• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مودم حين شماره گيري، گير مي كنه؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

اين مودم من هر وقت ميخوام شماره يه كانكشن اينترنتي رو بگيرم، وسط شماره گيري بوقش گير مي كنه و ضمن اينكه صداي ناهنجاري ميده، كانكت هم نميشه. البته هميشه انيطور نيست و وقتي هم قطع مي كنم و يكي دو بار ديگه سعي مي كنم وصل ميشه اما اين مشكل خيلي زياد تكرار ميشه. نميدونم ربط به نرم افزار داره يا سخت افزار.

كسي مشكل مشابه داشته؟ كسي راه حل رو ميدونه؟

متشكرم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام
36.gif

. حالات مختلفي وجود دارند كه ميتوانند مشكل فوق را ايجاد نماييند. چندتا از حالات را در زير ذكر مي‌نمايم:

1) اگر اين مشكل را از قبل نداشته ايد 100% مشكل كنوني شما نرم افزاري مي‌باشد. گاهي با عوض كردن ويندوز و يا دوباره نصب كردن درايور مودم مشكل حل مي‌شود.

2) اگر سخت افزار جديد به سيستم خود اضافه نموديد و پس از آن چنين مشكلي به وجود آمده، احتمال تداخل يا ناسازگاري با قطعه جديد زياد هست.

3) ممكن است در درون Slot PCI-يي قرار داده‌ايد كه IRQ آن با يكي از قطعات مشترك است.(مانند: LAN يا IDE يا Onboard Sound Card يا ...) به دفترچه مادربورد خود مراجعه نماييد و در بخش "IRQ assignments" نگاه كنيد و ببينيد كدام شكاف PCI با بقيه Share نيست. اگر با USB مشترك بود مشكلي نيست، (اگرچه از طريق Device Manager ميشود آن پرت USB را از كار انداخت)

4) از طريق Device Manager هم مي‌شود تداخل IRQها را نيز چك نمود. از منوي "View" و "Resources by Type" به آدرس دهي IRQها دسترسي ميابيد.

5) در آخر و به احتمال زياد، اگر اين مشكل را شما از روز اول داشتيد، به احتمال زياد مودم شما همانند همه مودمهاي امروزي جز مودمهاي نرم افزاري مي‌باشند. اكثر اين مودمها داراي چيپ Connexant هستند. مودمهاي نرم افزاري كارشان فقط دريافت و ارسال Signalها مي‌ياشد و عمل پردازش در چنين مودمهايي به عهده Processor مي‌باشد. (اطلاعات بيشتر در مورد Software Modem) اما مدم هاي سخت افزاري مانند US Robotic Ext. داراي پردازشگر 90MHz مي‌باشند. بنابر اين در اكثر چنين مودم‌هاي نرم افزاري (كه به Win Modem هم مشهورند) در هنگام شماره گيري باعث ايجاد وقفه در كار كامپيوتر مي‌شوند. يكي از مودم‌هاي قبلي من از همين نوع بود و زمان شروع شماره گيري باعث وقفه در موسيقي در حال بخش ميشد و يا فيلم در حال پخش. اما همه مودم‌هاي نرم افزاري اين چنين نيستند. بسته به تكنولوژي شركت سازنده هم دارد. مثلا من مودم Zoltrix مدل Smart Spirit را كه يك چيپ Connexant داشت و نرم افزاري بود را هم داشتم و اصلا وقفه اي در كار كامپيوتر ايجاد نمي كرد. (در بازار به Zoltrix سه چيپ معروف است) اين مودم سرعتش فوقلاده است. بر اساس علاقه و كارم، مدلهاي مختلفي را چك كرده‌ام: Creative ، Motorola، Rockwell و .... در بين تمامي مودمهاي داخلي و از نوع نرم‌افزاري Zoltrix Smart Spirit بهترين است. الان هم من يك مودم خارجي USRobotic Voice-Message 56K دارم كه با يك كانورتور COM 2 USB آن را به پورت USB وصل كرده‌ام و سرعتش عالي شده!!!

. در پايان با توجه به توضيحات مختصر شما، حدس من همين مشكل نرم افزاري بودن و از نوع خوب نبودن مودم شماست. در پايان عجب انيميشن باحالي را براي آموزش Ghost پيدا كرديد!!
285.gif
با اجازه من هم آن را براي امضاي خودم بر ميدارم. راستي يك راهنماي ديگه هم اضافه كردم. آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary كه در امضا لينكش موجود است.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/03/01
209.gif
60.gif

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

. حالات مختلفي وجود دارند كه ميتوانند مشكل فوق را ايجاد نماييند. چندتا از حالات را در زير ذكر مي‌نمايم:

1) اگر اين مشكل را از قبل نداشته ايد 100% مشكل كنوني شما نرم افزاري مي‌باشد. گاهي با عوض كردن ويندوز و يا دوباره نصب كردن درايور مودم مشكل حل مي‌شود.

