• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا موی دیگران همیشه اینقدر مرتبه ؟

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
نمیدونم چرا بعد از دوره اقای خاتمی هر وقت میرم تو خیابون همه موهاشون مرتب هستش و تریپ برداشتن . طوری هم نیست که بگی شونه زدی یا دست کشیده...
یعنی شما ها هر روز میرین آرایشگاه ؟!
اینها چه طوری موهاشون اینقدر همیشه توپه و مال من مثل بز چسبیده به کلم ؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
نمیدونم چرا بعد از دوره اقای خاتمی هر وقت میرم تو خیابون همه موهاشون مرتب هستش و تریپ برداشتن . طوری هم نیست که بگی شونه زدی یا دست کشیده...

حالا نمیدونم شما چرا اینطوری فک میکنید ولی خیلی از این موارد دوره خاص خودشو داره . شایدم حق با شما باشه و از اون زمان به بعد مردم احساس راحتی و شادیه بیشتری کردند . اینو از اون جهت گفتم که قبل از دوره ی خاتمی ملت جرئت نداشتند توی ماشین نوار شاد ( ترانه ! ) گوش کنند . توی خونه خیلی ها یواشکی گوش میکردند ....
در مورد بحث اصلی خودمو مثال میزنم ، از دوره ی راهنمایی که بلد شدم موهامو مرتب کنم همیشه روی موها حساس بودم و سوسول بازی در میاوردم و به همین طریق تا پایان دوره کاردانیم همیشه تا اونجایی که میتونستم به سر و وضعم میرسیدم ... بی حد و حساب .
اما دوره کارشناسی کلا بعد از چند ماه اصلا زندگی واسم اون معنای گذشتشو از دست داد . دنیا و اطرافم واسم بی اهمیت شد ، الانم همونه ، من تا همین 3 سال قبل غیر ممکن بود با موی کاملا تر و تمیز یا صورت 7 تیغ از خونه بزنم بیرون اما الان شاید ماهی 1 بار فقط شونه بکشم به موهام ، ریشمم هر وقت حسشو پیدا کنم میزنم .... یهو 1-2 هفته هم نمیزنم !
یه دلیل دیگه هم داره ، اونم اینه که دغدغه هام توی زندگی تغییر کرده . توی سن 20 سالگی همین که خوشتیپ بشی بری توی دانشگاه یه زوج ! خوب پیدا کنی واست یه دنیا ارزش داره اما الان دیگه ادم :eek:

شما هم جواب سوالتو توی خودت پیدا کن . به هر حال انسان زیبایی رو دوس داره ، شما هم مستثنی نیستی حالا اینکه چرا اینکارو نمیکنی ببین یونت گشاده یا اصلا برات بی اهمیته یا ....

Hamed_Au

کاربر فعال آپلود سنتر
کاربر فعال
لایک‌ها
78

منم موهام همینجوریه...
فکر کنم مال اینه زیاد کوتاه میکنیم شون (آرایشگر)!

جمله ی آخری خیلی باحال بود! :D

اگر کسی میدونه بگه که بشیم همرنگ جماعت.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
خوب بيکارن همش به موهاشون ميرسن
dontknow2.gif

رفيقاي من روزي چند ساعت واسه موهاشون ميذارن
17649IMM2j2ddhx_th.jpg.gif

لاکن من چند ثانيه بيشتر وقت نميذارم
didisaythat.gif

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
حالا نمیدونم شما چرا اینطوری فک میکنید ولی خیلی از این موارد دوره خاص خودشو داره . شایدم حق با شما باشه و از اون زمان به بعد مردم احساس راحتی و شادیه بیشتری کردند . اینو از اون جهت گفتم که قبل از دوره ی خاتمی ملت جرئت نداشتند توی ماشین نوار شاد ( ترانه ! ) گوش کنند . توی خونه خیلی ها یواشکی گوش میکردند ....
در مورد بحث اصلی خودمو مثال میزنم ، از دوره ی راهنمایی که بلد شدم موهامو مرتب کنم همیشه روی موها حساس بودم و سوسول بازی در میاوردم و به همین طریق تا پایان دوره کاردانیم همیشه تا اونجایی که میتونستم به سر و وضعم میرسیدم ... بی حد و حساب .
اما دوره کارشناسی کلا بعد از چند ماه اصلا زندگی واسم اون معنای گذشتشو از دست داد . دنیا و اطرافم واسم بی اهمیت شد ، الانم همونه ، من تا همین 3 سال قبل غیر ممکن بود با موی کاملا تر و تمیز یا صورت 7 تیغ از خونه بزنم بیرون اما الان شاید ماهی 1 بار فقط شونه بکشم به موهام ، ریشمم هر وقت حسشو پیدا کنم میزنم .... یهو 1-2 هفته هم نمیزنم !
یه دلیل دیگه هم داره ، اونم اینه که دغدغه هام توی زندگی تغییر کرده . توی سن 20 سالگی همین که خوشتیپ بشی بری توی دانشگاه یه زوج ! خوب پیدا کنی واست یه دنیا ارزش داره اما الان دیگه ادم :eek:

شما هم جواب سوالتو توی خودت پیدا کن . به هر حال انسان زیبایی رو دوس داره ، شما هم مستثنی نیستی حالا اینکه چرا اینکارو نمیکنی ببین یونت گشاده یا اصلا برات بی اهمیته یا ....
بابا بیخیال !

