• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا در بیشتر ماستها از شیر خشک استفاده میشه؟

dashakol

Registered User
تاریخ عضویت
23 می 2006
نوشته‌ها
67
لایک‌ها
44
محل سکونت
Shiraz
دوستان به نظرتون چرا بیشتر شرکتهای لبنیاتی دارن از شیر خشک استفاده میکنن؟ دلیلی غیر از سودآوری میتونه داشته باشه؟ همیشه به این فکر میکنم چطور ممکنه هزاران تن شیر خشکی وارداتی رو درست کنترل کرد؟ اگر یه بار شرکتهای چینی با انگیزه سودآوری از ملامین استفاده کردن چه دلیلی داره باز هم اینکار رو نکنن؟ یعنی ممکن نیست یه نمونه شیر خشک انتخابی بدون مشکل رو به مرجع بازرسی ارائه بدن و اونها هم چشمشون رو ببندن؟ کل سوپر مارکتهای شهر رو گشتم یه ماست بدون شیر خشک پیدا نمیشه. :(
امیدوارم از دوستانی که در صنایع غذایی مشغول هستن اینجا باشن.
 
بالا