• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایگولد لیست کشورهاشو برداشته و مثل سابق داره عضو میگیره؟؟؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
حالا من یه چیزی بگم
ایگلد حسابارو بست منم یه 3000 تایی ت حسابم بود
بعد به داییم که اونجا لود گفتم بره ببینه میشه کاری کرد گرفت
اونم یه بار رفته دفترشون 3 بارم تل حرف زده گقت
بهم گفتن شما به پولتون میرسین دیگه نمیدونم قضیه چیه

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
بهم گفتن شما به پولتون میرسین دیگه نمیدونم قضیه چیه

خوب قضیه ی نداره ، شما هیچ وقت به پولتون نمی رسید!
تمام !!!!!!!!!!!! :f34r:

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0

مثل اینکه خیلی بهش حال داده میخواد یه بار دیگه بریم حساب باز کنیم و بعد از یه مدت پولامون رو بکشه بالا ، درآمد از این بهتر :cool:

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
مثل اینکه خیلی بهش حال داده میخواد یه بار دیگه بریم حساب باز کنیم و بعد از یه مدت پولامون رو بکشه بالا ، درآمد از این بهتر :cool:

تایید میشه میخوان دوباره بخورن پولارو

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
اقا ميگم من حساب باز كردم
سري قبل هم 2 تا از حسابام رو بلوك كردن و مبلغ هر دو حسابم رو بالا كشيد كه مجموعش ميشد 0 $
ميگم واقغا مايه ابروريزي هست طرف داشت حساب من رو مي بست نگفت اخه براي چي اينكار رو دارم ميكنم ؟!!! يه سنت هم حتي توي مدت ثبت اكانتم جابجا نشده بود (البته هر دو حسابم بدين شكل بود )
الانم همينطور حساب باز كردم براي روز مبادا يه بار ديدي خواستم يه جنس بخرم نياز شده با ايگولد خريد كنم(ولي راستي اصلا ايگولد به چه درد ميخوره هيچ سايتي اصلا قبولش نداره؟!!) البته بعيد ميدونم اين اتفاق بيافته

با همه اين تفاسير من چند هفته پيش كه اقدام به ثبت مجدد ( وي پي ان شركت ايران وي پي ان) يه همچين حكايتي برام پيش اومد كه ثبت نام نكردم يعني ايگولد ليست گذاشته بود اما ديروز كه رفتم ثبت نام كنم (البته با يك وي پي ان ديگه) ديگه ليست كشورها نبود با خودم گفتم شايد بخاطر نوع *** باشه !!!!؟ پس حكايت اينه ميخواد پولمون رو بالا بكشه

بالا