• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری شمارمو از رو شبکه های آشناییه ماهواره پاک کنم؟ یا از شر مزاحما خلاص شم؟

Alireza__1990

Registered User
لایک‌ها
33
یه مردم آزاری شماره بنده رو گزاشته رو این شبکه های آشنایی ماهواره، یا شاید هم خود شبکه بصورت رندم شماره میزاره و شانس من، شماره من در اومده
هر روز کلی آدم زنگ میزنه همشون هم میگن ببخشید اشتباه گرفتم یا اصلا حرف نمیزنند
برنامه call reject هم گرفتم ولی گوشیم هنگ میکنه چون تعداد بالاست و روزی چند نفر پشت سر هم زنگ میزنند

یکی از مزاحما اس ام اس داده بود "مژگان خانوم؟" بعد با همون اس ام اس پیش رو گرفتم دیدم بله شمارم رفته رو یکی از شبکه های آشنایی ماهواره
هر روز چند نفر زنگ میزنند و الان چند هفته است

البته یه چیزی هم فهمیدم
اینکه چقدر ایرانیا تو کفن، چون تموم نمیشه تعداد کسایی که زنگ میزنند
با همه احترامی که واسه شهرستانیا قائلم اکثرا پیش شماره ها واسه شهرستانه نمیدونم این یعنی چی؟ تو شهرستان دختر کمه یا اکثرا ساده اند فکر میکنند با این شبکه ها کسی رو میتونند پیدا کنند

بهرحال اگر کسی میدونه چجور میشه شماره رو از رو صفحه این شبکه ها پاک کرد بگه ممنون میشم

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یکی از مزاحما اس ام اس داده بود "مژگان خانوم؟"

من اگه بودم میگفتم مژگان خانوم در حال فعالیت جسمانی هستند , من نمایندشون هستم شما امرتون رو بفرمایید.

بعد ملت رو میزاشتم سرکار , تو این اوضاع خراب یه دل سیر میخندیدم

Alireza__1990

Registered User
لایک‌ها
33
اتفاقا دوستام میگن صداتو نازک کن شارژ بگیر ازشون این یه فرصت تازه
ولی من خوشم نمیاد از این کارا
یکی دوباز عصبانی شدم فحش دادم بعدش عذاب وجدان گرفتم آخه اون بیچاره ها هم دنبال زنن، نمیخوان مزاحم بشن که، اون شبکه لعنتیرو باید بهش فحش داد

اگر یکی دو روز بود مشکلی نبود ولی مثل اینکه این شماره ما تا ابد میخواد رو این شبکه بمونه

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
یه نرمافزار ضبط صدا نصب کن رو گوشیت بعد صداتو نازک کن یه ملت رو بزار سرکار بعد صدا رو بلوتوث کن کل ملت رو شاد کن :D هزار نفر هم دعات میکنن

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سیم کارت که الان کیلویی می فروشن برو یه سیم کارت دیگه بگیر :D

پرشین طولز

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
60
شمارتون تو کدوم شبکه ثبت شده؟

Alireza__1990

Registered User
لایک‌ها
33
یه شبکه هایی هستند شبیه شبکه های مستهجن اند چندتا شماره رو صفحه شون هست ولی اینا عکس معمولی گزاشتن رو صفحه هاشون (نه از اون عکسا) مثلا با روسری و غیره بعد چند تا شماره تلفن الکی مثل شماره من هست رو صفحه که زنگ میزنند نمیدونم حالا واقعی هست یا نه ولی همیشه صدای دو نفر هست که مثلا دارن با هم تلفنی صحبت میکنند که من از دوستام پرسیدم میگن الکی همش شماره هاشون سرکاریه اون دو نفر هم از خود شبکه هستند
کلا یک شبکه هست ولی چند تا کانال داره والا اسماشون رو نمیدونم ، نمونه های عربیش تو هاتبیرد هست که اونا عکسای مستهجن دارن معمولا،
برنامه تغییر صدا هم که گرفتم در حین مکالمه اینکارو نمیکنه، جدا ضبط میکنه
الان راه حلی که براش پیدا کردم اینه که گزاشتم بعد 10 ثانیه بره رو پیغام گیر بعد صدای خودم رو گزاشتم که هی میگم الو... الو... الو... بفرمایید... اونا هم تا میبینند صدای مرده قطع میکنند
خط هم نمیتونم عوض کنم الان دانشگاه و همایش ها هست که به این خطم اس میدن
خلاصه خدا لعنتشون کنه

