• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا بودن چندین دامنه برای سئو بسیار بد است؟

limanweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
این مقاله رو از سایت SEO.COM ترجمه کردم و برای شما دوستان قرار میدم، امیدوارم لذت ببرید

cloning.jpg

گاهی پیش آمده است که برخی از مشتریان سئو سایت من درخواست عجیبی را مطرح کرده اند که البته برای خودشان امری ساده و بدون مشکل بوده است! آنها از من می خواستتند تا سایت آنها را برای چندین دامنه به طور همزمان سئو کنم و حتما هم با این دامنه های پارک شده بر روی یک سایت ، در نتایج نخست گوگل نیز باشند. اما وقتی با مخالفت من و توضیحاتم مواجه می شدند، عصبانی شده و مرا​
متهم به مخفی کردن یک راز یا مسئله مهم می کردند و آن را بهانه ای برای دریافت هزینه بیشتر می دانستند و این در حالی بود که من اصلا هزینه بیشتری تقاضا نکرده بودم و فقط می گفتم استفاده از چند دامنه برای سئو، بسیار مضر است و الته امری است غیر ممکن که 3 یا 4 دامنه را همزمان و آن هم برای یک سایت در نتایج نخست جای داد. گاها به شوخی می گفتم که خوب به جای 3 یا 4 دامنه، ده دامنه خریداری کنیم و کل صفحه را متعلق به خود نمائیم
smiley-laughing.gif
اما دلیل مخالفت من با این کار چه بود؟ به نظر من تمرکز بر روی یک دامنه بسیار بهتر و اثر بخش تر است. همچنین از ایجاد مطالب تکراری و چندگانه با محتوای یکسان جلوگیری می شود (همانطور که می دانید این کار بسیار برای سئو مضر است). اما این نکته را به خاطر داشته باشید که شرایط و کار سئو را شما مشخص می کنید، چرا که متخصص این کار هستید، پس قاطع باشید.​
البته این مسئله که چندین دامنه با پسوندهای مختلف خریداری می شود به دلیل وجود برخی اشخاص سودجو است که با خرید این پسوندها، سعی دارند بعدها آن دامنه را به صاحبان و کسانی که واقعا مشتری این نام هستند با قیمت های بالاتری بفروشند و گاها میلیونی!!!​
این نکته را نیز به خاطر بسپارید که داشتن چندین دامنه همزمان، هیچ کمکی به سئو شما نخواهد کرد. این نکته مهم است که رقیبان شما در حال حاضر تمرکز خودشان را برای سئو سایت خویش به کار گرفته اند و روی دامنه خود فعالیت می کنند و ما همچنان اندر خم یک کوچه ایم. اما اگر باز هم اصرار دارید که از دامنه های مختلف خود استفاده کنید حتما آن ها را با روش 301 Redirect، به دامنه اصلی خود متصل کرده اید.​
لطفا این فکر را که هر یک از این دامنه ها برای ما یک سایت مجزا و مشتریان مجزا ایجاد خواهند کرد را از ذهنتان خارج کنید و بدانید از نظر گوگل این امر یک نوع اسپم محسوب می شود.​
[h=1]سئو بوسیله دامنه های کشوری (سئو بین المللی) :[/h]
برای اینکار نیز بهتر است از دامنه مربوط به همان کشور استفاده کنید، به وطر مثال اگر مشتریان شما در انگلستان هستند بهتر است از دامنه های با پسوند co.uk استفاده نمایید. چرا که دامنه های دیگر شما را در امر سئو بین المللی به این میزان یاری نخواهند کرد.​
نکات کلیدی این مقاله :​
  1. در سئو از یک دامنه استفاده کنیم
  2. در سئو با چند دامنه حتما از ریدایرکت 301 استفاده کنیم.
  3. در سئو بین المللی از دامنه های کشورهای مقصد استفاده کنیم.
  4. چندین دامنه در سئو باعث ایجاد مطالب تکراری در یک سایت می شود و این یعنی اسپم.

نویسنده مقاله : محمدرضا یوسفی

منبع : www.limanweb.ir

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
ممنونم .. بسیار عالی ..

cup

Registered User
لایک‌ها
111
مثل اين مي مونه كه يه نفر چند تا اسم و لقب داشته باشه