• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا بعضی برنامه ها خودبه خود نصب میشن؟؟

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
سلامم عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشین.

یه سوال فنی : گوشیم سامسونگ s3mini نمیدونم چرا بعضی برنامه ها اتومات دان و نصب میشن جالب اینکه میان روی صفحات خانه اصلا توو خود گوشی نصب نمیشن که کلا پاک کنی !!! مثلا مثل تبلیغات رو گوشیم میاد بازی کلاش یا چیز دیگه بعد یدفعه میبنم هستش !!! یعنی ویروسی شده ؟ آنتی ویروشم نصبه ؟؟ کسی بلده کمک کنه مرسی

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
اول این میاد بالا گوشیممم

3-26-2015 12-13-17 PM.jpg

بعدمم میزنه باید نصب کنی که هر کاری کردم نرفت نصبش کردم بعد پاکش کردم

3-26-2015 12-13-32 PM.jpg

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
مشکلی نیست قابل حله.تو تنظیمات ،مدیربرنامه برو ببین اونجا هستش؟اونجا میتونی حذفش کنی.اگه حذفش غیر فعال بود باز قابله حله.

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
مشکلی نیست قابل حله.تو تنظیمات ،مدیربرنامه برو ببین اونجا هستش؟اونجا میتونی حذفش کنی.اگه حذفش غیر فعال بود باز قابله حله.
اخه اونجا نیست که پاکش کنم میاد رو صفحات خانگی گوشی اصلا چرا خود به خود دان میشن اینا یا دشب بازی کلاش چی چیه اون اومده واسه نصب

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
یه نرم افزار دکتروب Dr.Web نصب کن و آپدیت و بعد اسکن بزن

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
سلامم عیدتون مبارک سال خوبی داشته باشین.

یه سوال فنی : گوشیم سامسونگ s3mini نمیدونم چرا بعضی برنامه ها اتومات دان و نصب میشن جالب اینکه میان روی صفحات خانه اصلا توو خود گوشی نصب نمیشن که کلا پاک کنی !!! مثلا مثل تبلیغات رو گوشیم میاد بازی کلاش یا چیز دیگه بعد یدفعه میبنم هستش !!! یعنی ویروسی شده ؟ آنتی ویروشم نصبه ؟؟ کسی بلده کمک کنه مرسی
سلام
برو تو ستینگ گوگل پلی اتو اپدیت و اینستال رو بردار

Sent From my IPHONE Via Tapatalk

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
سلام
یعنی چی که تو خوده گوشی نیست اما تو صفحه ی Home هست ؟ برو تو قسمت app manager برنامه های در حال اجرا ، نصب شده و تمومه برنامه های گوشی رو بهت نشون میده حتی اونایی که خودت ازش خبر نداری ، هر کدوم رو میخوای اینستال رو بردار ، اگرم حذف نصب نشد غیرفعالشون کن ، تمومه داده های برنامه رو هم پاک کن .
بعدشم تو قسمت تنظیمات یه بخشی برای اپدیت خودکار نرم افزارها است که پشتیبانی سامسونگ ارسال میکنه همون galaxy apps ،(√ ) رو از جلوش بردار . یه بخش هم مال google play هست که ممکنه خود به خود برات نرم افزار نصب کنه (√) اونم بردار ؛ اگه جلوی mobo market هم گزینه (√) رو زدی اونم بردار .در ضمن یه سری بازی ها و برنامه ها هست که وقتی میخوای نصب شون کنی تو اون لیست قابلیتهای دسترسی شون ، فرستادن تبلیغ یا نصب خودکار برنامه و بازی هست که وقتی تأیید میکنی و نصبش میکنی بعد از یه مدت برات همه رو میفرسته ، اجازه حذفم نمیده حتمی باید نصب کنی !!!! منم یه بار این جوری شده بود فکر کردم گوشیم ویروسی یا هک شده . یه برنامه با زبون روسی فرستاده بود ، هر قسمت از گوشی میرفتم به زور پرتم میکرد تا برنامه هه رو نصب کنم ! منم نصب نمیکردم ، دیگه مطمئن شده بودم یه جاسوس روسی گوشیمو هک کرده !! آخرشم فهمیدم مالِ یکی از بازیهامه که اتفاقا یه شرکت روسی ساخته اش . اون بازی رو حذف کردم ، یه چند تا فایر وال هم نصب کردم همه چی حل شد !
بگرد ببین همچین بازی یا برنامه ای که بهش اجازه داده باشی برات برنامه و تبلیغ و بازی بفرسته رو نصب کردی یا نه ، بعد حذفش کن . ممکنه تو live wallpaper هم باشه . اگرم لانچر رو گوشیت نصب کردی ، ممکنه کار اونم باشه . حتی میتونه کار مرورگرها هم باشه ، کلا همه مشکوک میباشن ! :D:general406::general504:
77565549045757503343.gif
post-5.aspx
5.gif
clovergirlsmiley.gif
post-5.aspx

