• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری ویتای خودرو هک کنم فریمور 3.6 بزارم

samin_fox

Registered User
لایک‌ها
49
با سلام دوستان گرانقدر;)
از عنوانش پیداست که میخوام ویتای خودم رو هک کنم تا بازیهای PSP رو بتونم روش نصب کنم
و اینکه این بازیهارو چجوری تهیه و چجوری رو ویتا نصب کنم
از راهنماییهای شما صمیمانه سپاس دارم:general206::rolleyes::general601::general406::general307:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
فریمور شما اگر زیر 3.60 هست ویتای شما قابل هک هست اما اگر فریور شما 3.61 هست در حال حاظر ویتای شما قابل هک نیست.
فریمور شما اگر 3.60 هست ، ویتا خودتون رو به اینترنت وصل کنید و با مرورگر ویتا وارد سایت https://henkaku.xyz بشید...دکمه اینستال رو بزنید تا عملیات هک به صورت خودکار انجام بشه.
بعد از طی شدن عملیات هک 2 تا ایکون برنامه نصب شده روی ویتا شما ظاهر میشه من جمله Vita shell و مولکول.
ویتا شما در این مرحله هک شده و شما با برنامه filezila تو کامپیوتر و از طریق ftp میتونید بازی هایرو به ویتا منتقل بکنید...برای این منظور وارد ویتا شل بشید دکمه select رو نیگه دارید تا ایپی ویتا و پورت رو بهتون نشون بده...بعد که نشون داد ای پی و پورت ویتا رو توی نرم افزار filezila میزارید و کانکت رو میزنید..اونوقت دسترسی پیدا میکنید به فایل های ویتا از طریق filezila ...اونوقت بازی که دانلود کردید رو بریزید تو پوشه و از طریق vitashell یا مولکول بازیرو نصب کنید.
حتما باید وایفای وصل باشه تا از طریق ftp فایل انتقال داده بشه و همچنین هم کامپیوتر و هم ویتا حتما باید با یک وایفای وصل بشن اما اگر اینترنتی موجود نبود مهم نیست فقط باید وصل شن به وایفای.
فریمورهای زیر 3.60 هم میتونن ویتاشون رو هک کنن ...اونا یه سری مراحل دیگه باید طی کنن که مقداری پیچیدهتر هست اگر کسی خواست بگه کمکش کنم.

فریمور شما اگر زیر 3.60 هست ویتای شما قابل هک هست اما اگر فریور شما 3.61 هست در حال حاظر ویتای شما قابل هک نیست.
فریمور شما اگر 3.60 هست ، ویتا خودتون رو به اینترنت وصل کنید و با مرورگر ویتا وارد سایت https://henkaku.xyz بشید...دکمه اینستال رو بزنید تا عملیات هک به صورت خودکار انجام بشه.
بعد از طی شدن عملیات هک 2 تا ایکون برنامه نصب شده روی ویتا شما ظاهر میشه من جمله Vita shell و مولکول.
ویتا شما در این مرحله هک شده و شما با برنامه filezila تو کامپیوتر و از طریق ftp میتونید بازی هایرو به ویتا منتقل بکنید...برای این منظور وارد ویتا شل بشید دکمه select رو نیگه دارید تا ایپی ویتا و پورت رو بهتون نشون بده...بعد که نشون داد ای پی و پورت ویتا رو توی نرم افزار filezila میزارید و کانکت رو میزنید..اونوقت دسترسی پیدا میکنید به فایل های ویتا از طریق filezila ...اونوقت بازی که دانلود کردید رو بریزید تو پوشه و از طریق vitashell یا مولکول بازیرو نصب کنید.
حتما باید وایفای وصل باشه تا از طریق ftp فایل انتقال داده بشه و همچنین هم کامپیوتر و هم ویتا حتما باید با یک وایفای وصل بشن اما اگر اینترنتی موجود نبود مهم نیست فقط باید وصل شن به وایفای.
فریمورهای زیر 3.60 هم میتونن ویتاشون رو هک کنن ...اونا یه سری مراحل دیگه باید طی کنن که مقداری پیچیدهتر هست اگر کسی خواست بگه کمکش کنم.

samin_fox

Registered User
لایک‌ها
49
واقعا ممنون از این راهنماییتون
اما متاسفانه ویتامو بردم پیشه بلا نسبت یک ابله بدون اینکه بهم بگه ورژنش رو برد بالا به 3.61 پدر منو در آورد حالا دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم
کاش زودتر راهنماییم میکردین به این مشکل بر نمیخوردم
الانم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم
فقط بازی های ارجینال مجورم بگیرم
اون زیاد مهم نبود بیشتر میخواستم بازیهای پی اس پی رو نصب کنم که الان دیگه نمیشه

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
واقعا ممنون از این راهنماییتون
اما متاسفانه ویتامو بردم پیشه بلا نسبت یک ابله بدون اینکه بهم بگه ورژنش رو برد بالا به 3.61 پدر منو در آورد حالا دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم
کاش زودتر راهنماییم میکردین به این مشکل بر نمیخوردم
الانم دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم
فقط بازی های ارجینال مجورم بگیرم
اون زیاد مهم نبود بیشتر میخواستم بازیهای پی اس پی رو نصب کنم که الان دیگه نمیشه
متاسفانه در حال حاضر هیچ راهی نیست برای فریمور های 3.61..باید منتظر بود دید ایا اون هکر میتونه رو 3.61 کاری انجام بده یا خیر.

البته در نظر داشته باش شما در صورت هک رو فرمیور 3.60 و زیر اون شما قابلیت اجرای بازی های ویتارو در حال حاظر دارید و برای اجرای بازی های PSP باید منتظر اپدیت جدید هک باشید...قبلا رو فریمور های خیلی قدیمی بازی های PSP اجرا میشدن روش ولی با هک جدید این قابلیت فعلا می پره ولی با اخباری که رسیده به زودی بازی های PSP هم اجرا میشن.

samin_fox

Registered User
لایک‌ها
49
امکانش هست یه زحمت به شما بدم که هر وقت هک برا 3.61 اومد بهم خبر بدین؟
واقعا ممنون میشم

Benyaminj

کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بالا