• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا صدا و سیما میخواد مخاطبان خودش را از دست بدهد ؟

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
سلام
ما تو خونه مون ماهواره نداریم و زیاد هم تلویزیون نگاه نمی کنیم
برنامه های تلویزیون هم برخی موارد میبینم
ولی چیزی که واسم عجیبه اینه که توی شبکه های دیجیتالی تازه تاسیس مانند : نمایش یا تماشا دارن به شعور مخاطب توهین میکنن
مثلا برداشتن سریال پوآرو که گذاشتن قسمت هاش همه پس و پیش هستن
اولین قسمت پوآرو که میشه فهیمد این اولین قسمت هست
چون هنوز کاپیتان هستینگز و سربازرش جپ با هم آشنای صمیمیم نیستن میان تو قسمت آخر که میزاره آشنا میشن !!!!!

یا شبکه نمایش تازگی ها دقت کردم به شدت دارن فیلم ها را سانسور میکنه
مثلا یک فیلم از تام هنکس گذاشته بود من قبلا دیدم
توی خود تلویزیون
بعد حالا که گذاشته اینقدر ازش بریده بودن که کل محتوا را داغون کردن
در حالی که صحنه های بدی نداشته و قبلا گذاشتن اما فیلم را کردن یکساعت
امروز باز یک فیلم دیگه دیدیم اون هم از ساعت 7-8 گذاشتن یعنی یک ساعت
واسم سواله چرا حالا که دارن فیلم و سریال میزارن به من مخاطب و بقیه احترام نمیزارن
چرا اینقدر فیلم ها را داغون میکنن ؟
منم قبول دارم صحنه های سوسکی سانسور بشه موافقیم و جا افتاده
ولی نمیدونم چرا اینقدر گند میزنن به فیلم ها
نظر دوستان چیه ؟
یعنی واقعا عوامل شبکه نمیدونن قسمت اول سریال پوآرو کدومه ؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
منم چند باری دیدم از همین شبکه های سراسری فیلمها رو خلاصه پخش کردند،یکبار یادمه فیلم سخره نورد رو شبکه سه داشت بعد از ظهر پخش کرد خیلی از سکانسهای فیلم که هیچ مشکلی نداشت رو حذف کرده بودند،لااقل اگر اینکارو میکنند داخل پرانتز جلوی اسم فیلم بنویسند "خلاصه" که مردم بدونند صحنه های غیر مبتذل هم حذف شده.

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
من تو شبکه های ایرانی تو کله کشور چه استانی چه سراسری به ترتیب آی فیلم ( اونم نه همیشه ) , شبکه ی گلستان (بعضی وقتا) رو بعضی وقتا نیگاه میکنم و دیگه اصلا تلویزیون و... نیگاه نمیکنم

persian-internet

Registered User
لایک‌ها
117
منم چند باری دیدم از همین شبکه های سراسری فیلمها رو خلاصه پخش کردند،یکبار یادمه فیلم سخره نورد رو شبکه سه داشت بعد از ظهر پخش کرد خیلی از سکانسهای فیلم که هیچ مشکلی نداشت رو حذف کرده بودند،لااقل اگر اینکارو میکنند داخل پرانتز جلوی اسم فیلم بنویسند "خلاصه" که مردم بدونند صحنه های غیر مبتذل هم حذف شده.

بله دقیقا
من نمیدونم چه اصراری دارن به این کار
کل فیلم را حذف میکنن
حتی قبلا میبینی پخش کردند
الان خلاصه میکنن
سریال های خارجی هم که قسمت آخر را اول میزارن قسمت اول را اخر
اصلا نمی فهمی چی به چی میشه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
بله دقیقا
من نمیدونم چه اصراری دارن به این کار
کل فیلم را حذف میکنن
حتی قبلا میبینی پخش کردند
الان خلاصه میکنن
سریال های خارجی هم که قسمت آخر را اول میزارن قسمت اول را اخر
اصلا نمی فهمی چی به چی میشه
متن پستت دیدم یاد شبکه تماشا افتادم
واقعآ سریال های خارجی افتضاح پخش می کنه
نمونه سریال: پزشک دهکده
فقط کافیه یه بار ببینید
سریال 1 ساعته خالص پزشک دهکده تبدیل شده به 25 الی 30 دقیقه(آخر توهین به بیننده)
حتی یادمه شبکه 2 اون زمان که پخش می کرد(با مقدار سانسور) کمتر از 50 دقیقه نبود
اما شبکه تماشا سریال نیم ساعته کرده:blink::wacko:

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
تا ماهواره هست نگاه کردن تلویزیون حرامه :))

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
کلیه ی منتقیدن دولت که نون خور دولت هستن دارن از راه پُزیشن معکوس استفاده میکنن تا مردم رو کفری کنن.