Last edited:

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
اول این میاد بالا گوشیممم

مشاهده پیوست 779927

بعدمم میزنه باید نصب کنی که هر کاری کردم نرفت نصبش کردم بعد پاکش کردم

مشاهده پیوست 779928
من الان تازه این عکسها رو دیدم ، اینا ( boost و… ) برنامه های لانچر نصب شده هستن ، قطعا یه لانچر رو گوشیت نصبه و با هر بار اپدیت یه قابلیت جدید بهش اضافه میشه .لانچر گوشی منم همین دوتا برنامه رو داره . واسه حذف (lock booster ) انگشتمو گذاشتم رو برنامه و به سمت اون سطل حذف (دیلیت) پرتش کردم !!!! :D:general703::general107::general406:البته این دوتا برنامه های خوبین ، وقتی اجرا کنید تمومه برنامه های اضافی گوشیت رو میبندن و حجم حافظه رو واسه سریع تر اجرا شدن برنامه هایی که داری اجرا میکنی افزایش میدن.

yasman.yk

Registered User
لایک‌ها
294
سلام
یعنی چی که تو خوده گوشی نیست اما تو صفحه ی Home هست ؟ برو تو قسمت app manager برنامه های در حال اجرا ، نصب شده و تمومه برنامه های گوشی رو بهت نشون میده حتی اونایی که خودت ازش خبر نداری ، هر کدوم رو میخوای اینستال رو بردار ، اگرم حذف نصب نشد غیرفعالشون کن ، تمومه داده های برنامه رو هم پاک کن .
بعدشم تو قسمت تنظیمات یه بخشی برای اپدیت خودکار نرم افزارها است که پشتیبانی سامسونگ ارسال میکنه همون galaxy apps ،(√ ) رو از جلوش بردار . یه بخش هم مال google play هست که ممکنه خود به خود برات نرم افزار نصب کنه (√) اونم بردار ؛ اگه جلوی mobo market هم گزینه (√) رو زدی اونم بردار .در ضمن یه سری بازی ها و برنامه ها هست که وقتی میخوای نصب شون کنی تو اون لیست قابلیتهای دسترسی شون ، فرستادن تبلیغ یا نصب خودکار برنامه و بازی هست که وقتی تأیید میکنی و نصبش میکنی بعد از یه مدت برات همه رو میفرسته ، اجازه حذفم نمیده حتمی باید نصب کنی !!!! منم یه بار این جوری شده بود فکر کردم گوشیم ویروسی یا هک شده . یه برنامه با زبون روسی فرستاده بود ، هر قسمت از گوشی میرفتم به زور پرتم میکرد تا برنامه هه رو نصب کنم ! منم نصب نمیکردم ، دیگه مطمئن شده بودم یه جاسوس روسی گوشیمو هک کرده !! آخرشم فهمیدم مالِ یکی از بازیهامه که اتفاقا یه شرکت روسی ساخته اش . اون بازی رو حذف کردم ، یه چند تا فایر وال هم نصب کردم همه چی حل شد !
بگرد ببین همچین بازی یا برنامه ای که بهش اجازه داده باشی برات برنامه و تبلیغ و بازی بفرسته رو نصب کردی یا نه ، بعد حذفش کن . ممکنه تو live wallpaper هم باشه . اگرم لانچر رو گوشیت نصب کردی ، ممکنه کار اونم باشه . حتی میتونه کار مرورگرها هم باشه ، کلا همه مشکوک میباشن ! :D:general406::general504:
77565549045757503343.gif
post-5.aspx
5.gif
clovergirlsmiley.gif
post-5.aspx
دمم شما گرم استادیوووو :D:D:D:D

قوی سیاه

Registered User
لایک‌ها
96
استادی از خودتونه. :general406::D:D:general406::):)امیدوارم به کارت اومده باشه .

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
بالا