• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایتم به آخرین صفحه نتایج گوگل منتقل شده؟!

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
با سلام خدمت دوستان

حدود دو هفته است که سایتم در اکثر کلماتی که بیشترین ورودی را داشت به صفحه آخر (دقیقاً صفحه آخر و آخرین نتیجه ها) انتقال پیدا کرده.در سایتهایی هم برای پنالایز (پنالتی) شدن چک کردم و نه اسپم شده و نه پنالایز شده.هیچ ایرادی هم تو وبمستر تولز نگرفته و قسمت manual actions هم خالی هست.

می خواستم بپرسم آیا ممکنه گوگل بدون اخطار ما رو جریمه کرده باشه؟

در کدهای سایت هم چندین ماه هست تغییری ندادم.و از نظر ایندکس شدن هیچ مشکلی نیست و هر روز مطالب ایندکس میشه.ولی فقط در جستجوی کلمات اصلی به صفحه آخر جستجوها انتقال پیدا کرده و کاهش شدیدی در ورودی از گوگل پیدا کرده.

ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمائین.

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
اگه آدرس سایتتو قرار بدی بهتر میشه کمکت کرد .

Corner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
445
آدرس چیخ ؟

mac2

Registered User
لایک‌ها
8
برای من هم دقیقا اینطور شده و یکی از دلایلش ارور در صفحه و خرابی لینک های صفحه بود ،بطوریکه ایندکس اومد پایین و در نتایج جستجو رفت صفحات عقب تر

bhbh

Registered User
لایک‌ها
9
برای ما هم همین مشکل هست - اگه راه حلی داشتن دوستان همین جا اعلام کنند یا اگه تغییری کرد سایتشون

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
فکر کنم باز داستان قدیمی گوگل آپدیت شده

Mr.sh3ll

Registered User
لایک‌ها
884
احتمالا افسرده شده

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
سلام مجدد. امکان اینکه بصورت عمومی آدرس سایت رو بدم بنا به دلایلی مقدور نیست.برای چند تن از دوستان پخ شد.
مشکل همچنان پابرجاست.اگه کسی تا حالا به این مشکل خورده و تونسته حلش کنه ممنون میشم ما رو هم راهنمایی کنه.
البته کنار سایت ما چند تا سایت بزرگ دیگه هم هستند که اومدن صفحه آخر آخر!

amirvazir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
من 1 سال روزی 70000 کلیک داشتم و ورودی گوگلم رو 25000 تا 30000 بود یه روزیه دیدم از فقط 10000 ورودی گوگل دارم یعنی حدود 65% ریزش داشت پی گیری که کردم فهمیدم گوگل آپدیت شده البته کاربران ثابت من سرجاشون بودن چون سایت رو دوست داشتن و من بازدیدم از 70000 کلیک اومد رو حدود 40 تا 50 هزار کلیک
1دلیلشم میتونه صفحات ریفلشی باشه کد بزارید مثلا هر 5 دقیقه ریفلش بشه صفحه بازدید 2 برابر میشه ولی گوگل رتبتونو وحشتناک میاره پایین
پاپ آپ هم همینطور رتبرو کم میکنه تو گوگل کم کم
لینک دادن به دیگران و لینک نگرفتن از اونا هم بعد چند ماه کم میکنه بازدیدو
مثلا روزی 100 پست ارسالی داشته باشی یه هو بشه روزی 20 پست ارسالی بازم رتبتون کم میشه
رقیبتون بیشتر از شما تلاش کنه بازم رتبه شما کم میشو تو کلمات
خیلی دلیل داره شاید بهت بگم بالای 1000 دلیل واسه کاهش بازدید وجود داره
چون این گوگل واسه سایت ها نقش خدارو بازی میکنه 1 آدرس سایت از 1000 مدل فیلتر گوگل رد میشه مقایسه میشه آنلایز میشه تا شما بیایید بالا
به نظر من فکر نکردن به نتیجه و کار کردن واسه دل خودتون بهترین راه هست بیایید فکر کنید به اینکه بازدید کننده چی میخواد خالص برای بازدید کننده کار کنید
به فکر بازدید باشید زمین میخورید 5% فکر بازدید باشید 95% فکر مطالب ناب خودتون
من یه سایت زدم 2 ماه هست الان بازدیدش شده روزی 7000 کلیک ورودی گوگلم هم هر روز داره چندرصد میره بالا رتبمم شده 8000 ایرانپ
چون واقعا فکر نمیکنم به نتیجه فقط تلاش میکنم بازدید کننده لذت ببره مطالب من رو جای دیگه پیدا نکنه
خدا شاهده 1 Seo هم انجام ندادم سایت ساده کد این چیزا نزدم توش

بالا