• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت مپ و اطلاعات سایتم در گوگل وبمستر تولز به روز نمی شه؟؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان

از 20 روز پیش تا حالا گوگل دیگه سایت مپ سایتم رو به روز نمی کنه. مجبورم هر 2-3 روز یکبار به صورت دستی ریسابمیتش کنم.
از یک هفته پیش هم دیگه اطلاعات مرتبط با سایت مثل کلمات کلیدی و بک لینک ها و ... به روز نمی شه.

دلیل این مشکل چی می تونه باشه؟ چطور کاری کنم که گوگل به صورت اتوماتیک هر روز سایت مپ رو آپدیت کنه؟

شما هم تا به حال با این مشکل مواجه شدید؟

ممنون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
چه خطایی میده ؟
403 ؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
ممنونم دوستان.

چه خطایی میده ؟
403 ؟

هیچ خطایی نمی ده فقط به روز نمی شه. تعداد لینک ها موقع جست و جو با عبارت site:sitename.com در گوگل هر روز بیشتر می شه ولی توی وبمستر تولز تعداد لینک های وارد شده و ایندکس شده ثابت مونده.

ماله منم همین مشکل رو داره از 3/3 آپدیت نشده

دقیقا اطلاعات سایت من هم از این تاریخ به بعد به روز نشده. البته سایت مپ از این تاریخ قبل تر.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
اوکی پس مشکل از میزبان نمی تونه باشه.
اسکرپیت سایت شما چیه؟
وی پی یا جوملا و یا... ؟

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
اوکی پس مشکل از میزبان نمی تونه باشه.
اسکرپیت سایت شما چیه؟
وی پی یا جوملا و یا... ؟

اسکریپت سایت وردپرس هست. تو این سه ماهی که سایت رو راه اندازی کردم، آلتوس هاست حتی یک دقیقه هم داون تایم نداشته. آی پی اختصاصی هم گرفتم تا مشکل اسپم شناخته شدن و ... نباشه.

در حال حاضر سایت با 996 صفحه ایندکس شده روزانه 180 الی 220 ورودی از گوگل داره. محتوا هم 40-50 درصد یونیک هست. این آمار خوبه به نظرتون؟ یا متوسط و یا ضعیف؟ (با توجه به سن سایت و تعداد ایندکس ها)
تعداد کل پست ها هم 1055 تاست.

ممنون به خاطر وقتی که برای جواب دادن می گذارید.

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
خوبه
پلاگین سایت مپ و سئو شما چیه نصب شده روی وی پی

All in One SEO

و

Google XML Sitemaps

پس این آمار خوبه برای همچین سایتی؟

در حالت کلی تعداد ورودی های گوگل به اندازه چند درصد تعداد ایندکس های سایت باید باشه؟ با توجه به اینکه روزانه 30 الی 100 پست ارسال می شه. زبان سایت انگلیسی هست و پست ها هم نه کاملا کپی هست و نه یونیک.

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آمار عالی هست
خوب شما تو بینگ وبمستر هم اد کن ببین چه جوری جلو میره
یک پیشنهاد : Yoast WordPress SEO

MAXiMo

Registered User
لایک‌ها
25
آمار عالی هست
خوب شما تو بینگ وبمستر هم اد کن ببین چه جوری جلو میره
یک پیشنهاد : Yoast WordPress SEO

تو وبمستر تولز بینگ هم ثبت کردم ولی کلا ورودی ندارم از بینگ و یاهو. ولی با این مورد مشکلی ندارم. من کلا روی اینها حساب نکردم.

در حال حاضر مشکلم اینه که اطلاعات سایت مثل کلمات کلیدی و بک لینک ها و ... از 3 مارس تا به حال در گوگل وبمستر تولز به روز نشده. همونطور که دوستمون هم اشاره کردند. و سایت مپ جدید رو گوگل خودش به صورت اتوماتیک دریافت نمی کنه.

با Yoast WordPress SEO تا حالا کار نکردم ولی در موردش مطالعه می کنم ببینم چطوره.

بالا