• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا نباید بک لینک بخریم؟

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
همان طور که می دانید یکی از اقدامات مهم الگوریتم پنگوئن مقابله با سایت هایی بود که بک لینک می خریدند و یا به فروش بک لینک می پرداختند.

اما چرا نباید بک لینک بخریم؟

شما را به مطالعه این مقاله دعوت می کنم

Last edited:

SEOmoz

Registered User
لایک‌ها
503
تو رنک دهی جدید گوگل قراره ارزش بک لینک پایین بیاد

منبع؟
معیار سنجش پیج رنک که فقط بک لینک هست اگر قرار باشه چیزی کم بشه اول باید پیج رنک حذف بشه.
این حرف شما افتادن از طرف دیگه ی بوم هست.یک سری که فقط بک لینک میخرن شما میگید بک لینک قراره بک لینک کم ارزش بشه این 2 حرف فرقی با هم ندارند چون هر 2 زیاده روی هست.

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
بک لینک حرفه ای داشته باشید ؛ از طریق شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک ، گوگل پلاس ،توئیتر و ....

موافقم توی خیلی از منابع دنیا خوندم
حتی خیلی از فروشندگان معمولی با فیس بوک ترکوندن

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
اونایی که پول دارند سایتشان همیشه صفحه اول هستن اونایی هم که سرمایه ندارن صفحات آخر
بک لینک تاثیر خیلی خوبی داره
فقط نمیدونم یک لینک باید دائمی باشه یا نه ؟؟؟!!!

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
فعلا که سایتها با بک لینک (اونم از نوع خریداری شده) تو صفحه اولن . شما هم با این مقاله ها خوش باشین

اونایی که پول دارند سایتشان همیشه صفحه اول هستن اونایی هم که سرمایه ندارن صفحات آخر
بک لینک تاثیر خیلی خوبی داره
فقط نمیدونم یک لینک باید دائمی باشه یا نه ؟؟؟!!!
.......................................................................................................................................................................................

ببنید در کل لینک هایی که از فوتر یا قسمت های کناری سایت می آید برای گوگل چندان اهمیتی ندارد ولی لینک هایی که از داخل یک پست یا شبکه های اجتماعی می آید با ارزش می باشد. اگرم می بنید سایتی با بک لینک های پولی اوله مطمئن باشید رقبای خاصی ندارد.

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
تبلیغات متنی پرشین تولز:

خرید شارژ با جوایز روزانه
تور کیش
میزبانی لینوکس
میزبانی ویندوز
میزبانی در ایران
خرید شارژ ایرانسل وهمراه اول وخرید شارژ مستقیم ایرانسل
سرور اختصاصی در ایران
سرور اختصاصی مجازی در ایران
شارژ ایرانسل
آموزش سیسکو
آموزش CCNA
بهترین آموزشگاه سیسکو در سال 90

فقط موقع خرید و فروش بک لینک از جیمیل استفاده نکنید تا گیر نیافتید !!!

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
سایت هایی که به خرید و فروش لینک مبادرت می کنند، من فکر می کنم برای گوگل براحتی قابل تشخیص هست
از طرفی تبادل لینک بایسستی فقط در صفحه هوم پیج باشه و 1 و 3 یا 4 طرفه باشه(من فقط یک طرفه رو توصیه می کنم :) )

ولی از سایت های Social Bookmarking قافل نشید

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
بک لینک بخرید . این سوسول بازی ها ماله خارجی هاست :D
در اعماق گوگل بودیم با بک لینک اومدم بالا شما هم بیایید بالا

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
آبدیت های جدیدی تو راه هست که فکر کنم سایت هایی که لینک خریدن پنالایز می شوند خدا میدونه و گوگل ...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
البته سایت های همسان هنوز از امتیاز خوبی برخودار هستن.

4058423

Registered User
لایک‌ها
1,873
با عرض شرمندگی ! بچه ها یک لینک رو میشه یکی کامل بهم توضیح بده ؟ تفاوتش با تبادل لینک چیه ؟

هرینه هاش چجوریه ؟ تو سایت های با رنک 1 هم میشه 1 لینک قرار داد ؟

Hadi_M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با عرض شرمندگی ! بچه ها یک لینک رو میشه یکی کامل بهم توضیح بده ؟ تفاوتش با تبادل لینک چیه ؟

هرینه هاش چجوریه ؟ تو سایت های با رنک 1 هم میشه 1 لینک قرار داد ؟

بک لینک تا اونجایی که من میدونم گذاشتن لینک تو سایتای معولا رنک بالا به ازای پرداخت پول هست...
هزینه های هم زیاد بالا نیس...
تو سایتای 1لینک آخه به چه دردی میخوره؟!!!! معمولا تو رنکای بالا مثل 4 یا 5 یا حتی 6 این کارا رو میکنن که رتبه سایت تو گوگل و ... بره بالا

راستی منم با این مقاله موافق نیستم چون گوگل همیشه موافق تبادل لینک و بک لینکه و همیشه هم خودش میگه رتبه این سایتا رو میبره بالا...

SasyMankan6-9

Registered User
لایک‌ها
155
بک لینک تا اونجایی که من میدونم گذاشتن لینک تو سایتای معولا رنک بالا به ازای پرداخت پول هست...
هزینه های هم زیاد بالا نیس...
تو سایتای 1لینک آخه به چه دردی میخوره؟!!!! معمولا تو رنکای بالا مثل 4 یا 5 یا حتی 6 این کارا رو میکنن که رتبه سایت تو گوگل و ... بره بالا

راستی منم با این مقاله موافق نیستم چون گوگل همیشه موافق تبادل لینک و بک لینکه و همیشه هم خودش میگه رتبه این سایتا رو میبره بالا...
سخت در اشتباهید. در آپدیت های قبلی دیدیم که فری دانلود و آسان دانلود و... چنان پس گردنی خوردن که همگی لینک های خروجی به سایت های دیگه رو حذف کردیم.
بک لینک خطرناکه

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
سخت در اشتباهید. در آپدیت های قبلی دیدیم که فری دانلود و آسان دانلود و... چنان پس گردنی خوردن که همگی لینک های خروجی به سایت های دیگه رو حذف کردیم.
بک لینک خطرناکه

منم خودم بک لینک نمیفروشم ولی سایتی رو میشناسم که +30 تا بکلینک فروخته و یک ساله که پیج رنکش 6 هست(نداشتن دانش فنی یک سری از سایت ها رو ملاک کارتون قرار ندید)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
بک لینک خریدن یکجا می تونه شدیدا مضر باشه. باید با فاصله زمانی و تعداد کم گرفت طوری که طبیعی به نظر بیاد

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
گفته بعضی از دوستان درست می باشد زیرا نمی توان گفت به طور قطع جست و جوهای گوگل را سایت های مفید تشکیل می دهند زیرا بعضی سایت ها به زور بک لینک در رتبه های بالا قرار دارند اما مطمئن هستم در آبدیت های جدید گوگل این باگ را برطرف می کند و خیلی از سایت ها پنالایز می شوند

اما فعلا بک لینک ها برای بعضی سایت ها موثر هستند...

mihanshop

Registered User
لایک‌ها
75
بک لینک اگر بک لینک باشه کار خودشو میکنه!!! اهل فن میدونن چی میگم

بالا