2) اگر سخت افزار جديد به سيستم خود اضافه نموديد و پس از آن چنين مشكلي به وجود آمده، احتمال تداخل يا ناسازگاري با قطعه جديد زياد هست.

3) ممكن است در درون Slot PCI-يي قرار داده‌ايد كه IRQ آن با يكي از قطعات مشترك است.(مانند: LAN يا IDE يا Onboard Sound Card يا ...) به دفترچه مادربورد خود مراجعه نماييد و در بخش "IRQ assignments" نگاه كنيد و ببينيد كدام شكاف PCI با بقيه Share نيست. اگر با USB مشترك بود مشكلي نيست، (اگرچه از طريق Device Manager ميشود آن پرت USB را از كار انداخت)

4) از طريق Device Manager هم مي‌شود تداخل IRQها را نيز چك نمود. از منوي "View" و "Resources by Type" به آدرس دهي IRQها دسترسي ميابيد.

5) در آخر و به احتمال زياد، اگر اين مشكل را شما از روز اول داشتيد، به احتمال زياد مودم شما همانند همه مودمهاي امروزي جز مودمهاي نرم افزاري مي‌باشند. اكثر اين مودمها داراي چيپ Connexant هستند. مودمهاي نرم افزاري كارشان فقط دريافت و ارسال Signalها مي‌ياشد و عمل پردازش در چنين مودمهايي به عهده Processor مي‌باشد. (اطلاعات بيشتر در مورد Software Modem) اما مدم هاي سخت افزاري مانند US Robotic Ext. داراي پردازشگر 90MHz مي‌باشند. بنابر اين در اكثر چنين مودم‌هاي نرم افزاري (كه به Win Modem هم مشهورند) در هنگام شماره گيري باعث ايجاد وقفه در كار كامپيوتر مي‌شوند. يكي از مودم‌هاي قبلي من از همين نوع بود و زمان شروع شماره گيري باعث وقفه در موسيقي در حال بخش ميشد و يا فيلم در حال پخش. اما همه مودم‌هاي نرم افزاري اين چنين نيستند. بسته به تكنولوژي شركت سازنده هم دارد. مثلا من مودم Zoltrix مدل Smart Spirit را كه يك چيپ Connexant داشت و نرم افزاري بود را هم داشتم و اصلا وقفه اي در كار كامپيوتر ايجاد نمي كرد. (در بازار به Zoltrix سه چيپ معروف است) اين مودم سرعتش فوقلاده است. بر اساس علاقه و كارم، مدلهاي مختلفي را چك كرده‌ام: Creative ، Motorola، Rockwell و .... در بين تمامي مودمهاي داخلي و از نوع نرم‌افزاري Zoltrix Smart Spirit بهترين است. الان هم من يك مودم خارجي USRobotic Voice-Message 56K دارم كه با يك كانورتور COM 2 USB آن را به پورت USB وصل كرده‌ام و سرعتش عالي شده!!!

. در پايان با توجه به توضيحات مختصر شما، حدس من همين مشكل نرم افزاري بودن و از نوع خوب نبودن مودم شماست. در پايان عجب انيميشن باحالي را براي آموزش Ghost پيدا كرديد!! با اجازه من هم آن را براي امضاي خودم بر ميدارم. راستي يك راهنماي ديگه هم اضافه كردم. آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary كه در امضا لينكش موجود است.

موفق باشيد.

خداحافظ
IgImAx
86/03/01

سلام استاد Igi
حال شما خوبه؟

خيلي ممنون از راهنمايي. من رفتم به Device Manger و اونجا گزينه View> Resouces Connection رو زدم. ديدم IRQ مودم با يه چيز ديگه به نام Intel (R)... USB Controller يكي هست. اون دومي رو Disable كردم ببينم مشكل حل ميشه يا نه. خبرشو بعداً بهت ميدم.

