• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چجوری چند تماس هم زمان بدون اشغالی با ثابت داشته باشم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
قراره تو چند روز بار تماسی زیادی روی یک خط ایجاد بشه . که متاسفانه خط دیگری هم در دسترس نیستش.
لذا آیا سیستم یا روشی هست که یک خط تلفن ثابت بتونه بدون اشغال شدن چندین تماس ورودی رو ساپورت کنه؟؟؟
چون مدت محدود هست این موضوع نمیخایم زیاد هزینه بشه .

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
بلی . میتونید voip کار کنید . واسه ارزون شدن کار هم از Elastix استفاده کنید . البته خیلی در موردشون اطلاع ندارم ولی میدونم کم هزینست و شدنی !

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز راهنمایی انجام شده در خصوص elastix واقعا بجا هست ولی در مورد شما جوابگو نیست. یک خط تلفن در صورتی میتونه این شرایط رو داشته باشه که یا خط روتاری باشه یعنی تعدادی خط شهری دیگه بعنوان زیر شماره شما باشن و به مشتری یا در تبلیغات همون سرشماره اعلام میشه که اون هم به تعداد خطوط زیر شماره محدودیت داره در تعداد تماس همزمان. در حالت دوم شما خط E1 دارید که هر خط 32 کانال داره که فقط سی کانال برای تماس استفاده میشه پس باز هم محدود به سی تماس هستید. هر چقدر هم افزایش ظرفیت بخواهید بدید باید لینک E1 اضافه کنید که به ازای هر لینک 30 خط اضافه میشه و باز بحث سرشماره و زیر شماره مطرح میشه. با یک خط شهری معمولی بدون داشتن هیچ سرویس خاصی امکان پذیر نیست

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
ممنون محسن جان ، راستش در مورد ویپ و ... اطلاعات چندانی ندارم و فقط در حد کانفیگ یک اکستنشن تو الستیکس رو دیده بودم گفتم شاید بشه ! شما ک تجربشو داشتین با fxo / fxs نمیشه ی کارایی کرد؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
سلام دوست عزیز خیر اصلا شدنی نیست. فرض کنید یک خط تلفن همراه دارید که سرویس callwaiting اون هم فعال نیست. آیا این امکان هست که موبایل شما در حال مکالمه زنگ بخوره؟این حالت در خطوط.شهری هم صادق هست و برای
مثال یکی از مراکز تماسی که مدیریتش دست بنده هست در حال حاضر مجهز به 4 خط E1 و 18 خط آنالوگ هست. خطوط E1 با یک سرشماره و خطوط شهری آنالوگ با یک سرشماره دیکه قابل استفاده هستن. در خطوط E1 به ازای هر لینک سی و دپ کاناله یک زوج سیم کشیده میشه یعنی هشت رشته سیم یا چهار زوج سیم که مجموعا 120 کانال ارتباطی رو از طریق مودم xdsl و درنهایت سرور های voip برقرار میکنه. در خطوط شهری به ازای هر 18 خط دقیقا 18 زوج سیم کشیده میشه و فقط از سمت مخابرات سرشماره برروی 17 خط دیگه دایورت شده و وقتی 17 خط اشغال شدن آخرین خط خود سرشماره گرفته میشه و کلا خطوط اشغال میشن. اصلا تماسی به سمت ایشون بعد از اولین تماس دیگه ارسال نمیشه که بخواهیم با هر ابزاری اون رو مدیریت کنیم

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
دوست عزیز راهنمایی انجام شده در خصوص elastix واقعا بجا هست ولی در مورد شما جوابگو نیست. یک خط تلفن در صورتی میتونه این شرایط رو داشته باشه که یا خط روتاری باشه یعنی تعدادی خط شهری دیگه بعنوان زیر شماره شما باشن و به مشتری یا در تبلیغات همون سرشماره اعلام میشه که اون هم به تعداد خطوط زیر شماره محدودیت داره در تعداد تماس همزمان. در حالت دوم شما خط E1 دارید که هر خط 32 کانال داره که فقط سی کانال برای تماس استفاده میشه پس باز هم محدود به سی تماس هستید. هر چقدر هم افزایش ظرفیت بخواهید بدید باید لینک E1 اضافه کنید که به ازای هر لینک 30 خط اضافه میشه و باز بحث سرشماره و زیر شماره مطرح میشه. با یک خط شهری معمولی بدون داشتن هیچ سرویس خاصی امکان پذیر نیست

ممنون محسن جان ، راستش در مورد ویپ و ... اطلاعات چندانی ندارم و فقط در حد کانفیگ یک اکستنشن تو الستیکس رو دیده بودم گفتم شاید بشه ! شما ک تجربشو داشتین با fxo / fxs نمیشه ی کارایی کرد؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

دوستان ازر اطلاعاتتون متشکرم . یک چیزایی در مورد E1 خوندم اما دقیق نفهمیدم . که این سی کانالی که میده باید براش خط خریده بشه یا با یک خط هم میشه این سی کانال رو داشت و اینکه آیا اجاره ای هست در حد یک ماه؟؟؟

فکر کنم بهترین راه اگر راه دیگری نباشه . راه اندازی دایورت خط ثابت رو چندتا موبایل در حالت اشغال هستش

Ali.Ghasemi

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان ازر اطلاعاتتون متشکرم . یک چیزایی در مورد E1 خوندم اما دقیق نفهمیدم . که این سی کانالی که میده باید براش خط خریده بشه یا با یک خط هم میشه این سی کانال رو داشت و اینکه آیا اجاره ای هست در حد یک ماه؟؟؟

فکر کنم بهترین راه اگر راه دیگری نباشه . راه اندازی دایورت خط ثابت رو چندتا موبایل در حالت اشغال هستش
شما فرمودید برای مدت کوتاه می خواید این کار کنید
پس باید بگم هیچ چیزی نیست
باید چند تا خط داشته باشید که روتاری کنید و یا دایورتی در زمان اشغالی تلفن فعال کنید.
ایوان هم به شرکتهای داده می شود و 30 خط نیاز دارید که از مخابرات دریافت می شود و هزینه حدود 4 تومن به بالا دارد

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
تا به الان تنها راه منطقی تر از باقیه این بوده که امئر مشترکین چندتا شماره همراه بدم و بگم در صورت اشغالی خط ثابت رو اون خط ها دایورت بشه .

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
E1 سی خط نیست . من کلی توضیح دادم دوستان E1 یک زوج سیم هست . یعنی انگار یک خط آنالوگ ، همین شهری های هشت رقمی کشیده شده ولی تکنولوژی اون فرق میکنه که مودم داره و ... که بالا هم توضیح دادم . روی هم دو تا رشته سیم 30 کانال ارتباطی به شما داده میشه نه سی تا خط . اینا فرق دارن با هم

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
نمیشه مگه اینکه دایورت کنی روی یه شماره دیگه
راهی هست که تلفن ثابت رو به گوشی دایورت کرد؟ هزینه داره؟

بالا