Alireza__1990

Registered User
لایک‌ها
33
آقا خواهشا اگر کسی اطلاع داره کمک کنه، من چجوری شمارمو از روی این شبکه پاک کنم، نمیتونم خطم رو عوض کنم یا بزارم رو سایلنت یا خاموش کنم، شرایطم طوری نیست که بتونم. دیشب ساعت 2:30 نصفه شب زنگ زدن تمام خانواده رو بیدار کردن بمن میگن "مگه کونی نیستی" ، آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه

saeed2rele

Registered User
لایک‌ها
5
خط رو عوض كم دردسرترين حالته
به جاهايي هم كه اس ميدن ميتوني يه روز مراجعه كني و شمارتو عوض كني

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868

emperor561

Registered User
لایک‌ها
413
آره داداش-همین بهانه ای شدکه بری یه خط نوبخری

Alireza__1990

Registered User
لایک‌ها
33
خودم شماره دیگه دارم ولی این شماره رو دادم جاهای مهم واسه کار یه سری فرم پر کردم تو فرم شرکتی که توش کار میکنم یا دانشگام، نمیتونم بهشون بگم خطم رو عوض کردم، آخه شما از اون جنبه اش نگاه نمیکنید که به همین سادگی نمیشه که خطم رو عوض کنم، 7 8 ساله دارم از این خط استفاده میکنم،
در مورد بلک لیست تو پست اول گفتم اتفاقا یدونه خوبش رو دارم که نمیزاره هیچ شماره ای به غیر از لیست تلفنت باهات تماس بگیره ولی خوب اومدیمو یکی خاست بما پیشنهاد کار بده، خوب تو لیستم که نیست، بعدشم عوضیا گوشی هاشون آتو دایال داره تا یه روز فقط شماره منو میگیره تا شارژ گوشیش تموم شه، دیدم اینارو که میگم
بازم هرکه میدونه این شبکه چجوری کار میکنند لطفا راهنمایی کنه ممنون میشم

msbmeysam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خط تو waste شده . بندازش تو سطل آشغال

satar1363

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
اول شبکه را پیدا کن بعد تماس بگیر با مسئول شبکه و.......

Alireza__1990

Registered User
لایک‌ها
33
اسم شبکه رو پیدا کردم
اروتیک
یوروتیک
شهوانی
حالا نمیدونم چجوری باید پیگیری کنم
یه جا خوندم میشه تا 5 میلیون خسارت بگیرم، تازی طرف چند سالی زندان هم میوفته
فکر نکنم اینا تو ایران باشن درسته؟

فصل پنجم ـ هتك حیثیت و نشر اكاذیب
ماده17ـ
هر كس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او جز در موارد قانونی منتشر كند یا دسترس دیگران قرار دهد، به نحوی كه منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتك حیثیت او شود، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
اتفاقا دوستام میگن صداتو نازک کن شارژ بگیر ازشون این یه فرصت تازه
ولی من خوشم نمیاد از این کارا
یکی دوباز عصبانی شدم فحش دادم بعدش عذاب وجدان گرفتم آخه اون بیچاره ها هم دنبال زنن، نمیخوان مزاحم بشن که، اون شبکه لعنتیرو باید بهش فحش داد

اگر یکی دو روز بود مشکلی نبود ولی مثل اینکه این شماره ما تا ابد میخواد رو این شبکه بمونه
عجب تجربه ای داشتی یه ساعت دارم میخندم باید به بانی کسایی که جلو ازدواج گرفتن فحش داد فک میکنی نمیتونن کل جوونای ایران سرو سامون بدن این اخوندکا

arrow2014

Registered User
لایک‌ها
736
اما در مورد مشکلتون بهترین ایده عوض کردن خطتون هست و تماس با کانال و ازشون درخواست کنی شمارتو بردارن که اگه بخوان میتونن حذفش کنن که فک نکنم بخوان عوض کنن راه دیگه جز عوض کردن سیم کارت متاسفانه نئداری

Alireza__1990

Registered User
لایک‌ها
33
دوستان همونطور که میبینید 6 7 ماه هست که هر روز دارن به من زنگ میزنند و همین آخریش چند دقیقه پیش بود که طرف همجنس باز بود میگفت شماره گذاشتی؟ گفتم شماره چی کجا؟ گفت شبکه، گفتم شبکه چیه کدوم شبکه، گفتش بابا شبکه دیگه، گفتم اسمشو بگو اسم شبکه چی بود، گفت نمی دونم اسمشو شبکه دیگه، این دومین نفر بود که اسم شبکه رو نمیدونست
خودم احتمال میدم اون قبلی هم که اسم شبکه رو بهم گفته از رو ترس یه چیز الکی پرونده چون تهدیدش کردم پیگیری میکنم آخه یارو 3 نصفه شب زنگ زده بود خرفای رکیک میزد،
خیلی مشکوک میزنه، مطمئنم یه داستانی پشت قضیه هست، نمی دونم این شبکه چیه....

بالا