دوستان به نظرتون چرا بیشتر شرکتهای لبنیاتی دارن از شیر خشک استفاده میکنن؟ دلیلی غیر از سودآوری میتونه داشته باشه؟ همیشه به این فکر میکنم چطور ممکنه هزاران تن شیر خشکی وارداتی رو درست کنترل کرد؟ اگر یه بار شرکتهای چینی با انگیزه سودآوری از ملامین استفاده کردن چه دلیلی داره باز هم اینکار رو نکنن؟ یعنی ممکن نیست یه نمونه شیر خشک انتخابی بدون مشکل رو به مرجع بازرسی ارائه بدن و اونها هم چشمشون رو ببندن؟ کل سوپر مارکتهای شهر رو گشتم یه ماست بدون شیر خشک پیدا نمیشه. 
امیدوارم از دوستانی که در صنایع غذایی مشغول هستن اینجا باشن.
امیدوارم از دوستانی که در صنایع غذایی مشغول هستن اینجا باشن.