mohamad_oops
Registered User
- نوشتهها
- 174
- لایکها
- 11
اگه می خواهین پول به ایگولد انتقال بدید یا بگیرید از طریق بانک این کار رو بکنید مطمئن تر از بانک هست آخه؟
Last edited:
به خاطر چند دلار آخه ارزش نداره هزینه انتقال هم داره!به نقل از mohamad_oops :اگه می خواهین پول به ایگولد انتقال بدید یا بگیرید از طریق بانک این کار رو بکنید مطمئن تر از بانک هست آخه؟
می گید چجوری بهتون میگم
من قبلا یه سایت رو بهتون معرفی کردم تو همین تاپیک که نوشتم انتقال ایگولد مستقیم به بانک های ایران برید ببینید
آخه تو اون سایت برعکس هم (ریختن پول به ایگولد) هم امکان داره
بانک به بانک مطمئن ترین راه است فقط باید یه حساب ارزی باز کنید مثلا در همه ی شعبه های بانک سامان امکان داره
از این بهتر آخه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از h53067 :به خاطر چند دلار آخه ارزش نداره هزینه انتقال هم داره!
بالای 5000 دلار صرف میکنه !
تو بانک سامان هم برای باز کردن حساب ارزی 1000 دلار لازمه!:lol:
من دیروز خودم از بانک سامان پرسیدم طرف گفت برای افتتاح حساب حداقل موجودی 1000 دلاره!به نقل از vbigdeli :آقا این آمار رو شما از کجا میاری؟
کی میگه 1000 دلار بانک سامان می خواد،100 دلار بیشتر نمی خواد
من خودم تو بانک سامان باز کردم 100دلار دادم!!!به نقل از h53067 :من دیروز خودم از بانک سامان پرسیدم طرف گفت برای افتتاح حساب حداقل موجودی 1000 دلاره!
البته تو سایتش 3 مدل داره برای حسابهای ارزی :
1. حساب قرض الحسنه پس اندازبا حداقل مانده 100 دلار يا معادل دلاري ساير ارزها
2. حساب قرض الحسنه جاري با حداقل مانده 10000 دلار يا معادل دلاري ساير ارزها.
3. سپرده هاي کوتاه مدت و بلند مدت ارزي با حداقل مانده 1000 دلار يا معادل دلاري ساير ارزها بانرخ سود لايبر +1 درصد.
احتمالا این حالت سوم رو به من گفته!
من گفتم گرفتم؟به نقل از mohamad_oops :من خودم تو بانک سامان باز کردم 100دلار دادم!!!
در ضمن حساب جاری ارزی بدون وثیقه کمتر از 100000$ نمیدن شما چجوری گرفتی؟؟
:blink:
از طریق سایتهای واسطه مثل e-gold4u.com که میتونید هم ایگولد بخرید و هم بفروشید خیلی راحت!به نقل از mike1361 :اونوقت چجوری میشه انتقالش داد؟
آخه کی حوصله صرافی داره؟؟؟؟به نقل از mohamad_oops :اگه می خواهین پول به ایگولد انتقال بدید یا بگیرید از طریق بانک این کار رو بکنید مطمئن تر از بانک هست آخه؟
می گید چجوری بهتون میگم
من قبلا یه سایت رو بهتون معرفی کردم تو همین تاپیک که نوشتم انتقال ایگولد مستقیم به بانک های ایران برید ببینید
آخه تو اون سایت برعکس هم (ریختن پول به ایگولد) هم امکان داره
بانک به بانک مطمئن ترین راه است فقط باید یه حساب ارزی باز کنید مثلا در همه ی شعبه های بانک سامان امکان داره
از این بهتر آخه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امکان پذیر هستبه نقل از sub :تازه حساب ارزی باز کردن توی شهرستان ها امکان پذیر نیست؟
فکر کنم هزینه انتقال پول از طریق بانک به بانک بصورت Flat باشه یعنی یک مبلغ مشخص می گیزند براشون هم فرقی نداره شما 10 دلار انتقال بدید یا 1000 دلار برای همین هم انتقال وجوه کم از این طریق نمی صرفه ولی برای مبالغ بالا بالطبع از سابتهای واسطه هم مطمئن تره هم به صرفه تربه نقل از mohamad_oops :برای انتقال پولها می صرفه 1% بانک دستمزد می گیره یعنی دلاری 912تومن از این سایت های واسطه که بهتره