در ضمن خبر اومدن آموزش Multi-Primary رو توي PM كه لطف كرده بوديد ديدم. برام خيلي جالب هست چون يه موقع بهش نياز داشتم. اما الآن ترجيح ميدم اين كارو نكنم. به دليل همون ايرادي كه خودتون گفتيد. يعني عدم دسترسي از هر ويندوز به ديگري. آخه من ميخوام دسترسي داشته باشم تا بعضي مشكلات ويندوزها رو بتونم از طريق ويندوز دوم حل كنم.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام جواد جان
36.gif

. خوبي آقا؟ ممنون از لطفت، خدا را شكر خوبم! اما استاد خودتي
39.gif
و اما نكاتي كه ذكر كرديد: امروزه روي مادربردها 4 تا 8 عدد پورت USB قرار مي‌دهند. و هر جفت از آنها از يك IRQ استفاده مي‌نمايند و IRQ آنها با بقيه قطعات مشترك مي‌شود. به دليل محدوديت تعداد IRQ اين تداخل امروزه زياد رخ مي‌دهد و امري عادي است. اكثر موارد اين امر باعث بروز مشكل نمي‌شود. اما موارد محدودي را ديده‌ام كه با Disable كردن USB مشترك با يك قطعه، آن قطعه مشكلش حل شده است. در هر صورت من فكر كنم همچنان مشكل شما خوب نبودن نوع مودم شماست. راستي مشخصات مودم خود را ننوشتيد؟ و يك نكته ديگر كه البته در مورد كيس شما بسيار احتمال آن كم است، در موارد خاص گاهي با Update كردن BIOS مادربرد بعضي از مشكلات حل مي‌شود.

. اما بحث شيرين Multi Primary، اولا: به كمك برنامه Partition Magic مي شود به پارتيشن Hide شده Primary ديگر از محيط ويندوز دسترسي داشت. كافي كه گزينه Partition/Browse را از منو انتخاب نماييد. البته اين نوع دسترسي به راحتي دسترسي از Windows Explorer نيست! دوما: وقتي Multi Primary ايجاد مي نماييد به راحتي ميَشود از آنها Ghost گرفت و فايل Image را برروي هارد ديسك و در پارتيشن Logical ايجاد كرد. به اين شكل در صورت خرابي ويندوز مي‌شود با سرعت بسيار بيشتري نسبت به Image روي CD ريخته شده ويندوز را بازيافت كرد. (در كامپيوتر من زمان بازيافت يكي از ويندوزها 2:45 و ديگري 6 دقيقه مي‌باشد) ويندوز دوم من (كه به نام LAB I مي‌باشد!!) محل تست برنامه‌هاي مختلف هست. گاهي هر هفته و يا ماهي يك بار به دلايل مختلف ويندوز را بازيافت ميكنم.

. در آخر نميدانم چرا دارم اين نكته را در اينجا ميگم!!!
40.gif
اما در مورد برنامه جديدتان در تاپيك "روزشمار 86 هم رسيد (جديد)" يا من لينك دونلود برنامه‌تان را نمي‌بينم يا Browserام اونو نشونم نميده! لطفا يك چكي بفرماييد. ممنون.

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/03/02
209.gif
60.gif

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
با اجازه دوستان،
من فكر ميكنم اين مشكل آي اس پي هست كه ازش سرويس ميگيريد كه تا يه مرحله اي پيش ميره ولي تا آخر نميتونه ادامه بده و گير ميكنه. با توجه به اينكه گفتيد اين مشكل بعضي مواقع رخ ميده علتش همين ميتونه باشه.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
متاسفانه مشكل همچنان باقي است. با اون روش هم حل نشد.
در ضمن مشكل از isp هم نيست چون با تمام كارت ها همينجوريه. مگر اين كه همه Isp ها مشكل داشته باشند. آيا كسي مشكل مشابهي داره؟ آيا كسي راه حلي به ذهنش مي رسه (به جز تعويض مودم)؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
يعني به جز تعويض مودم راهي نداره؟

در پايان عجب انيميشن باحالي را براي آموزش Ghost پيدا كرديد!! با اجازه من هم آن را براي امضاي خودم بر ميدارم. راستي يك راهنماي ديگه هم اضافه كردم. آموزش ساخت پارتيشنهاي Multi Primary كه در امضا لينكش موجود است.

Igi جان
گرافيك كه قابل شما رو نداره، اگه ميخواي كل امضامو كادو كنم بردار ببر!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام جواد جان
36.gif

گرافيك كه قابل شما رو نداره، اگه ميخواي كل امضامو كادو كنم بردار ببر!

. شما لطف دارید.

. یک مودم دیگر را برروی کامپیوتر خود تست نمایید اگر مشکل نداشت تنها جواب شما خرید یک مودم دیگر است!!

موفق باشيد.
76.gif

خداحافظ
IgImAx
86/03/11
209.gif
60.gif

بالا