• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ساب‌دامین‌های من، همون دامنه اصلی رو نشون می‌دن؟

aftabgardan-cc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
ما دیروز سایتمون رو به سرور جدید منتقل کردیم و تنظیمات دامنه و امثالهم رو هم انجام دادیم. حالا هر زیردامنه‌ای رو که می‌زنیم، صفحه اول سایت اصلی رو نشون می‌ده!!!
این سایت اصلیه:
Aftabgardan
و مثلاً این یک زیردامنه‌ش:
Aftabgardan
اما اگر به زیر دامنه برید دامنه اصلی رو می‌بینید!!!

البته چیز عجیب اینه که پشتیبانی هاستینگ می‌گه من درست می‌بینم و مشکلی نیست اما من به شاید ده نفر دیگه و از چندین جا و خط و ISP مختلف تست کردم، همچنان خرابه!!
خلاصه دارم شاخ درمیارم!
شما چی حدس می‌زنید؟

baxiha

Registered User
لایک‌ها
173
دروود!:D
دوست عزیز شما از کجا سرور گرفتید؟شرکت هاستینگتون کدومه؟اسمش؟
منم هم یه مشکل شبیه این داشتم به پشتیبانی سایت گفتم خودشون باید مشکلو حل کنن.حتما دارن از زیر کار شونه خالی میکنند شک نکن وگرنه منم امتحان کردم همونجوری بود که شما گفتید.

aftabgardan-cc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دروود!:D
دوست عزیز شما از کجا سرور گرفتید؟شرکت هاستینگتون کدومه؟اسمش؟
منم هم یه مشکل شبیه این داشتم به پشتیبانی سایت گفتم خودشون باید مشکلو حل کنن.حتما دارن از زیر کار شونه خالی میکنند شک نکن وگرنه منم امتحان کردم همونجوری بود که شما گفتید.

شما هم بعد از ترنسفر به سرور جدید این مشکل رو داشتید؟
من حدس می‌زنم به خاطر DNS Serverهای دنیا باشه و ربطی به هاستینگ نداشته باشه.
یه وقتایی تغییر سرور باید این نوع مشکلات می‌شه. که باید یه چند روز صبر کنی تا تمام روترها آپدیت بشن.
البته ممکن هم هست که به سرور ربط داشته باشه،‌ نمی‌دونم...

به هر حال، اونا دقیقاً محتوایی که در اون ساب‌دامین‌ها هست رو برام کپی و ارسال کردن و درست بود. احتمالاً اهل دوز و کلک نیستن.

siam2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
احتمال داره ساب دامین رو روی دامین اصلی ریدایرکت کردین

aftabgardan-cc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با توجه به اینکه مشکل من حل شد بد نیست اینجا دلیل رو بگم که اگر کسی از طریق جستجو وارد این تاپیک شد، مشکلش رفع بشه.
به نظر می‌رسه این یک باگ در CPanel هست. وقتی یک سایت رو از یک سرور به سرور دیگه منتقل می‌کنه، کل زیردامنه‌هاش رو در Parked domains اضافه می‌کنه! یعنی همه زیردامنه‌ها دامنه اصلی رو نشون می‌دن!
باید به بخش Parked domain در کنترل پنل برید و تمام اون زیردامنه‌ها رو از اونجا پاک کنید! همین!
شاید لازم بشه تمام زیردامنه‌ها رو پاک کنید و دوباره بسازید (البته داده‌هاتون پاک نمی‌شه فقط زیردامنه حذف و مجدداً ایجاد می‌شه)

موفق باشید.

بالا