس کرایه زدم تو آگهی طرف تو یه روستاس تیپاکس نداره پست هم پسکرایه قبول نمی کنه اینم میگه ارسال رو رایگان زدی یعنی نمیدونه پس کرایه چیه خود فروش سخت نیست دردسر های بعدش خیلی زیاده

AMIN-MOGHADDAM

Registered User
لایک‌ها
4,684
بکشید بیرون از ایسام این همه دارن تاپیک میزنن که سرمون کلاه رفت و ... عبرت بگیرید

srx190d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
5,934
چیزای دیدنی ت رو به نمایش بذار

astor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
تا ترب و ایمایلز هست ایسام دیگه دیده نمیشه

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
سر یک معامله ایسام 1 ماه پول بنده رو بلوکه کرده بود و پسش نمی داد

کالا رو دو بار پس دادم! دفعه اول فروشنده تحویل نگرفته بود! حدود 180 تومن هزینه دو بار برگشت شد

امروز دیگه تو سامانه ثنا ثبت نام کردم تا از ایسام شکایت ثبت کنم

امضا دیجیتال هم گرفتم و عکس و هویتم رو در سایت آی تی ساز مشخص کردم

اومدم برم ثبت شکایت کنم دیدم پیام داده مبلغ رو برگردونده

00.jpg

پس از مدت یک سال در ایسام آخرین معامله رو انجام دادم اونم برای شخص دیگری نه برای خودم، ببینید چه بلایی میاره سر آدم!
حالا من یکی دو تا کتاب حقوقی خوندم و از قوانین و مقررات سر درمیارم و می دونم چه طور جواب بدم.

تا 99 درصد مواقع در ایسام معامله نمی کردم، الان با کلاه بردار معامله کنم بهتره!
راحت شماره حساب رو می گیری و کالا که اومد در خونه از مراحل باز کردنش فیلم می گیری، کالای طرف حسابت مشکل داشته باشه حداقلش اینه که با یک اشخاصی طرف میشی که مثل خودت با قوانین ناآشنا هستند، نه یک تیم حقوقی یک شرکت بزرگ که جز محکوم کردنت هیچ چیز براشون مهم نیست.

قبلا ضرر زیادی در ایسام متحمل شدم. به قیمت روز بخوایم حساب کنیم بیشتر از 40 میلیون ضرر کردم، باور کنید سود هم کردم اما این قدر استرس و اتلاف وقت داره اصلا ارزش نداره. با 3 تا اکانت (بدون دلیل اکانت ها رو می بنده!) کمی کمتر از 1500 تا معامله داشتم. هر کس بنا به هر دلیل کالا رو نمی خواست پس می گرفتم و فقط هزینه پست ارسالی رو ازش می گرفتم.

بعضی وقت ها معامله می کردم از طرف جنس می خریدم، نمی گفت تعمیری هست! یا نمی گفت فقط با پلتفرم اینتل کار می کنه! نمی گفت جلدش فابریک نیست! نمی گفت زدگی داره!، بر خلاف عکس فوق العاده سفیدش نمی گفت رنگش زرد شده!

الان شاید یک مدل پردازنده کمیاب فقط تو ایسام باشه، حاضرم پلتفرم رو کلا عوض کنم، اما به هیچ وجه دیگه از فروشندگان ایسام خرید نکنم

خرید و فروشتون توش وقفه بی افته بهتره (همون وقفه میشه درصد کارمزد ایسام)

بالا