• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری میشه خاطرات تلخ رو فراموش کرد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
یه خاطره های بدی همیشه هست روحت رو عذاب میده خوابت رو آشفته میکنه آرامشت رو ازت میگیره !
چجوری میشه اینا رو فراموش کرد ؟ :(

به نظر خودم تنها راهی که داره اینه : یکی هست که مسبب اون خاطره هاست باید برید یه جایی که دیگه اون آدمو نبینید ، صداشو نشنوید ، ازش خبری نداشته باشید ، از شرش راحت بشید خلاصه ...

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
سلام دوست عزیز ، بی اعتنایی و فکر نکردن به اون خاطره و کم کم فراموشش کردن که البته خیلی کارها می تونه توی این قضیه کمکتون کنه مثل انجام یه سرگرمی مورد علاقه و یا کار جدی فکری که فکر و ذهنتون رو یه خورده درگیر کنه تا کمتر بتونید به یاد اون خاطره بد بیفتید و بهش فکر کنید
در کل سعی کنید ذهنتون رو از اون خاطره خالی کنید نه این که با فکر کردن و درگیر کردن ذهنتون بهش تقویتش کنید این جوری خودتون بیشتر عذاب می بینید

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
با ایجاد همون موقعیتی که خاطره تلخ اتفاق افتاده و اینبار درست عمل کردن و خاطره شیرین به جا گذاشتن!

ارسال شده از p6200 با استفاده از تپاتالک 4

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
مشروب ، داروی فراموشی!

به قول صادق هدایت تنهاي داروي فراموشي توسط شراب و بوسيله افيون و مواد مخدر است ،ولي افسوس كه تاثير اين داروها موقت هست و به جاي تسكين درد پس از مدتي بر شدت آن می افزاید!

یک ناله مستانه ز جایی نشنیدیم
ویران شود این شهر که میخانه ندارد

با ایجاد همون موقعیتی که خاطره تلخ اتفاق افتاده و اینبار درست عمل کردن و خاطره شیرین به جا گذاشتن!

ارسال شده از p6200 با استفاده از تپاتالک 4
زمان رو نمیشه به عقب برد
حتی لحظه ای رو نمیشه به عقب برد
یک تصمیم اشتباه ، یک فکر احمقانه ، یک اتفاق بد همه چی رو خراب میکنه

سلام دوست عزیز ، بی اعتنایی و فکر نکردن به اون خاطره و کم کم فراموشش کردن که البته خیلی کارها می تونه توی این قضیه کمکتون کنه مثل انجام یه سرگرمی مورد علاقه و یا کار جدی فکری که فکر و ذهنتون رو یه خورده درگیر کنه تا کمتر بتونید به یاد اون خاطره بد بیفتید و بهش فکر کنید
در کل سعی کنید ذهنتون رو از اون خاطره خالی کنید نه این که با فکر کردن و درگیر کردن ذهنتون بهش تقویتش کنید این جوری خودتون بیشتر عذاب می بینید
خب گفتم که ... وقتی که طرفو میبینی با دیدن قیافه ی نحسش تمام گذشته ات و زندگیت رو که تباه کرده یادت میاد چجوری میشه همه چیو فراموش کرد ؟

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
یه خاطره های بدی همیشه هست روحت رو عذاب میده خوابت رو آشفته میکنه آرامشت رو ازت میگیره !

به نظر خودم تنها راهی که داره اینه : یکی هست که مسبب اون خاطره هاست باید برید یه جایی که دیگه اون آدمو نبینید ، صداشو نشنوید ، ازش خبری نداشته باشید ، از شرش راحت بشید خلاصه ...

اگر بری جایی که دیگه نبینیش بازم یادش میفتی و خاطراتش روحت رو آزار میده
فقط در صورتی می تونی کمی فراموش کنی که اون شخص بمیره

Chilbuk

Registered User
لایک‌ها
190
اگر بری جایی که دیگه نبینیش بازم یادش میفتی و خاطراتش روحت رو آزار میده
فقط در صورتی می تونی کمی فراموش کنی که اون شخص بمیره
به به به ...
ببین کی اومده ...
عمو سینا ... :)

پ ن : نمیدونم شاید ... ولی من برام همین که نبینمش کافیه ... من به مرگش راضی نیستم ...

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
به به به ...
ببین کی اومده ...
عمو سینا ... :)

پ ن : نمیدونم شاید ... ولی من برام همین که نبینمش کافیه ... من به مرگش راضی نیستم ...

خوب بستگی داره کی باشه و باهات چیکار کرده باشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

درود،

فقط گذشت زمان درمانش هست. پنج تا ده سال. بدنبال راه میونبر نباشین ک نیست. البته توی کتابها خیلی داستان نوشتن. اما با واقعیت نمیخونه.

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
بهترین کار گول زدن مغزتونه مثلا مسلمانان توی هر کاری موفق نمیشوند میگویند قسمت نبود به همین راحتی مغزشون رو گول میزنند و خودشون رو از هرگونه فکر کردن و ملامت کردن رها میکنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا