• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا رتبه سئو شما کاهش پیدا کرده و هفت راه برای حل آن

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
یکی از رایج‌ترین سوالاتی که هر روز از من می‌شود:
چرا رتبه من در حال کاهش است؟
خب، من یک معتقد قوی به ردیابی رتبه‌بندی نیستم، زیرا جستجو فراتر از یک بازی طولانی شده است. تا زمانی که ترافیک جستجو شما، سه ماه به سه ماه حرکت کند، مشکلی ندارید. اما اگر بر ردیابی رتبه‌بندی پافشاری می‌کنید، و می‌خواهید مطمئن شوید که رتبه خود را حفظ کرده اید، 7 مورد زیر را می‌توانید در زمان مشاهده کاهش رتبه در کلمه کلیدی خاص انجام دهید.
راه حل ۱، لینک دهی درونی
بزرگترین مشکلی که من امروزه در بسیار از سایت‌ها می‌بینم، این است که آنها لینک‌دهی درونی را یادشان می‌رود. لینک‌دهی درونی یعنی لینک کردن صفحات به هم. و اگر شما از لینک‌دهی درونی استفاده کنید، احتمالا متن‌های انکور قوی استفاده می‌کنید که مسئله خوبی محسوب نمی‌شود.
تاکتیک‌هایی که از متن‌های انکور غیر درونی استفاده می‌کنند، آنقدر اثربخشی دارد که می‌توانند در کلمه یوتیوب شما را در صفحات اول قرار دهد.
انتظار نداشته باشید که با اضافه کردن لینک‌های درونی، سریعا نتیجه را مشاهده کنید. معمولا نزدیک به سه ماه طول می‌کشد تا لینک‌ها اثربخشی خود را نشان دهند. و اگر شما نمی‌توانید به صفحات قدیمی رفته و لینک‌های درونی قراردهید، باید این کار را به آرامی و در طول زمان انجام داده و به صفحات جدید، لینک‌های درونی اضافه کنید.
راه حل 2، افزایش سرعت سایت
در سال 2010، گوگل اعلام کرد که سرعت سایت را نیز در تعیین رتبه‌بندی سایت، مد نظر می‌گیرد. آیا می‌دانید چرا گوگل به سرعت بارگذاری سایت توجه می‌کند؟ آنها پی برده‌اند که وقتی به سایت‌های کند رتبه خوب می‌دهند، کاربران تجربه بدی پیدا کرده و کمتر از گوگل استفاده می‌کنند. و این به معنای درآمد کمتر برای گوگل است.
خب، چطور سرعت سایت را افزایش می‌دهید؟ نگران نباشید. من لیستی از راه حل‌های فنی را به شما نمی‌دهم. به جای آن، من می‌خواهم یک راه حل ساده را با شما به اشتراک بگذارم.

این راه حل، Google Page Speed است. تنها کاری که شما باید انجام بدهید، ثبت نام و دنبال کردن چند مرحله غیر فنی است. شما افزایش سرعت را در سایت مشاهده خواهید کرد.
راه حل 3، لینک‌سازی، اما نه به صفحه‌ای که رتبه‌اش کاهش پیدا کرده است

ادامه مطلب: http://digiseo.ir/post/c_showListObject/350_چرا-رتبه-سئو-شما-کاهش-پیدا-کرده-و-هفت-راه-برای-حل-آن
فایل پی دی اف: http://fsnet.ir/home/1/files/چرا رتبه سئو شما کاهش پیدا کرده و هفت راه برای حل آن.pdf

بالا