• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا بعضی از شرکت ها از cms های اوپن سورس استفاده نمیکنند ؟

temper

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

در حال حاضر cms های اپن سورس زیادی از قبیل دات نت نیوک ، جوملا و وردپرس موجود هست که community خیلی گسترده ای دارند که به معنای توسعه سریعتر و موجود بودن ماژول های بیشتر برای استفاده است ولی با این حال من متوجه نمیشم چرا خیلی از شرکت های فعال در زمینه طراحی وب اصرار دارند یک cms از اول خودشان طراحی کنند که فکر میکنم در این صورت از لحاظ تعداد باگ و وضعیت امنیت cms ساخته شده در وصعیت بدتری نسبت به cms های معروف اپن سورس باشد .
به نظر شما مزایای ساخت یک cms از ابتدا و انحصاری چیست ؟

ممنون

NAKOOT

Registered User
لایک‌ها
454
البته من اطلاعات دقیقی ندارم اما تا جایی که تجربه کردم شما وقتی سورس یک CMS رو در اختیار نداشته باشید عملاً شناختی از اون CMS برای نفوذ ندارید در نتیجه کارتون سخت می شه.
پس شرکت ها ( اونا که سرشون به تنشون می ارزه ) با نوشتن یک CMS هم امنیت رو می برن بالا و هم چیزی که می خوان رو دارن.

mojtaba_6485

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
خیلی ساده هست ، سیستمی که انحصاری باشه می تونه کدباز یا می تونه انکد شده باشه . اسمش روش هست چون تجاری هست و برای توسعه استفاده میشه برای مثال ما دو تا هسته داریم از اون یکیش سایته اصلیمونو بردیم جلو یکی دیگه واسه پروژه ها استفاده می کنیم این که میگین امنیت ندارن اینا بحث شما کلی هست شما هیچ وقت تو نت نمی تونی بگی امنیت یه اسکریپت 100 درصد هست همونطور که نمی تونی بگی امنیت یه سرور 100 درصد هست. البته خیلی از شرکت ها نقشه دولپر رو دارن یه سیستم جی پی ال مثله جوملا رو توسعه میدن چند تا دیزاین روش میکنن میگن مثلا ماله ماست اما کسایی واقعا دستی تو کار داشته باشن فرق اختصاصی با دستکاری شده رو راحت میفهمن.
مهمترین مزیت اختصاصی بودن هم مالکیت روی اسکریپت هست به نظر من/

temper

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خیلی ساده هست ، سیستمی که انحصاری باشه می تونه کدباز یا می تونه انکد شده باشه . اسمش روش هست چون تجاری هست و برای توسعه استفاده میشه برای مثال ما دو تا هسته داریم از اون یکیش سایته اصلیمونو بردیم جلو یکی دیگه واسه پروژه ها استفاده می کنیم این که میگین امنیت ندارن اینا بحث شما کلی هست شما هیچ وقت تو نت نمی تونی بگی امنیت یه اسکریپت 100 درصد هست همونطور که نمی تونی بگی امنیت یه سرور 100 درصد هست. البته خیلی از شرکت ها نقشه دولپر رو دارن یه سیستم جی پی ال مثله جوملا رو توسعه میدن چند تا دیزاین روش میکنن میگن مثلا ماله ماست اما کسایی واقعا دستی تو کار داشته باشن فرق اختصاصی با دستکاری شده رو راحت میفهمن.
مهمترین مزیت اختصاصی بودن هم مالکیت روی اسکریپت هست به نظر من/

ممنون دوست عزیز
منظور من هم امنیت 100% نبود و فقط قصدم مقایسه بین امنیت اوپن سورس و اسکریپت اختصاصی بود .از لحاظ امنیت اسکریپت های اوپن سورس این مزیت را دارند که به خاطر حجم زیاد کاربران و توسعه دهندگان خیلی زود باگ ها پیدا و اصلاح می شوند ولی از طرفی چون همه به کد برنامه دسترسی دارند این موجب ضعف امنیتی می شود و در مورد اسکریپت های اختصاصی و اینکد شده کسی به سورس برنامه دسترسی ندارد و این از لحاظ امنیتی مزیت محسوب می شود ولی از طرفی برخی از این اسکریپت ها آنقدر ناشیانه نوشته می شوند که تعداد خیلی زیادی باگ در آنها وجود دارد و چون فقط همان برنامه نویس به سورس دسترسی دارد آن باگ ها ناشتاخته می مانند و موجب ضعف امنیتی می شوند.
در ضمن به نظرم برخی cms های اوپن سورس مثل وردپرس آنقدر انعطاف پذیر هستند که می شود با کمی برنامه نویسی اونها رو مطابق نیاز customize کرد .
موفق باشید

بالا