مثلا اگه اشتباه نکنم شهرداری تهران دستور داد دراختای یکی از قشنگترین خیابون های تهران رو قطع کنن

یا اخبار ساعت 14 بجای اینکه مثل همیشه خلاصه ی صحبت های ر ه ب ر رو اول برنامه بگذاره..تا میتونه کم خلاصه میکنه..(یک دفعه تا 20 دقیقه سخنرانی رو نشون داد!!!)

برنامه های رادیویی مستقیما میرن روی اعصاب مردم...مثلا اندفعه گفت شاه فقط باید مدیریت روی کشور میکرد و نباید توی امور کشور دخالت میرد.. شاه یک دیکتاتور بود..

و یا همین نمونه ای که شما فرمودید.

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
قدیما یه سری تایتانیک رو پخش کرد من فکر کردم تیزر فیلم بود، نگو خود فیلمو پخش کرده بود!

یه سری آقا و خانم اسمیت رو پخش کرد که حتما شنیدید بیشتر شبیه حاج آقا و حاج خانم اسمیت بود.

اون دوستی هم که به بازپخش با سانسور پزشک دهکده اشاره کردن واقعا جای تاسف داره که یعنی حتی نسبت به اون زمان که گمون می کردیم فضا بسته اس

فضا بسته تره!

botrakia

Registered User
لایک‌ها
72
با پخش ماهواره ای شبکه های استانی ، آبروی ایرانی ها رو جلو مردم دنیا بردن ! :| اصلا شبکه های استانی از ما نیست اینو به کی بگیم :| . دیگه کشورو که به گند کشیدین حداقل آبرومونو جلو دیگران نبرید با این شبکه ها و برنامه های جواد و ت*میتون . به کی بگیم ؟ به کجا شکایت کنیم ؟! آقای مسئول این پیامو میبینی ؟ یه بیننده داره اینو بهت میگه : پخش ماهواره ای شبکه های استانی رو متوقف کنید .

Orpheus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
76
اين ما.. ر به خطا ها انقدر گفتن گيرنده ديجيتال 20 كانال ميگيره ما هم رفتيم خريديم ديديم 10 كانال نشون ميده حالا هم كه به گاج رفته و اصلا مدتيه هيچ كانالي رو نميگيره

اون موقع هم كه 10 كانال رو ميگرفت همش سريال تكراري مال 10-20 سال قبل .بعد ضرغامي مياد باد تو غب غب ميندازه و گوز گوز ميكنه و هي سخن ريني ميكنه كه ما فلان كانالو داريم بهمان كانال داريم .نمونش همين سريال كذايي"پزشك دهكده" كه هر كدوم از شبكه ها 10 بار حد اقل پخشش كردن

ديگه خيلي بخان هنر كنن ميرن اوشين ماله 30 سال پيش رو پخش ميكنن. خلاصه كيفيت صفر

اخبارشون هم كه افتضاح كلن يه سري خبر رو هر روز تو هر سانس خبري دقيقا همونطور تكرار ميكنن بدون هيچ تغييري همشم دروغ و چرت و پرت

يني گذارشگري كه فرستادن خارچ خودشو ميماد تا بتونه از كاه كوه بسازه و يه نقطه ظعف از آمريكا يا انگلسي پيِِدا كنه.نمونش همين فلاح كه ميبينمش كهير ميزنم
بعد تا يه برنامه اي 2 - 3 تا حرف مفيد ميزنه فورن نابودش ميكنن مثل پارك ملت

صدا و سيما= طويله

آوانگارد

Registered User
لایک‌ها
482
من که اصلا شبکه های ج.ا رو نگاه نمیکنم.

Adin

Registered User
لایک‌ها
769

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
کاش که فقط این بود ، جالبه که حتی ترجمه ها و دوبله فیلم هم گاها متفاوت هست بعضی موقع ها عملا موضوع فیلم عوض میشه

بالا