• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا نمي توانيم با ASP.Net درست کار کنيم؟

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
سلام
با کاربران زيادي مواجه ميشوم که در کار با Asp.Net مشکلات عديده اي دارند و روند کلي کار آنها بسيار کند است

به نطر بنده اين مشکلات ، اساسي ترين نقطه ضعفهاي اين کاربران است :

نداشتن درک درست از تکنولوژي دات نت و چگونگي عملکرد آن (بويژه class library و CLR و ....)
نداشتن تسلط کافي به برنامه نويسي شيء گرا و درک مدل شيء گرايي (خصوصا براي VB.Net کارها)
نداشتن درک صحيح از مفاهيم کلاينت - سرور
عدم تسلط به IIS

عرم توانايي کار با Develper Enviroment
و ....

حالا چيکار کنيم که اين مشکل ها حل بشه ؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اولي رو من نميدونم ممنون ميشم بهم بگي
تازه من برا اي اس پي دات نت سي شارپ رو ترجيح ميدم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
نداشتن تسلط کافي به برنامه نويسي شيء گرا و درک مدل شيء گرايي (خصوصا براي VB.Net کارها)
مهمترینش همینه. اگر برنامه نویسی شی گرا رو خوب یاد بگیریم، ساخت هر برنامه چه تحت وب چه اپلیکشن، میسر خواهد بود.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
کلا دات نت برای مبتدیها نیست -همینطور برای اونهایی که عادت به کپی کردن کدهای آماده این و اون دارن.
تجربه قبلی میخواد و یک تکنولوژی است نه یک زبان برنامه نویسی یا اسکریپت نویسی بهمین خاطر پیش نیاز زیاد داره و بصورت آماتوری و سعی و خطا نمیشه جلو رفت. دانش آکادمیک هم لازم داره.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
به نقل از mehdvirus :
اولي رو من نميدونم ممنون ميشم بهم بگي
تازه من برا اي اس پي دات نت سي شارپ رو ترجيح ميدم

بببينين اصولا تکنولوژی دات نت چیز کمی نیست
شما باید اول مفاهیم اولیه دات نت فریمورک و دیگر چیزها رو یاد بگیرین
این که یه برنامه چجوری کامپایل میشه و .....

اگه میخواین ایمیلتون رو بدین تا یه ebook براتون بفرستم
بای

m3hrz4d

Registered User
لایک‌ها
1
شايد ملت شاكي بشن اما اين مسايلي كه گفتي مشكلات كار با اي اس پي دات نت رو از بين نميبره!
اگه مساله شي گرا بودن هستش كه من با ++C راحت كار ميكنم چند روز پيش هم كه براي اولين بار رفتم سراغ جاوا مشكل خاصي نداشتم (و براي هر كدي كه مينوشتم با يه ليست 1000تايي از error مواجه نشدم!) اما نميدوم اين دات نت رو هر كاريش ميكنم بازم سر به سرم ميگذاره...شايد علتش زياد از حد خودكار بودن دات نت هستش.يكمم زيادي شلوغه به نظر من.
!البته ميدونم اين حتما مشكل منه كه نميتونم درست با اين دات نت كار كنم و نميخوام دات رو با اين همه طرفدار زير سوال ببرم چون فقط يه برنامه نويس معمولي هستم اما بالاخره اينم نطر من بود.

---
در ضمن من JScript رو واسه اي اس پي و دات نت ترجيح ميدم...

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
یک دلیل اساسی وجود داره که مشکل خیلی ها هست ! کسایی که قبلا با ای اس پی کلاسیک کار کردند و حالا اومدن به طرف دات نت ! خیلی از این دوستان میخوان همونطوری که توی ای اس پی برنامه مینوشتن توی دات نت هم بنویسن ! خوب خداییش هم کار میکنه ولی دات نت نیست ! نمونه بارزش ساختن لاگین اه ! آرزو به دلمون موند یک سرس ایرانی از دوستان ببنیم لاگینش با سیشن و کوکی (مثل ای اس پی ) نباشه !!

اگر دوستان همراه کار مطالعه هم بکنن ، خیلی از این مشکل ها برطرف میشه !!

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
یک دلیل اساسی وجود داره که مشکل خیلی ها هست ! کسایی که قبلا با ای اس پی کلاسیک کار کردند و حالا اومدن به طرف دات نت ! خیلی از این دوستان میخوان همونطوری که توی ای اس پی برنامه مینوشتن توی دات نت هم بنویسن ! خوب خداییش هم کار میکنه ولی دات نت نیست ! نمونه بارزش ساختن لاگین اه ! آرزو به دلمون موند یک سرس ایرانی از دوستان ببنیم لاگینش با سیشن و کوکی (مثل ای اس پی ) نباشه !!

اگر دوستان همراه کار مطالعه هم بکنن ، خیلی از این مشکل ها برطرف میشه !!

کاملا تایید میشود !!! رو حرف حسین آقا کسی جرات نداره حرف بزنه !!!

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
بالا