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شما که حرفه ای هستی بگو ژل بگیرم یا موس ؟
کچل نشم یه موقع ! از چاله بیافتم تو چاه ...
ببین تو حرفات گفتی چجوری بعضیا بدون شونه موهاشون حالت میگیره ! اینطوری نیست اونا هم یه دستی میکشن که صاف بشه منتها بلندی مو هم یه مانع برای صاف بودنه ضمناً آدم سنش که بالا رفت ناخودآگاه به یه مدل مو عادت میکنه و به خاطر تکرار اون خیلی خوب حفظش میشه و بعد از سالها دیگه با دوتا دست کشیدنم موهاشو راحت حالت میده چون دیگه عادت کرده و بلد شده
موفق باشی

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
شما که حرفه ای هستی بگو ژل بگیرم یا موس ؟
کچل نشم یه موقع ! از چاله بیافتم تو چاه ...
تشریف میبری آرایشگاه راهنمایی میکنه. :دی باید مو رو دید و نظر داد.ولی موس که بدرد نمیخوره.

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
تشریف میبری آرایشگاه راهنمایی میکنه. :دی باید مو رو دید و نظر داد.ولی موس که بدرد نمیخوره.
مطمنی؟؟ اخه ژل کله آدم رو نوچ میکنه انگار شربت سکنجبیل ریختن رو آدم و خیلی ستمه. این موس تاحالا نه دیدم نه شنیدم. فقط حدس میزنم چیز باحالی باشه. این فشن های خارجی موس میزنن ؟
بعد الان گوگل کردم زده بود موس حجم دهنده و پایدار کننده قوی ! اینطوری باشه خیلی خیلی توپه

cdcenter24

Registered User
لایک‌ها
40
ببین به جنس مو هم هستاااا . مثلا من موهام راحت با 2قطره آب و یه دست کشیدن هر مدلی بخوام میگیره :دی اما دوستم سشوار و اتو و چسب میزنه بازم اونی که میخواد نمیشه.
شوما یه مدت طولانی هر روز یه مدل رو بزن بعد دیگه خودش همون حالت رو میگیره دیگه نیاز نیست برا هر بار درست کردنش کلی زحمت بکشی :دی

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
فقط یک سوال. ژل بزنم موهام ریزش پیدا نمیکنه یا خراب نمیشه ؟
بعد گرونترین و بهترین ژل دنیا چیه که مثل آب قند عمل نکنه ؟

Jimmy Jump

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
فقط یک سوال. ژل بزنم موهام ریزش پیدا نمیکنه یا خراب نمیشه ؟
بعد گرونترین و بهترین ژل دنیا چیه که مثل آب قند عمل نکنه ؟
کتیرا بهترین حالت دهنده برای مو هست طبیعی و بدون عوارض
برای اینکه وقتی خشک شد تو موهات به شکل شوره نشه خوب کوبیده و صافش کن
هیچ ژلی توصیه نمیکنم چون همشون مواد شیمیایی دارن که باعث ریزش مو میشه

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
کتیرا بهترین حالت دهنده برای مو هست طبیعی و بدون عوارض
برای اینکه وقتی خشک شد تو موهات به شکل شوره نشه خوب کوبیده و صافش کن
هیچ ژلی توصیه نمیکنم چون همشون مواد شیمیایی دارن که باعث ریزش مو میشه
کتیرا رو دقیقا چی کار کنم ؟ مطمن هستی شما سنتی فکر نمیکنی ؟
هاونگ از کجا بیارم ...

mehdi_08

Registered User
لایک‌ها
86
کتیرا هم درد سر داره باید با دقت تهیه بشه و عمل آوردنش باید با دقت انجام بشه
ولی کاملا طبیعیه و ضرری برای مو نداره
ولی یه اشکال عمده اش اینه که بعد مدتی که رو مو باشه پوسته پوسته می شه

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من که الان 2 ساله کلمو میتراشم البته قرار شده از این به بعد نتراشم !!!

خودم عشقم کچل کردنه .

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
من که الان 2 ساله کلمو میتراشم البته قرار شده از این به بعد نتراشم !!!

خودم عشقم کچل کردنه .

vazirnia

Registered User
لایک‌ها
80
اگه ژل خارجی میخوای فقط نیوا .
تو ایرانیا هم بدون الکل پرمون هست که نسبت به بقیه بهتره . من 2 ساله استفاده میکنم مشکلی ندیدم . فقط دیگه سفت نمیکنه مو رو چون الکل نداره .

واسه حالت دادن مو اول باید بری یک آرایشگاه خوب پیدا کنی . که تهران زیاده .
من اینجا (مشهد ) تازه اونی که میخواستم پیدا کردم . سروش تو بلوار وکیل آباد . کارش عالیه . قیمتاشم خیلی خوبه .

بالا